Alataş: Projelerimizle Yeşilyurt İlçemizi Yönetmeye Geliyoruz

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

BBP Yeşilyurt İlçe Başkanı Sedat Alataş seçim çalışmalarına 2 gün kala hızlı bir tempoda devam ediyor. Alataş esnaf ve vatandaş ziyaretlerinde bir çok sıkıntının olduğuna işaret ederek, yerel yönetim olarak yeşilyurt’ta esnafımızla vatandaşlarımızla projelerimizle birlikte yönetmeye geliyoruz dedi.

Alataş seçim çalışmalarını aralıksız devam ederken esnafın sıkıntılarının gün geçtikçe arttığına işaret ederek, “ İmar para cezalarının iptali yönünde gerekli yasal düzenlemeleri sağladıktan sonra, Bostanbaşı ve Yakınca mahallelerinde yıkılan yapıların yerine, yerinde dönüşüm kapsamında tekrar yapılacak konutlar için hiçbir vatandaşımızın açıkta kalmayacağı imar planı düzenlemelerini acilen hayata geçireceğiz.” Dedi.

Çevre Temizlik ve bina vergisinin depremzede vatandaşlarımızdan süreli olarak alınmaması için gerekli yasal düzenlemeleri yapacaklarına işaret eden Alataş, “Mahalle meydanları projesini mutlaka hayata geçireceğiz. Kırsal mahallerimizde köy ve yerleşik alan sınırlarının genişletilmesi ile planlı yapılaşmanın yapılması konusunda gereken yapılacaktır. Akabinde hayvan barınağı rehabilitasyon projesi de ivedi bir şekilde hayata geçireceğiz.” İfadelerini kullandı.

Konjonktürel siyasetin doğru saydığı bizim için nihai hedef değildir açıklamasını gerçekleştiren Alataş, “ Siyasetimizi aziz milletimizin geçmişini, bugününü, yarınını gözeten ve muhafaza eden bir şuurla yapmaktayız. Unutturmamamız gerekenler için Birlikteyiz. Birlikten aldığımız güç ile 31 Mart 2024 seçimlerinde de birlikte kazanacak, birlikte yöneteceğiz. Temiz, şeffaf ve ilkeli belediyecilik kriterleri ile yerelden ulusala kalkınma modelini hayata geçirecek günümüz dünyasının taleplerini geleceğin şehirleri vizyonu ile karşılayacağız.” Şeklinde konuştu.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN