Akif Çelik Son Yolculuğuna Uğurlandı

Covid-19 testi pozitif çıkan ve bir süredir hastanede tedavi gören Anadolu Spor Medyası ve Yazarları Derneği (ASYMD) Genel Başkanı ve Anadolu Basın Birliği Derneğinin Üyesi olan Akif Çelik hayatını kaybetti. Merhum Akif Çelik, Şehir Mezarlığı'nda kılınan cenaze namazı sonrası son yolculuğuna uğurlandı.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

1 Ekim’de sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda kovid-19 test sonucunun pozitif çıktığını duyuran ve sonrasında Turgut Özal Tıp Merkezinde tedavi gören Çelik, hayatını kaybetti. Çelik’in cenazesi Şehir Mezarlığı’nda kılınan cenaze namazı sonrası defnedildi.

Cenaze namazına; Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Anadolu Basın Birliği Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ,  Malatya Ticaret Borsa (MTB) Başkanı Ramazan Özcan, Malatya Gazeteciler Cemiyet Başkanı Vahap Güner, siyasi partilerin temsilcileri, sivil toplum kuruluşlarının başkanları, dernek ve oda başkanları ile basın mensupları katıldı.

Çelik, son olarak sosyal medya hesabından, “Dualarınızı bekliyorum. Rabbim tüm hastalarımıza Şafi ismi ile acil şifalar versin inşallah. Rabbim bu hastalıkta ders çıkaranlardan eylesin. Elhamdülillahı Rabil Alemin Hamd Alemlerin Rabbi Olan Allah’a mahsustur. Yarabbi, yalnız sana kulluk eder yalnız senden yardım bekleriz” paylaşımını yapmıştır ve dostları tarafından kendisine dua etmişlerdir.

Akif Çelik, Aynı zamanda Yeşilyurt Belediyesi’nde de çalışıyordu. Çelik’in Cenazesine Yeşilyurt Belediye çalışanları ve yine mesai arkadaşları katıldılar. Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “Çalışma arkadaşımız Akif Çelik’i son yolculuğuna uğurladık. Merhuma Allah’tan rahmet, kederli ailesi ve yakınlarına başsağlığı diliyorum. Rabbim mekânını cennet eylesin” mesajını yayınladı.

Akif Çelik’in Vefatın Nedeniyle Anadolu Basın Birliği Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ, Bir Mesaj Yayınladı. 
Başkan Dağın Mesajı Şöyle;
Gazeteci Akif Çelik, Kardeşimizin vefatı bizleri derinden üzmüştür. Merhum Akif Kardeşimiz bir süredir hastanede tedavi görmekteydi.  Merhum Akif Çelik Kardeşimize haklarımızı helal ediyoruz. Anadolu Spor Medyası ve Yazarları Derneği (ASYMD) Genel Başkanı ve Anadolu Basın Birliği Derneği Üyesi olan Akif Çelik Kardeşimize Allahtan rahmet, Ailesine ve yine basın camiasına başsağlığı diliyorum dedi.
Allah Rahmet Eylesin Mekanı Cennet Olsun.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN