AKÇADAĞDER'den Başkan Gürkan'a Ziyaret

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

        AKÇADAĞDER Genel Başkanı Murat Maskar,“Dedeköy Mahalle Muhtarımız buraya gelirken bize, ‘153 yıldır yapılmayan hizmetler, Selahattin Gürkan Başkanımız zamanında yapıldı’ ifadesini kullandı. Bu noktada da Başkan Gürkan’a çok teşekkür ediyoruz” dedi. 

       Akçadağ Dayanışma Derneği (AKÇADAĞDER) Genel Başkanı Murat Maskar ve Akçadağlı Muhtarlar, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı makamında ziyaret etti. Ziyarette konuşan Başkan Gürkan, bir yandan depremin vermiş olduğu hasarla mücadele ettiklerini bir yandan da Belediyenin rutin işlemlerini de gerçekleştirdiklerini söyledi. 


        Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ın hizmetlerinden duydukları memnuniyeti dile getiren AKÇADAĞDER Genel Başkanı Murat Maskar, “Sadece bir partiye mensup insanların değil, hangi partiye mensup insanlar olursa olsun, hiç kimseye ayrım yapmadan hizmet eden bir başkansınız” ifadelerini kullandı. 

“SELAHATTİN GÜRKAN, PARTİLER ÜSTÜ BİR BAŞKANDIR”

        Büyükşehir Belediyesi’nin Akçadağ’a ciddi yatırımlar yaptığını belirten Genel Başkan Maskar, “Maalesef büyük bir deprem yaşadık. Malatya’mız 13 ilçe 718 mahalleden oluşuyor. Tüm yerlere yetişmek zor ama ekipleriniz ile birlikte yetiştiniz. Bundan dolayı size teşekkür ediyoruz. Dedeköy Mahalle Muhtarımız buraya gelirken bize, ‘153 yıldır yapılmayan hizmetler, 4 yılda Selahattin Gürkan Başkanımız zamanında yapıldı’ ifadesini kullandı. Bu noktada da size gerçekten çok teşekkür ediyoruz. Bazı eksiklerimiz var. Bizler, sizlerin Akçadağ’a vermiş olduğunuz destekleri bildiğimiz için, o eksikliklerden bazılarının giderilmesi noktasında şahsınızdan ve Büyükşehir Belediyesinden talepte bulunmaya geldik. Zor bir süreçten geçiyoruz ama biliyoruz ki Selahattin Gürkan, Malatya’da hatta Türkiye’de partiler üstü bir Başkandır. 

        Bunu özellikle söylüyoruz; sadece bir partiye mensup insanların değil, hangi partiye mensup insanlar olursa olsun, hiç kimseye ayrım yapmadan hizmet eden bir başkandır. Biz Akçadağlılar olarak bunu biliyoruz. Bu noktada sizin bulunduğunuz her alanda şartsız olarak yanınızda olacağımızı, arkadaşlarımız adına ifade ediyorum. Çünkü yapmış olduğunuz hizmetler takdire şayandır. Tabi ki eksiklerimiz vardır. Bu eksikliklerimiz yavaş yavaş yerine gelirse bizler de memnun oluruz. Akçadağlılar Derneği olarak ve Akçadağlılar adına yapmış olduğunuz hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu. 

“BİRLİK VE BERABERLİĞİNİZ BİZİ ZİYADESİYLE MEMNUN ETMİŞTİR”

        Enkaz kaldırma ve oluşan arızaların giderilmesinin yanında, Büyükşehir Belediyesinin faaliyetlerine devam ettiğini açıklayan Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, konuşmasında şu ifadelere yer verdi: “Bizleri ziyaret eden ve desteklerini ifade eden tüm Akçadağlı muhtarlarımıza ve Akçadağ’a gönül vermiş değerli hemşehrilerimize sonsuz teşekkür ediyorum. Belediye Başkanı olarak bir taraftan depremin yaralarını sarmakla meşgulken diğer taraftan oyun alanları, yollar, altyapı, çevre düzenleme ve belediyenin rutin işlerinin yapılması noktasında işlerin aksamaması için yoğun çaba sarf ediyoruz. 

        Neticede bu bir süreçtir. Bu süreci el birliği ile el ele vererek aşacağız. Yüzyılın felaketi, bin yılın felaketi, kıyametin provası diye tabir ettiğimiz depremde şehrimizin yarısı yıkıldı. Her enkaz kaldırıldığında su, kanalizasyon, doğalgaz patlamaları, elektrik arızaları oluştu. Bu bir süreçtir. İnşallah, herhangi bir olumsuz durum yaşanmazsaOcak ayına kadar bu enkazları kaldırırız. Akabinde de yerinde dönüşümü uygularız. Kalıcı konutların yapımı da şu anda yoğun bir şekilde devam ediyor. Ticaret merkezlerinin yapımına başlandı. 

        Belediye olarak, geçici ticaret merkezlerini de belediyenin arsalarına, belediyenin mülklerinin olduğu yerlere ve binalarına yerleştirdik.İnşallah el ele vererek bu sıkıntıları aşacağımıza inanıyorum. Sizlerin birlik ve beraberliği bizi ziyadesiyle memnun etmiştir. Dik duruşunuzdan dolayı hepinize canı gönülden teşekkür ediyorum.”

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN