Vali Toprak, Malatya Gelişiyor, Vatandaşlarımız Güzel Hizmetler Alıyor

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Yeşilyurt Belediyesi tarafından Yeşilyurt Ziraat Odası ve Yeşilyurt Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü ile birlikte geleneksel olarak her yıl düzenlenen ve bu yıl 23. sü gerçekleştirilen Yeşilyurt Kültür, Kiraz ve Spor Festivali kapsamında yapılan ‘En İyi Kiraz’ ve ’En Bakımlı Kiraz Bahçesi’ yarışması programına Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci ile birlikte katılan Vali Mustafa Toprak, Yeşilyurt’un kentsel gelişiminin yanı sıra vatandaşların da güzel hizmetler almaya devam ettiğini, Yeşilyurt ile birlikte pırıl pırıl bir kentin doğduğunu söyledi.

Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Yeşilyurt İlçe Kaymakam v. Vedat Yılmaz, Yeşilyurt İlçe Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, İl Emniyet Müdürü Dr. Ömer Urhal, Kamu kurum ve Kuruluş yetkilileri, Sivil Toplum kuruluşlarının yetkilileri ve çok sayıda vatandaşın katıldığı programda konuşan Vali Toprak, “Ramazan ayını idrak ediyoruz, güzel bir aydayız, ramazanın rahmetini, bereketini hep birlikte yaşadık ve sonuna geldik. İnşallah Ramazan Bayramını da güzellikler içerisinde idrak ederiz.

Yeşilyurt’tan çıkmış, ilimize ve ülkemize hizmet veren değerli bakanımızın burada, memleketinde, güzel bir etkinlikte bulunması bizlere ayrı bir onur veriyor. Sayın Bakanım Malatya’ya yapmış olduğunuz katkılarınızdan dolayı hazirun karşısında şükranlarımı sunuyorum.

Malatya gelişiyor, ilçelerimiz gelişiyor, vatandaşlarımız güzel hizmetler alıyor, bu hizmetleri hep birlikte hissediyoruz, vatandaşa dokunuluyor. Programa katılmak üzere buraya gelirken ana sokaklara baktık, ara sokaklara baktık pırıl pırıl bir kent doğuyor. Onun için bu gün çok daha iyi bir noktadayız, yarın Malatya tüm ilçeleri ile birlikte başta Yeşilyurt olmak üzere daha da çok güzellikleri bir arada yaşıyor olacak. Yeter ki birliğimizi, beraberliğimizi, kardeşliğimizi, sevgimizi birlikte bütünleştirerek ülkemiz için, milletimizi için gücümüzü bir arada tutalım.

Bu kültür festivalinin, bu kiraz festivalinin, bu spor festivalinin özelinde de bu kiraz yarışmasının Yeşilyurt’umuz başta olmak üzere Malatya’mıza güzellikler getirmesini diliyorum. Malatya aroması ile çevresi ile doğası ile güzel bir ortam, özelinde de Yeşilyurt hakikaten çok güzel, böylesi bir yerde yaşamak çok güzel.

Bu güzelliklerle birlikte sizlere hayırlı bayramlar diliyor, başta Sayın Bakanımız olmak üzere katılan herkese çok teşekkür ediyorum.“ diyerek sözlerini tamamladı.

Bakan Tüfenkci’de katılımcıları selamlayarak, Festivalin hayırlı, uğurlu ve bereketli olmasını dileyip Ramazan Bayramlarını tebrik ederek sözlerine başlarken “Kadim Yeşilyurt Malatya’da müstesna bir yere sahip. Hem insan kalitesi ile hem yetiştirdiği meyveler ile hem de topraklarının verimliliği ile Malatya’da fark oluşturan güzel ülkemizin, güzel ilimizin güzel bir mekânı” dedi.    

Yarışma sonunda dereceye giren üretici ve bahçe sahiplerinin açıklanması ve ödüllerinin verilmesinin ardından program sona erdi.

HABERİ PAYLAŞ:

Yorumlar / 3

BUNLARA DA BAKIN