Vatandaşlarımız Haberleri

Vatandaşlarımız Haberleri

Başkan Taşkın: Yıldıztepe’yi Vatandaşlarımıza Açacağız

Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın, Yıldıztepe’de Radyo Ve Karasal Yayın Verici İstasyonlarının Olduğu Alanda İncelemelerde Bulundu. Yıldıztepe’nin Büyük Bir Potansiyele Sahip Olduğunu Söyleyen Başkan Taşkın, “Bu Güzelliklerin Hemşehrilerimize Sunulması İçin Çalışacağız” Dedi.

Kirazlı Konak Restaurant ve Cafe Hizmet Vermeye Başladı

Kirazlı Konak ve Cafe, Yeşiliyle, Temiz Havasıyla, Güçlü Ekip ve Kadrosuyla Vatandaşlarımıza Hizmet Vermeye Devam Ediyor.

Başkan Adayı Gürsoy, Vatandaşlarımızın Sesine Kulak Vereceğiz

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan mahalli seçimlere sayılı günler kala CHP Yeşilyurt belediye başkan adayı Alper Gürsoy seçim çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Başkan adayı Alper Gürsoy, seçim çalışmaları kapsamında bugün Yeşiltepe halk pazarında ki esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Şehir Planlamacısı Murat Aslan, Yerinde ve Güçlendirme Projelerine Destek Vereceğiz

Yeniden Refah Partisi Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Şehir Planlamacısı Murat Aslan, Deprem sonrası kendi evini yapmak isteyen vatandaşlarımız için ilçemizin imar planlarını düzenleyeceğiz.

Başkan Canbay, Vatandaşlarımızın Yanındayız

Saadet Partisi Malatya İl Yönetimi İl Başkanı Mustafa Canbay Başkanlığında Yönetim Kurulu Toplantısını Eski Köy Garajı meydanında kurulan Aş Evi çadırında gerçekleştirdi.

BBP İl Başkanı Karaman’dan Oda Başkanı Zeytinoğlu’na Büyük Tepki

Büyük Birlik Partisi Malatya İl Başkanı Abdulvahap Karaman, Geçtiğimiz günlerde Kocaeli Nokta gazetesi ve televizyonu tarafından yapılan son derece üzücü bir haberi öğrenmiş bulunmaktayız. Vatandaşlarımızı derinde üzmüştür.

Güder, Devletimizin Tüm İmkanlarıyla Vatandaşlarımızın İhtiyaçlarını Karşılamak İçin Sahadayız

Türkiye, yüzyılın felaketi olarak adlandırılan Kahramanmaraş merkezli ilki 7,7 ikincisi 7,6 büyüklüğündeki depremden en fazla etkilenen Malatya’da yaralar sarılmaya devam edilirken, Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, “Depremin ilk anından itibaren vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını karşılama noktasında gecemizi gündüzümüze katmış durumdayız” dedi.

Vatandaşlarımızın evlerinin durumunu öğrenecekleri internet sitesi devrede

'10 ilimizde cumhuriyet tarihinin en büyük afet konut seferberliğini başlattık' diyen Bakan Kurum, vatandaşların evlerinin hasar durumunu öğrenebilecekleri internet sitesinin devrede olduğunu ifade etti.

Depremzedelerin Geçici Konaklama Yerleri Belirlendi.

İçişleri Bakanlığı'nın talimatıyla afet bölgesinde ikamet eden afetzede vatandaşlarımızın talep etmeleri halinde afet bölgesinden tahliye edilmesi ve aşağıda belirtilen illerde geçici konaklamalarının sağlanabilmesi için gerekli planlama ve koordinasyon çalışması yapılmıştır.

Sultansuyu Barajı kontrollü olarak tahliye ediliyor.

​​​​​​​Malatya Valiliğinden yapılan açıklamada, "Sultansuyu Barajı, tedbiren kademeli olarak boşaltılacak. Barajın mansap kısmında bulunan vatandaşlarımız tedbirli olsunlar. Diğer barajlarımız için herhangi bir sorun söz konusu değildir" denildi.

Başkan Avcu, Beyaz Baston Görme Engelliler Gününü Kutluyoruz

Büyük Birlik Partisi Malatya Kadın Kolları Başkanı Aysun Avcu, Bizler Büyük Birlik Partisi Olarak Her Zaman Vatandaşlarımızın Yanındayız ve Her Zaman İç İçeyiz, Sorunlarını birlikte Çözmeye Çalışıyoruz.

Gürkan, Vatandaşlarımızın Huzurlu Bir Yaşam Sürmesi Bizim Temel Görevimizdir

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Topsöğüt Mahallesi’nde yapılan alt ve üst yapı çalışmalarını yerinde inceleyerek, Topsöğüt Mahalle Muhtarı Mehmet Emin İçli ve mahallelilerle bir araya geldi.

Başkan Dağ’dan 3 Aralık Dünya Engelliler Günü Mesajı

Anadolu Basın Birliği Genel Başkan Vekili ve Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ, “Dünya Engelliler Günü olarak kabul edilen 3 Aralık, engelli vatandaşlarımızın sorunlarına ve ihtiyaçlarına dikkat çekmek, farkındalık yaratmak açısından büyük önem taşımaktadır dedi.

Başkan Gürkan, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü Nedeniyle Bir Mesaj Yayınladı

Şehrimizi Engelli Vatandaşlarımız İçin Daha Kolay Ve Yaşanır Hale Getirmeye Gayret Ediyoruz.

Kırkgöz Sahil Parkı Projesi’nde Çalışmalar Hız Kesmiyor

Battalgazi’nin bugünü ve yarınları için büyük önem taşıyan ve Malatya’yı ilk kez sahille buluşturacak olan Kırkgöz Sahil Parkı Projesi’nde çalışmalar tüm hızıyla devam ederken, bu önemli yatırımı ilçeyle buluşturan Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, “Bu dev projemizi 2023 yılında vatandaşlarımızın istifadesine sunacağız” dedi.

Büyük Birlik Partisi’nden Öğrencilere Destek

Büyük Birlik Partisi Malatya İl, İlçe ve Kadın Kolları öğrencilere büyük moral desteği verdiler. Büyük Birlik Partisi Malatya İl Başkanı Abdulvahap Karaman; parti olarak her zaman vatandaşlarımızın yanındayız.

Trafik Kazasında Vefat Eden Hemşerilerimizin Cenaze Töreni

Trafik Kazasında Hayatını Kaybeden Vatandaşlarımız İçin Cenaze Merasimi Düzenlendi.

Vali Şahin, Cenaze Törenine Katıldı

Trafik Kazasında Hayatını Kaybeden Vatandaşlarımız İçin Cenaze Merasimi Düzenlendi.

MASKİ’den Uyarı! “Su Depolarınızı Temizleyin”

MASKİ Genel Müdürü Mehmet Mert, apartman ve işyerlerindeki su depolarının yılda en az iki kez temizlik ve bakımının yapılması gerektiğini vurgulayarak, “Vatandaşlarımızın çoğunun bu bakımı yaptırmadığını gördük” dedi.

Salgın İddialarına MASKİ’DEN Raporlu Yanıt

MASKİ Genel Müdürü Mehmet Mert, Malatya genelinde yaşanan salgının kaynağının içme suyu olduğu ile ilgili iddialara cevap vererek, “MASKİ olarak vatandaşımızın hizmetine sunduğumuz içme sularımız devamlı kontrol altında. Vatandaşlarımız rahatlıkla içme suyunu kullanabilirler” dedi.

Başkan Canbay, İnsanca Yaşam Manifestosu

Muhterem kardeşlerim; İşte bugün burada İnsanca Yaşam Manifestomuzu ilan ediyoruz. İktidara geldiğimizde, vatandaşlarımız tarafından yetkiyi aldığımızda;

Vali Şahin, SYDV Sosyal Mağazada İncelemelerde Bulundu

Vali Hulusi Şahin, Hasan Varol Mahallesinde yer alan Malatya Valiliği Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) tarafından ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın yararlanabileceği Sosyal Mağazada incelemelerde bulundu.

Yıldız, Engelli Vatandaşlarımızın‘da Umudu Olmaya Devam Edeceğiz

İYİ Parti Yeşilyurt İlçe Başkanı Serdar Yıldız, 10-16 Mayıs olarak kabul edilen Engelliler Haftası nedeniyle basın açıklaması yaptı.

Vali Baruş’dan Ramazan Bayramı Mesajı

Ramazan Ayı süresince kardeş ve bir olmanın, yoksul ve mağdur durumdaki vatandaşlarımıza yardım ederek birlikte mutlu olmanın huzurunu yaşadık. Ramazan Bayramı’na kavuşmanın sevinç ve mutluluğunu yine hep birlikte yaşıyoruz.

Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü Çalışmaları

Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekipleri vatandaşlarımızı genel güvenlik ve asayiş konularında bilgilendirmeye devam ediyor.