Kirazlı Konak Restaurant ve Cafe Hizmet Vermeye Başladı

Kirazlı Konak ve Cafe, Yeşiliyle, Temiz Havasıyla, Güçlü Ekip ve Kadrosuyla Vatandaşlarımıza Hizmet Vermeye Devam Ediyor.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Ses sanatçısı Ümit Yaşar, Kirazlı Konağa hayran kaldı. Malatya’da bir program için bulunan ses sanatçısı Ümit Yaşar, Kirazlı konağın hizmetlerine ve özellikle yeşiliyle bölgenin en iyi bir yeridir dedi.  Sanatçı Ümit Yaşar, Özelikle Malatya’ya gelen sanatçı kardeşlerimiz ve yine Misafirlerin mutlaka Kirazlı Konağı ziyaret etmelerini tavsiye ediyorum dedi. Sanatçı Ümit Yaşar, Kirazlı Konak İşletmecisi Sayın Yusuf Önder Yavuz beye, Misafirperverlikleri için kendilerine teşekkür ediyorum. Allah hayırlı kazançlar versin. 6 Şubat depremlerinde Malatya’da büyük yıkım ve hasarların olduğunu gördük ve görüyoruz. Allah bir daha bu tür depremleri Ülkemize vermesin inşallah. Dedi.

6 Şubat Kahramanmaraş merkezli 2 deprem ve yine Doğanşehir ve Yeşilyurt olmak üzere 4 büyük depremin ardından Malatya başta olmak üzere, 11 il etkilenmiş ve çok ağır bir hasar meydana gelmiştir. 6 Şubat Depremlerinde en çok hasar ve yıkım gören İl Malatya olmuştur. 6 Şubat Kahramanmaraş merkezli 2 depremlerde Malatya merkez ve yine 2 Merkez İlçeside, Yine Doğanşehir ve Yeşilyurt olmak üzere 4 ve yine Malatya’mızın değişik İlçelerde büyük hasar ve yıkımlar olmuştur. Yaşanan bu depremler ise başta Malatya olmak üzere, 11 il etkilenmiştir. Asrın felaketi olarak anılan büyük deprem binlerce insanımızın hayatını kaybetmesine, binlercesinin evsiz kalmasına neden olmuştur.

Deprem sonrası Malatya’nın çarşı merkezi olmak üzere birçok işyeri yıkıldı ve birçoğu ağır hasarlı. Yıkım bekleyen çok sayıda bina ve iş yerleri var. İşletme sahipleri 6 Şubat’ta yaşadığımız felakette çok sayıda işletmelerini kapatmak zorunda kaldı. Kimimiz yakınlarımızı kaybettik kimimizde evlerimizi. Kimimiz de işyerlerimizi kaybettik. Kirazlı Konak işletme sahibi Malatyalıların yakinen Tanıdığı, Ticaret Sanayi Odası eski başkanlarından, Abdurrahman Yavuz ve ailesinin işlettiği Kirazlı Konak vatandaşlarımızın hizmetine açılmış, Toplu Yemekler, Düğün ve Nişan ve yine özel günlerinizde hizmet vermeye başladı.

6 Şubat Depremlerinden sonra hayatın normalleşmesi adına çaba sarf eden işletme kısa içerisinde yaptıkları büyük bir çalışmayla, Yine güçlü bir kadrosuyla vatandaşlarımıza hizmet etmeye devam ediyor. Kirazlı Konak İşletme sahibi ve İş insanı Yusuf Önder Yavuz,  Kirazlı konak hizmet vermeye başlamıştır dedi. İşletme sahibi Yusuf Önder, 6 Şubat depremleri Malatya’mıza büyük hasar ve yıkım vermiştir. Depremlerden sonra Malatyalı işletmeciler büyük bir mağduriyet yaşamıştır.

Kirazlı Konak İşletmecisi Yusuf Önder Yavuz, Yeni sezon için tüm hazırlıklarımızı yaptık ve misafir kabulüne başladık. Kirazlı konağımızda, Düğün ve Nişan, Tolu yemekler ve yine büyük organizasyonlarımıza hizmet etmeye başladık. Kirazlı Konağımıza tüm hemşerilerimizi bekliyoruz. Kirazlı konağımız yeşilliğiyle, Spor alanlarıyla, Çocuk parlaklarıyla bölgeye çok önemli güzellikler katıyor. İşletme sahibi Yusuf Önder Yavuz, Kirazlı Konağımızı görmek ve gezmek için tüm Malatyalı ve Malatya dışından gelecek vatandaşlarımıza hazır hale getirilmiştir.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN