Bakan Tüfenkci, 'Yeşilyurt, Büyüyen Sevdamızdır'

Yeşilyurt Belediyesi Personel Bayramlaşmasına Bakan Tüfenkci Katıldı 

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, Yeşilyurt Belediyesinin personel bayramlaşma töreninde yaptığı konuşmada, “Malatya’mıza Yeşilyurt İlçemize vermiş olduğunuz emekler ve katkılar için başta Belediye Başkanımız olmak üzere bütün kademelerde görev yapan kıymetli kardeşlerime teşekkürlerimi sunuyorum. Yeşilyurt’un değişim ve dönüşümü Malatya’nın kalkınması anlamına geliyor” diye konuştu.

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat’ın ev sahipliğinde Beylerderesi Sosyal Tesislerde düzenlenen bayramlaşma törenine Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, Vali Mustafa Toprak, AK Parti İl Başkanı Hakan Kahtalı, AK Parti Kadın ve Gençlik Kolları Başkanları, Yeşilyurt Belediye Başkan Yardımcıları, İŞGEM Genel Müdürü, Yeşil Yurt İnşaat Genel Müdürü, Yeşilyurt Kent Konseyi Genel Sekreteri, Birim Müdürleri ve Belediyenin tüm kademelerinde görev yapan personeller katıldı.

BAŞKAN POLAT, BAKAN, VALİ VE İL BAŞKANINA TEŞEKKÜR ETTİ

Bayramlaşma töreninin açılış konuşmasında birlik ve beraberlik mesajı veren Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, personelleriyle bir araya geldikleri bu özel günde kendilerini yalnız  bırakmayan Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, Vali Mustafa Toprak ve AK Parti İl Başkanı Hakan Kahtalı’ya teşekkürlerini sundu.

 “BÜTÜN HİZMETLERİN TEMELİNDE SİZLERİN ALIN TERİNİZ VAR”

Yeşilyurt İlçesinin değişim ve dönüşüm sürecinde personellerin hizmet aşkının takdire şayan olduğunu sözlerine ekleyen Başkan Polat,  “İlçemizin çehresini değiştiren hizmetlerin temelinde personellerimizin alın teri ve emeği vardır.  Sizlerle çalışmaktan gurur duyuyorum. Bayramın heyecanını yaşamak, birbirimize sarılmak, selamlaşmak ve tebessüm etmek için bugün bir aradayız. Gerçekten çok güzel bir tablo oluştu. Bizim hayat ve çalışma felsefemizde birlikte mesai yapan tüm kardeşlerimiz, aileleri ve çocukları bizler için çok değerli, kıymetli ve büyük bir saygınlığa sahiptir. Yeşilyurt Belediyesinde ekip ve takım ruhu sizin gibi çalışkan kardeşlerimiz sayesinde oluşmuştur. Bundan sonraki hedefimiz hep ileriye gitmek ve halkımıza daha fazla hizmet götürmektir. Hangi görevi yapıyorsak yapalım, biz hep birlikte Türkiye’yiz, hep birlikte Malatya’yız, hep birlikte Yeşilyurt’uz. Sayın Bakanımız başta olmak üzere Valimiz, İl Başkanımız ve tüm misafirlerimizin ile çok değerli çalışma arkadaşlarımın bayramını en içten dileklerimle kutluyorum. Rabbim bizlere huzur, barış ve mutluluk içerisinde nice bayramlar nasip etsin” diye konuştu.

Malatya Valisi Mustafa Toprak ile AK Parti İl Başkanı Hakan Kahtalı’da yaptıkları konuşmalarda, Yeşilyurt Belediye personelleriyle bayramlaşma töreninde bir arada olmadan ziyadesiyle mutlu olduklarını ifade ederken, tüm Malatyalıların ve Yeşilyurtluların mübarek Ramazan Bayramlarını tebrik ederek kutladılar.

BAKAN TÜFENKCİ, “ SİZLERİN VE AİLELERİNİZİN BAYRAMINI KUTLARIM”

Yeşilyurt Belediyesinde çalışan bütün personeller ve ailelerin Ramazan Bayramını tebrik eden Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci ise, “ Cenab-ı Allah Ramazan ayı boyunca tuttuğumuz oruçları kabul buyursun inşallah. Ramazan Bayramını da sağlık ve sıhhat içerisinde geçirmeyi bizlere nasip eder. Rabbim nice bayramlara bizleri eriştirsin inşallah” dedi.

BAKAN TÜFENKCİ, “YEŞİLYURT’TAKİ HİZMETLERDEN DOLAYI BAŞKANIMIZI VE SİZLERİ TEBRİK EDERİM”

Yeşilyurt İlçesinde devam eden hizmetlerden dolayı Belediye Başkanı ve bütün çalışanlara teşekkürlerini sunan Bakan Tüfenkci, “Malatya’mıza Yeşilyurt İlçemize vermiş olduğunuz emekler ve katkılar için başta Belediye Başkanımız olmak üzere bütün kademelerde görev yapan kıymetli kardeşlerime teşekkürlerimi sunuyorum. Biz şunu biliyoruz ki; Yeşilyurt’u büyüttüğümüz ve geliştirdiğimizde Malatya gelişiyoruz demektir. Yeşilyurt’un değişim ve dönüşümü Malatya’nın kalkınması anlamına geliyor. Bunun için sizlerin her birinizin alın teri ve emeği bu aziz millete yapılmış bir hizmet olarak geri dönüyor. Ama asıl hizmeti sizler kendinize ve şehrinize yapmış oluyorsunuz” dedi.

“YEŞİLYURT’UN BÖLGEDE PARLAYAN BİR YILDIZ OLMASINI İSTİYORUZ”

Yeşilyurtlu olmaktan her zaman gurur duyduğunu belirten Bakan Tüfenkci, “Yeşilyurt bizim büyüyen sevdamızdır, bende aynı zamanda bende Yeşilyurtluyum. Bizler, Yeşilyurt bölgede parlayan bir yıldız olsun, parmakla gösterilen bir ilçe olsun, kapladığı yetki ve coğrafya alanı itibariyle burada yaşayan her bir insanımız refah ve mutluluk içinde yaşadığı bir yer olmasını istiyoruz. Toplumda yaşayan bütün kesimlerden her insanın yaşamaktan mutlu olacağı bir Yeşilyurt olmasını istiyoruz. Cenabı Allah bizleri nice bayramlara eriştirsin. Sizlerin ve kıymetli aile mensuplarınızın mübarek Ramazan Bayramınızı en kalbi duygularımla tebrik ediyorum, çalışmalarınızda başarılar diliyorum” dedi.

Yeşilyurt Belediyesi personellerine kolonya, şeker ve kiraz  hediye eden Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat daha sonra personellerle tek tek bayramlaştı.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN