Hizmetler Haberleri

Hizmetler Haberleri

Turizm Haftası Nedeniyle Bazı Etkinlikler Yapılıyor

15-22 Nisan Turizm Haftası etkinlikleri kapsamında Malatya Turgut Özal Üniversitesi Kale Turizm ve Otel İşletmeciliği Meslek Yüksekokuluna bağlı Otel Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü Aşçılık Programı ile Arslantepe Anadolu Lisesi Turizm Bölümü öğrencileri arasında Dünya Mutfakları Yemek Yarışması düzenlendi.

Başkan Sülük, Hizmetkâr Olmaktan Şeref Duyuyoruz

Mart ayının 31'inde gerçekleşecek olan Yerel seçimler'e sayılı günler kala, Pütürge İlçesini 5 yılda hizmetleriyle kalkındıran, halk arasında HİZMET ADAMI diye nitelendirilen, Ak Parti Pütürge Belediye Başkan Adayı ve Mevcut Başkan Mikail Sülük, yoğun bir şekilde ziyaret programları gerçekleştirmeye ve vatandaş ile bir araya gelmeye devam ediyor.

Malatya'nın Başarılı Müdürü Galip Sökmen, Antalya'ya Atandı

       Karabük Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğünden Malatya İl Müdürlüğüne atanan ve Başarılı çalışmalarıyla kısa sürede takdir kazanan Galip Sökmen Antalya Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü olarak atandı.

Başkan Gürkan, Bakan Yardımcısı Sevim Sayım Madak’ı Makamında Ağırladı

Çeşitli temas ve incelemelerde bulunmak üzere ilimize gelen Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı Sevim Sayım Madak beraberindeki heyet ile birlikte Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı makamında ziyaret ederek bir süre görüştü.

Başkan Gürkan, Orduzu Mahallemizin Sorunları Bir Bir Çözüldü

Orduzu Mahallesinde Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen altyapı ve üstyapı çalışmaları sonrasında hizmetlerden duydukları memnuniyetlerini dile getiren mahalle sakinleri Başkan Gürkan’ı mahallelerine davet ederek teşekkür ettiler.

Gürkan, İlçelerde Hizmetler Noktasında Büyük Mesafeler Katettik

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan Başkanlığında, 2023 yılında ilçelere yapılacak olan yatırım ve hizmetlerle ilgili olarak tüm paydaşların katılımı ile düzenlenen istişare toplantılarına devam ediliyor.

Gürkan, Birlik Ve Beraberlik Olduğunda Çalışmalar Daha Rahat Yapılıyor

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan Başkanlığında, 2023 yılında ilçelere yapılacak olan yatırım ve hizmetlerle ilgili olarak tüm paydaşların katılımı ile istişare toplantıları düzenleniyor.

Başkan Gürkan: Malatya’da Hizmet Götürmediğimiz Hiçbir Nokta Kalmadı

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, 1 Nisan 2019 – 31 Aralık 2022 tarihleri arasında yapılan yatırım ve hizmetler ile ilgili bir basın toplantısı düzenledi.

Büyükşehir Belediyesi İlçe İstişare Toplantısı

2019 Yılından Bu Yana Pütürge İlçemizde Malatya Büyükşehir Belediyesinin Hizmetlerini Görüyoruz.

Başkan Zelyurt'a Sürgü Mahallesi Sakinlerinden “Hizmet” Teşekkürü

Doğanşehir Belediye Başkanı Durali Zelyurt'u Sürgü Mahallesi sakinleri mahallelerine yapmış oldukları hizmetler için teşekkür ziyaretinde bulundular.

Başkan Çınar, Kiltepe Meslek Edindirme Kurs Merkezi Kursiyerlerini Ziyaret Etti

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Erdem Okulları ve Meslek Edindirme Kurslarının yanı sıra eğitim ve kültürel hizmetlere ev sahipliği yapan Kiltepe Meslek Edindirme Kurs Merkezini ziyaret ederek kursiyerlerle sohbet edip, yapılan çalışmaları yerinde takip etti.

Çınar, Dünyayı Sevgi Ve İyilik Güzelleştirecek

Yeşilyurt’ta ‘Gönül Belediyeciliği’ Hizmetlerine Öğrencilerden Büyük Destek!

Gençlere Yönelik Hizmetleri Ön Planda Tutuyoruz

Başkan Çınar İle Türkiye Ulusal Ajansı Başkanı Astarcı, Gençlik Buluşmasına Katıldı.

Hayırseverler Tarafından Bağışlanan Fidanlar Toprakla Buluşturuldu

Malatya Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı tarafından Şehir Mezarlığında hayırsever vatandaşlar tarafından bağışlanan çam ağaçları toprakla buluşturuldu.

Yazar Kapaklıkaya, Battalgazi’de Sevenleriyle Buluştu

Eğitim ve kültürel hizmetler kapsamında ülkemizin önde gelen isimlerini Malatyalılarla buluşturmaya devam eden Battalgazi Belediyesi tarafından ailelere rehberlik etmesi amacıyla hayata geçirilen “Aile Akademisi” programının konuğu Eğitimci-Yazar Alişan Kapaklıkaya, Battalgazi’deki hayranlarıyla bir araya geldi.

MASKİ ‘Birimler Arası Futbol Turnuvası’ Sona Erdi

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen “Birimler Arası Futbol Turnuvası” sona erdi. Turnuvada, Müşteri Hizmetleri ve Kurumsal İletişim Dairesi Başkanlığı’na bağlı Abone İşleri takımı şampiyon oldu.

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan Malatya’da

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, çeşitli temaslarda bulunmak, yapımı tamamlanan hizmetlerin toplu açılış törenine katılmak, STK temsilcileri ve iş adamları ile bir araya gelmek üzere ilimizi ziyaret etti.