Gürcü Fotoğraf Sanatçıları Fotokamp İçin Malatya'ya Geliyor

Gürcistanlı Fotoğraf Sanatçıları Nino Mghebrishvili ile Akaki Pkhakadze Fotokampa katılmak için 5 Temmuz 2017'de Malatya'ya gelecekler.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Malatya Fotoğraf ve Sinema Sanatı Derneği-MAFSAD ile Arapgir Belediyesi tarafından organize edilen;  Malatya Valiliği, Malatya Büyükşehir Belediyesi, MASKİ, İnönü Üniversitesi, Malatya İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, Arapgir Kaymakamlığı, Parantez Eğitim Kurumları, Arapgir Doğa Sporları Derneği, Malatya Profesyonel Aşçılar Derneği, Arapgir Kadınlar Derneği, Arapgir Sevgi Derneği, Arapgir ve Çevresini Kalkındırma, Yardımlaşma ve Kültür Derneği,  Belleğini Koruyan Kentler Derneği, BİLSAM, Şener Yayın Dağıtım, Anatolia Outdoor,  Sony Türkiye, AKSA Elektrik,  Stüdyo Net, Mossarıcı Gelinlik  ile birçok kurum/STK/özel firma tarafından desteklenen 3.Uluslararası Malatya Fotokampı,  6-9 Temmuz 2017 tarihleri arasında Arapgir İlçemizin, büyüleyici bir doğaya sahip olan Kayaarası Kanyonunda yapılacak.

Fotokamp kapsamında fotoğraf sunum söyleşileri, atölye çalışmaları, köy gezileri, sergi, çeşitli sanatsal ve sportif faaliyetler gerçekleştirilecek.  Yapılacak çalışmalardan biri de “Yabancı Gözüyle Arapgir” adlı fotoğraflama çalışmasıdır. Bu kapsamda Gürcü Fotoğraf Sanatçıları Nino Mghebrishvili ile Akaki Pkhakadze Fotokampa katkı sunacaklardır. Gürcü Fotoğraf sanatçılarımızı tanıyalım.

Nino Mghebrishvili Kimdir?

Gürcistan Fotoğrafçılar Birliği’nden Nino Mghebrishvili de ”Yabancı Gözüyle Arapgir” Fotoğrafları çekerek kampa katkı sağlayacaktır.

1972 Tiflis doğumlu, Hukuk Fakültesi mezunu, 1995-2008 yılları arasında çeşitli gazetelerde çalıştı. 2008’den itibaren Photolife Studio’nun kurucusu, yöneticisi olarak fotoğraf yaşamını sürdürmektedir. Gürcistan Fotoğrafçılar Birliği Yönetim Kurulu Üyeliği de devam etmektedir.
Fotoğraf alanında Ulusal ve Uluslararası düzeyde çeşitli organizasyonlarda görev almıştır. Aynı zamanda ulusal ve uluslararası sergilerde de fotoğraflarıyla yer almıştır.

Akaki Pkhakadze Kimdir?

Gürcistan Fotoğrafçılar Birliği Başkanı Akaki Pkhakadze ”Yabancı Gözüyle Arapgir” Fotoğrafları çekerek kampa katkı verecektir.

1965 Tiflis doğumludur. Mühendislik eğitimi almıştır. Fotoğraf eğitmenliği de yapan Akaki, hem fotoğraf hem de video alanında uğraş vermektedir. Ulusal ve uluslararası boyuttaki dergilerde fotoğrafçı olarak görev almaktadır. Çeşitli ülkelerde fotoğraf organizasyonlarında görev almıştır. 360 panaromik fotoğraflar, portre, ticari, basın fotoğrafçılığı ve infrared kızılötesi dahil fotoğrafın hemen bütün alanlarında iş üretmektedir. Photolife Studio’da fotoğrafçı ve eğitmen olarak çalışmaktadır. Gürcistan Fotoğrafçılar Birliği’nin de halen başkanlığını yürütmektedir.

Dernekten yapılan açıklamaya göre Fotokampa katılmak isteyenlerin www.malatyafotokamp.org adresinde bulunan fotokamp katılım formunun doldurulması gerekiyor. Ayrıntılı bilgi için de 0 505 759 5213 nolu telefonla irtibata geçilebilir.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN