Mafsad Haberleri

Mafsad Haberleri

Uğur Bulut MAFSAD’ın Misafiri Oldu

Malatya Fotoğraf ve Sinema Sanatı Derneği-MAFSAD, TRT Gümüşhane Muhabiri ve Fotoğrafçı Uğur Bulut’u konuk etti.

Kültürel Değerler Sergisi Devam Ediyor

MAFSAD-Malatya Fotoğraf ve Sinema Sanatı Derneği tarafından hayata geçirilen “Kültürel Değerlerin Fotoğraf Yoluyla Aktarılması Projesi” kapsamında dördüncü fotoğraf sergisi Kuzey Makedonya’da açıldı.

Kültürel ve Tarihi Değerlerimiz Yurt Dışında Tanıtılmaya Devam Ediliyor

MAFSAD-Malatya Fotoğraf ve Sinema Sanatı Derneği tarafından hayata geçirilen “Kültürel Değerlerin Fotoğraf Yoluyla Aktarılması Projesi” kapsamında üçüncü fotoğraf sergisi Sırbistan-Paracin’de açıldı.

MAFSAD Ve Sille Sanat Sarayı Beyşehir’de Sergi Açtı

Malatya Fotoğraf ve Sinema Sanatı Derneği-MAFSAD tarafından yürütülen Kültürel Değerlerin Fotoğraf Yoluyla Aktarılması Projesi kapsamında Konya Beyşehir’de fotoğraf sergisi açıldı.

Ülkemizin Tarihi ve Kültürel Değerleri Yurt Dışında Tanıtılacak

Malatya Fotoğraf ve Sinema Sanatı Derneği-MAFSAD yeni bir fotoğraf projesini hayata geçiriyor. MAFSAD tarafından hazırlanan proje kapsamında 4 Ülkenin kültürel ve tarihi değerlerinin tanıtımı amaçlanıyor.

MAFSAD’tan İşitme Engelli Öğrencilere Fotoğraf Eğitimi

Malatya Fotoğraf ve Sinema Sanatı Derneği-MAFSAD, işitme engelli öğrencilere fotoğraf eğitimi verdi.

Gezi Yazarlığı Projesine Start Verildi

Malatya Fotoğraf ve Sinema Sanatı Derneği-MAFSAD tarafından hazırlanan ve Fırat Kalkınma Ajansı tarafından 2019 yılı Teknik Destek Programı çerçevesinde desteklenen Gezi Yazarlığı Projesi kapsamında çeşitli etkinlikler düzenleniyor.

MAFSAD Şanlıurfa’da Fotoğraf Sergisi Açtı

Dışişleri Bakanlığı Avrupa Birliği Başkanlığınca Yerel STK’lar Hibe Programı kapsamında desteklenen, Malatya Fotoğraf ve Sinema Sanatı Derneği (MAFSAD) tarafından yürütülen Come and Join Us/Gel Katıl Bize Projesi çerçevesinde Şanlıurfa’da  ‘Doğa bize kalsın’ temalı fotoğraf sergisi açıldı.

Cenk Gençdiş Beğeni Topladı

Dışişleri Bakanlığı Avrupa Birliği Başkanlığınca Yerel STK’lar Hibe Programı kapsamında desteklenen, Malatya Fotoğraf ve Sinema Sanatı Derneği-MAFSAD tarafından yürütülen Come and Join Us/Gel Katıl Bize projesi çerçevesinde Fotoğraf Sanatçısı-Yazar Cenk Gençdiş Malatya’da çeşitli etkinlikler gerçekleştirdi.

Film Festivali Eski Malatya’daki Sanat Sokağı’nda Başladı

9. Uluslararası Malatya Film Festival'i, Malatya Fotoğraf ve Sinema Sanatı Derneği (MAFSAD)’ın Eskimalatya’da ki sanat sokağında düzenlediği etkinlik ile başladı.

MAFSAD Elazığ'da...

MAFSAD’ta Geleneksel Aşure Günü Düzenlendi

Malatya Fotoğraf ve Sinema Sanatı Derneği-MAFSAD tarafından aşure günü düzenlendi.

MAFSAD Almanya’ya Çalışma Ziyareti Gerçekleştirdi

Malatya Fotoğraf Ve Sinema Sanatı Derneği-Mafsad Üyeleri,  Almanya Köln’de Bulunan Fotoclub City Treff Adlı Fotoğraf Derneğine Çalışma Ziyareti Gerçekleştirdi.

MAFSAD, İfsak’ı Ziyaret Etti

Dışişleri Bakanlığı AB Başkanlığınca finanse edilen Yerel STK’lar Hibe Programı kapsamında MAFSAD tarafından yürütülen “Gel Katıl Bize” adlı AB Projesi çerçevesinde İFSAK ziyaret edildi.

Başkan Gürkan, MAFSAD Yönetimi İle Bir Araya Geldi

Başkan Gürkan, “Malatya Her Alanda Temayüz Etmiş Bir Şehirdir”

MAFSAD’tan Önemli Bir Başarı

Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu tarafından düzenlenen ve konusu serbest olan TFSF Kupası Ulusal Fotoğraf Yarışması 2018 sonuçlandı.

MAFSAD’tan Temel Fotoğraf Eğitimi

Malatya Fotoğraf ve Sinema Sanatı Derneği-MAFSAD tarafından 26. kez Temel Fotoğraf Eğitimleri düzenleniyor.

MAFSAD’Tan Doğu Gezisi

MAFSAD’tan Hatay Gezisi

Malatya Fotoğraf ve Sinema Sanatı Derneği-MAFSAD, Ramazan Bayramında Hatay’a gezi düzenliyor.

Orman Haftasında Fidan Diktiler

Malatya Fotoğraf ve Sinema Sanatı Derneği-MAFSAD tarafından yürütülen Burası Benim Yerim Projesi kapsamında ağaçlandırma faaliyeti gerçekleştirildi.