Fotoğraf Haberleri

Fotoğraf Haberleri

Uğur Bulut MAFSAD’ın Misafiri Oldu

Malatya Fotoğraf ve Sinema Sanatı Derneği-MAFSAD, TRT Gümüşhane Muhabiri ve Fotoğrafçı Uğur Bulut’u konuk etti.

Lütfi Özgünaydın Malatya'da Fotoğraf Ve Sunum Söyleşisine Katıldı

Malatya Kolektif Fotoğraf Topluluğu 28 Ekim 2022 tarihinde Gazeteci Yazar Fotoğraf Sanatçısı Lütfi Özgünaydın’ı Malatya’da Ağırladı.

Kültürel Değerler Sergisi Devam Ediyor

MAFSAD-Malatya Fotoğraf ve Sinema Sanatı Derneği tarafından hayata geçirilen “Kültürel Değerlerin Fotoğraf Yoluyla Aktarılması Projesi” kapsamında dördüncü fotoğraf sergisi Kuzey Makedonya’da açıldı.

Kültürel ve Tarihi Değerlerimiz Yurt Dışında Tanıtılmaya Devam Ediliyor

MAFSAD-Malatya Fotoğraf ve Sinema Sanatı Derneği tarafından hayata geçirilen “Kültürel Değerlerin Fotoğraf Yoluyla Aktarılması Projesi” kapsamında üçüncü fotoğraf sergisi Sırbistan-Paracin’de açıldı.

MAFSAD Ve Sille Sanat Sarayı Beyşehir’de Sergi Açtı

Malatya Fotoğraf ve Sinema Sanatı Derneği-MAFSAD tarafından yürütülen Kültürel Değerlerin Fotoğraf Yoluyla Aktarılması Projesi kapsamında Konya Beyşehir’de fotoğraf sergisi açıldı.

Büyükşehir Belediyesi Sanat Sokağı’na İki Atölye Ve Bir Kütüphane Kazandırdı

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından Sanat Sokağı’na Damascus Atölyesi, Tesbih Atölyesi ile Fotoğraf Makinesi Müzesi Kütüphanesi daha kazandırıldı.

Ülkemizin Tarihi ve Kültürel Değerleri Yurt Dışında Tanıtılacak

Malatya Fotoğraf ve Sinema Sanatı Derneği-MAFSAD yeni bir fotoğraf projesini hayata geçiriyor. MAFSAD tarafından hazırlanan proje kapsamında 4 Ülkenin kültürel ve tarihi değerlerinin tanıtımı amaçlanıyor.

25. Malatya Kültür Sanat Ve Kayısı Festivali Başladı

Türkiye’nin Özlediği Birlik Ve Beraberlik Fotoğrafı Malatya’da.

Özel  Çocuklardan Fotoğraf Sergisi

Akşemsettin İşitme Engelliler Okulu öğrencilerinin fotoğraf sergisi açıldı.

Öğrenciler Turgut Özal Tabiat Parkını Fotoğrafladı

Değerli Hayatlar Eğitim Derneği öğrencilere fotoğraf eğitimi veriyor. Hayata Değer Kat Projesi kapsamında gerçekleştirilen fotoğraf eğitimlerine Milli Egemenlik Ortaokulundan 12 öğrenci katılıyor.

Kayısı Çiçeği Şenliği Fotoğraf Yarışması Tamamlandı

2. Kayısı Çiçeği Şenlikleri kapsamında düzenlenen Fotoğrafçılar Maratonu Yarışması tamamlanarak dereceye giren fotoğraflar belirlendi.

DEHADER’DEN Çocuklara Fotoğraf Eğitimi

Değerli Hayatlar Eğitim Derneği-DEHADER tarafından yürütülen Hayata Değer Kat Projesi kapsamında fotoğrafçılık eğitimleri devam ediyor.

Gürkan, Türk Dünyasının O Eski, Yaslı Günlerinin Yerine Yeni Bir Çığır Açıldı Diyoruz

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, İnönü Üniversitesi Turgut Özal Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlenen Türkmenistan Cumhurbaşkanı Kurbankulu Berdimuhammedov’un kaleme aldığı ve Türkçe’ye çevrilen ‘AK ŞEHRİM AŞKABAT’  adlı kitabın ve Türkmenistan fotoğraf sergisinin tanıtım toplantısına katıldı.

Malatya İnsanı Kadirşinastır, Centilmendir, Yardımseverdir, Müteşebbis Ruhludur

Türkmenistan Cumhurbaşkanı Kurbankulu Berdimuhammedov tarafından kaleme alınan ve Türkçe’ye çevrilen ‘Ak Şehrim Aşkabat’ isimli kitabın tanıtım toplantısı ve Türkmenistan konulu fotoğraf sergisinin açılışına katılmak üzere İlimize gelen Türkmenistan Ankara Büyükelçisi İşankuli Amanlıyev Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı ziyaret etti.

Başkan Gürkan “Yılın Fotoğrafları” Oylamasına Katıldı

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, “Yılın Fotoğrafları” oylamasına katıldı. Başkan Gürkan, Haber, Yaşam ve Spor kategorilerinde foto muhabirleri ve muhabirler tarafından yurt içi ve yurt dışında çekilen fotoğrafların yer aldığı oylamada her bir kategoride oy kullandı.

Kent Konseyinden Dijital Fotoğrafçılık Kursu

Malatya’nın Tarihi Ve Doğal Güzellikleri Kursiyerlerin Objektiflerine Yansıdı.

MAFSAD’tan İşitme Engelli Öğrencilere Fotoğraf Eğitimi

Malatya Fotoğraf ve Sinema Sanatı Derneği-MAFSAD, işitme engelli öğrencilere fotoğraf eğitimi verdi.

Gürkan, Milletimiz Cumhurbaşkanına Ve Devletine Sahip Çıkmıştır

15 Temmuz 2016 yılında FETÖ terör örgütünün gerçekleştirmek istediği darbe girişiminin 5’inci yılında Malatya’da da çeşitli etkinlikler düzenleniyor. 2 gün sürecek olan etkinliklerin ilk gününde 15 Temmuz Millet Meydanında anı defteri, karma resim ve fotoğraf sergisi açıldı.

Ulusal Battalgazi Kayısı Hasadı Fotoğraf Yarışması Maratonu Sonuçlandı

Battalgazi Belediyesi tarafından ilçenin kültürel, tarihi ve doğal zenginliğini gözler önüne sermek, Malatya’nın simgesi haline gelen Kayısının tanıtımına katkı sağlamak amacıyla düzenlenen ve büyük ilgi gören “Ulusal Battalgazi Kayısı Hasadı Fotoğraf Yarışması Maratonu” konulu ödüllü fotoğraf yarışması sonuçlandı.

Battalgazi’deki Ödüllü Fotoğraf Yarışmasına Görkemli Gala Gecesi

Başkan Güder: “Geleneksel Hale Getirmek İstiyoruz”

Battalgazi’de Ödüllü Fotoğraf Yarışması Başladı

Battalgazi Belediyesi tarafından ilçenin kültürel, tarihi ve doğal zenginliğini gözler önüne sermek ve Malatya’nın simgesi haline gelen Kayısının tanıtımına katkı sağlamak amacıyla düzenlenen ve 4 gün sürecek olan “Battalgazi Kayısı Hasadı Fotoğraf Maratonu” konulu ödüllü fotoğraf yarışması başladı.

Başkan Güder’den Battalgazi Kayısı Hasadı Fotoğraf Maratonuna Davet

Battalgazi Belediyesi tarafından 1 ile 4 Temmuz tarihleri arasında düzenlenecek olan “Battalgazi Kayısı Hasadı Fotoğraf Maratonu” konulu ödüllü fotoğraf yarışması başvurularının herkese açık olduğunu belirten Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, bu özel yarışmaya tüm Malatyalıları davet etti.

Battalgazi Belediyesi’nden Ödüllü Fotoğraf Yarışması

Battalgazi Belediyesi tarafından ilçenin kültürel, tarihi ve doğal zenginliğini gözler önüne sermek ve Malatya’nın simgesi haline gelen Kayısı’nın tanıtımına katkı sağlamak amacıyla “Battalgazi Kayısı Hasadı Fotoğraf Maratonu” konulu ödüllü fotoğraf yarışması düzenlenecek.

Başkan Çınar, Yeşilyurt Fotoğrafçılarımız İçin Güzel Bir Kaynaktır

Başkan Çınar, Yeşilyurt Kent Konseyi Tarafından Açılan Fotoğrafçılık Kursunu Ziyaret Etti.

Öğretmenler Medeniyetin Kalbi Battalgazi’yi Fotoğrafladı

Malatya Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen “Kadrajdan Kültüre Şehir Hikayeleri” projesi kapsamında Medeniyetin Kalbi Battalgazi’nin tarihi mekanlarını gezen fotoğraf tutkunu öğretmenler, ilçenin tarihi güzellikleri, doğal ve kültürel zenginliklerini fotoğraflayarak, kayıt altına aldı.

Çınar, Kadınlarımız, Tarihsel Ve Kültürel Hayatımızda Özel Bir Yere Sahiptir

Başkan Çınar, Gedik Kültür Otağında Açılan ‘Kadın Ve Hayat’ Fotoğraf Sergisini Gezdi.

Yeşilyurt’un Tarihi Eserleri Ve Müzeleri Fotoğraf Sanatıyla Geleceğe Taşınacak 

“Kadrajdan Kültüre Projemiz, Tarihi Eserlerimizin Farklı Güzelliklerini Ön Plana Çıkartacak”...

Başkan Gürkan’dan Türkiye Fotoğrafı

Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, “Ben seçimde medyaya çıktığımda en büyük projemi sorduklarında; ‘Benim en büyük projem milletin birlik beraberliği, yani Sosyal Entegrasyon projesidir’ dedim.  O nedir biliyor musunuz? Şuan bulunduğumuz ortamın fotoğrafıdır.”