Zaviye Mahallesi Muhtar Adayı Farımaz'ın Seçim Ofisi Açıldı

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Malatya Zaviye Mahallesi Muhtar Adayı Başarılı İş Kadını Tuğba Farımaz’ın Seçim Ofisi Büyük Bir Katılımla Hizmete Açıldı. Seçim Ofisi Açılışına, Anadolu Basın Birliği Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ, Yeniden Refah Partisi Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bilal Yıldırım, Akçadağ-Der Dernek Genel Başkanı Murat Maskar, Anadolu Basın Yayın Birliği Malatya Şube Başkanı Filiz Yavuz, Büyük Birlik Partisi MDK Üyesi Ercan Altunkaya, Genç Partisi Malatya İl Başkanı Ahmet Turan Yalçın, Yeniden Refah Partisi Yazıhan Belediye başkan Adayı İhsan Akın, EMŞAV Malatya Şube Başkanı Sıddık Selçuk, Siyasi Partilerin İl Başkanları ve Temsilcileri, Belediye Başkan Adayları, STK Başkanları, Davetliler ve Çok Sayıda Mahalle Sakinleri Katıldı.

Malatya Zaviye Mahallesi Muhtar Adayı Başarılı İl Kadını Tuğba Farımaz’ın Seçim Ofisi Büyük Bir Katılımla Hizmete Açıldı. Zaviye Mahallesi Muhtar Adayı Tuğba Farımaz, Seçim ofisi açılışında şu açıklamalarda bulundu. Muhtar adayı Tuğba Farımaz, Birlik ve beraberlik mesajları verirken, Bizler Zaviye Mahallesine muhtar adayı olurken Mahallemize hizmet edelim diye bu yola çıktık.

Bizler Mahallemizi ve Mahalle halkımızı seviyoruz, Mahallemize hizmet etmek için bu yola çıktık. Bizim başka bir beklentimiz yoktur. Zaviye Mahallemizin kıymetli seçmeninin desteğiyle yola çıktık inşallah hep birlikte başarılı oluruz dedi. 6 Şubatta yaşanan depremlerde bizler ekip olarak hep sahalarda olduk ve bu günde sahalardayız. Allah bir daha bu depremleri Milletimize yaşatmasın. Dedi.

Zaviye Mahallesi Muhtar Adayı Başarılı İş Kadını Tuğba Farımaz, Bizleri bugün burada seçim ofisimizin açılışında yalnız bırakmayarak buralara kadar gelen tüm misafirlerimize ve Mahalle sakinlerimize teşekkür ediyorum ve şükranlarımı sunuyorum. Allah hepinizden razı olsun dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN