Yeşilyurt'ta Sedat Alataş Sesleri

Yeşilyurt Seçmeninden Başkan Adayı Sedat Alataş'a Büyük Destek.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Aday Alataş Yeşilyurt esnafından ve yine vatandaşlarından büyük destek görüyor. Yeşilyurt İlçesinde, Aday Sedat Alataş Sesleri Gelmeye başladı.

Büyük Birlik Partisi Yeşilyurt İlçesi Belediye Başkan Adayı Sedat Alataş’a Büyük Destek. Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Sedat Alataş, Gittiğimiz her yerde bizlere büyük destek geliyor. Dedi.

Yeşilyurt seçmeni Sedat Alataş Diyor ve her gittiği yerde kendilerine büyük bir destek görülüyor.

Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Sedat Alataş’ın Yeni Sanayi Sitesi esnafı ziyaretinde kendilerine büyük bir destek geldi. Başkan Adayı Sedat Alataş, Yeni Sanayi Esnafıyla bir araya gelerek, Burada bulunan esnafların sorunlarını dinledi. Başkan Adayı Sedat Alataş, Bizler bir aydır hep sahalardayız. Esnafımızın büyük sıkıntılarının olduğunu gördük ve üzüldük.

Başkan Adayı Sedat Alataş, Bizler birkaç gündür sanayi sitelerimizde bulunan esnaf kardeşlerimizle birlikteyiz ve ziyaretler yapıyoruz. Sorunları yerinde dinliyoruz. Her gittiğimiz yerde esnafımız dertli. Özelikle yeni sanayi sitesi yüzde doksan ağır hasarlı olup buradaki esnafımız zor şartlarda mesleklerini icra ediyorlar.

Neden bir yetkilimiz burada bulunan esnafımızı sormuyor? Sıkıntılarının olduğunu ve yine bir ihtiyaçların olduğunu, Bir ihtiyaçları var mı yok mu diye sormuyor? Allah nasip ederse bizler göreve geldiğimizde her zaman esnafımızın yanında olacağız ve olmaya devam edeceğiz. Belediyecilik nasıl yönetilir hep birlikte göreceğiz. Bizler esnaflıktan geldiğimizden dolayı esnafın durumunu ve vatandaşlarımızın sıkıntılarını iyi biliyoruz.

Başkan adayı Alataş, Her gittiğimiz yerde esnafımız olsun ve yine vatandaşlarımız olsun bizlere büyük bir destek olduğunu gördük ve buda bizleri mutlu etmiştir. Bu ziyaretlerimiz devam edecektir. Bizler Allah rızası için bu yola çıktık ve Yeşilyurt İlçemize hizmet etmek için gece gündüz demeden çalışacağız. Yeşilyurt İlçemizi hep birlikte yöneteceğiz.

6 Şubat Depremlerinden dolayı mağdur olan esnafımızın çok zor durumda olduğunu zaten biliyoruz. Hiçbir yetkili bile zor durumdaki esnaflarımızı sormamışlar. Esnafımızı konteynerlerin içine atarak bir daha geriye dönüp soran bile olmamış.  Hala çok esnafımızın konteynerlere ihtiyacının olduğu söyleniyor.  Allah nasip eder bizlere görev verilirse hiçbir esnafımızı ve vatandaşımızı mağdur etmeyeceğiz dedi.

HABERİ PAYLAŞ:

Yorumlar / 1

  • Ahmet Tokay | 17 Mart 2024 15:21

    Sedat bey Malatyayı ve Malatyalının sorununu en iyi bilen hem yerli hemde milli bir başkan adayı. Oyumuzda gönlümüzde Sedat başkanın yanında

BUNLARA DA BAKIN