Yeşilyurt Esnafından Başkan Adayı Sedat Alataş'a Tam Destek

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Büyük Birlik Partisi Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Sedat Alataş, Esnaf gezilerine devam ediyor. Başkan Adayı Sedat Alataş, Yeşilyurt’umuzun geleceği için çalışıyoruz dedi. Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Sedat Alataş, Seçim çalışmalarına çevre yolu altında bulunan Mahallelerini ziyaret ederek devam etti.

Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Sedat Alataş, Yeşiltepe bölgesinde bulunan Mahalle muhtarları Süleyman Şahbaz, Şahin Demir, Hüseyin Başıbüyük, Zihni Dönmez, Yeşiltepe Yardımlaşma Derneği Başkanı Özcan Gözene’yi ziyaret etti. Başkan Alataş, Çevre yolu altında bulunan Mahallelerimizin çok sıkıntılarının olduğunu görmekteyiz. Mahalle sakinlerimizin sıkıntılarını yerinde öğrendik ve Allah nasip eder göreve gelirsek bu sıkıntıları ortadan kaldıracağız dedi.

6 Şubatta yaşadığımız depremlerle ilgili esnafımız bir sıkıntı içinde olduğunu ve yine çok sayıda vatandaşlarımızın büyük sorunlarının olduğunu görmekteyiz. Bizler bir aya yakındır sahalardayız, Esnafımız çok dertli ve hiç kimsenin sormadıkları ve yine ihtiyaçlarının olduğunu zaman zaman yetkililerle iletilmiş gereken desteği bulamamışlar. 

Vatandaşlarımızın en çok sorunlarından birisi ise imar konusu ve vergilerdir. Vatandaşlarımızın evlerini yapmak için çok sıkıntı içerisinde olduklarını ve imarla olan sıkıntıların çözülmediğini dile getirdiler. Deprem bölgesinde en çok hasar gören dört İlden biri olan ve bu dört İlin vergi borçlarının silinmesi gerekmektedir. Esnafımızın ayakta durması için mutlaka destek olunmalıdır. Sanırım esnafımızı yalnız bırakmışlar. Bakıyoruz Malatya’mızda çok sayıda esnafımız Malatya’yı terk etmişler. Bu durum bizleri üzmektedir.


Büyük Birlik Partisi Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Sedat Alataş, Allah nasip eder göreve gelirsek tüm esnafımızın yanında olacağız ve tüm vatandaşlarımızın yanında olacağız. Herkese eşit şekilde hizmet edeceğiz dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN