Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Aslan'dan Anadolu Basın Birliği'ne Ziyaret

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Yeniden Refah Partisi Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Murat Aslan, Anadolu Basın Birliği Derneği Malatya Şubesini Ziyaret Etti. Başkan Adayı Murat Aslan, Birlik ve beraberlik mesajları verirken, Malatya’mızı ve yine Yeşilyurt’umuzu ayağa kaldırmak için hep birlikte çalışmalıyız. Bizler göreve geldiğimizde gece gündüz demeden Yeşilyurt ilçemize hizmet için çalışacağız dedi.

Yeniden Refah Partisi Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Murat Aslan, Anadolu Basın Birliği Derneği Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ ve yönetim kurulu üyeleri ile görüş alışverişinde bulundu. Aslan, Yeşilyurt için elimizden gelenin en güzelini yapacağız. Her yerde şeffaf belediyecilik, gönüllere dokunan belediyecilik diyoruz. 7/24 halkının yanında olan belediyecilik diyoruz ifadelerine yer verdi. Aslan, Kapımız her zaman vatandaşlarımıza açık olacaktır.

Aslan, İnşallah güzel projeler hazırlıyoruz. Bu kenti kısa sürede ayağa kaldıracağız. Ona göre ekibimizi kurduk. Dinamik bir meclis kadromuz var. Çıktığımız bu yolda basınımızın desteğine ihtiyacımız var. Sizler sahadaki elimiz, kolumuz, gözümüz, kulağımızsınız. Zaman zaman bir araya gelip eleştirilerinizi alacağız, istişare edeceğiz. Bu şehri ancak el birliğiyle ayağa kaldırabiliriz. Bu anlamda hepinizin desteğine ihtiyacımız var” dedi.

Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Murat Aslan, Bizler bugün Anadolu Basın Birliği Derneği Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ ve Yönetim kurulu arkadaşlarını ziyaret ettik ve bizleri misafir eden Dernek Başkanı Zeki Dağ ve tüm ekibine teşekkür ediyorum dedi.

Anadolu Basın Birliği Derneği Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ, bugün derneğimizi ziyaret eden Yeniden Refah Partisi Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Sayın Murat Aslan Başkanımıza teşekkür ediyorum ve çalışmalarında başarılar diliyorum dedi. Başkan Zeki Dağ, Murat Başkanımız yakinen tanıdığım biri olarak, Göreve geldiğinden Yeşilyurt İlçesine çok önemli çalışmalar ve projelerinin yapacağına inanıyorum.

Başkan Zeki Dağ,  Murat Aslan, Malatya sevdalısı ve Yeşilyurt sevdalısı biri olarak ve yine kendi mesleğinde bugüne kadar görev yaptığı İllerde çok başarılı olmuştur. Yeşilyurt Belediyesi Başkan Adayı Murat Aslan, Görev yaptığı iller. Malatya, Ankara, Düzce, Kocaeli, Sinop, Adana, Antalya, Hatay, Mardin,  Gümüşhane, Bolu, Osmaniye, Eskişehir, Çorum gibi İllerde görev yapmış biri olarak kendi dalından başarıdan başarıya yürümüştür.

Anadolu Basın Birliği Derneği Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ, Yeniden Refah Partisi Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Murat Aslan ve beraberindeki heyete teşekkür ediyorum çalışmalarında başarılar diliyorum dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN