Yeni Malatyaspor'da Hüsran

Süper Lig'in 26. haftasında Yeni Malatyaspor sahasında 2 - 0 öne geçtiği maçı son 20 Dakika'da yediği 3 Golle Konyaspor'a kaybetti...

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Yeni Malatyaspor  2 - 3   Konyaspor 

Süper Lig'in 26. haftasında Yeni Malatyaspor sahasında Konyaspor'u konuk etti.

Yeni Malatyaspor-Konyaspor maçı müthiş bir geri dönüşe sahne oldu. Yeni Malatyaspor, 2-0 öne geçti. İttifak Holding Konyaspor, ikinci yarıda 12 dakikada bulduğu 3 golle sahadan 3-2 galip ayrıldı.

Yeni Malatyaspor, Adem Büyük'ün 24. ve 45. (penaltıdan) dakikalarda attığı iki golle karşılaşmanın ilk yarısını 2-0 önde kapattı.

Konyaspor, 72. dakikada Diomande, 80. ve 84. dakikalarda Cikalleshi'nin attığı gollerle karşılaşmayı 3-2 galip tamamladı.

MAÇTA  ÖNEMLİ DAKİKALAR
GOL GOOOLLLLLLL DAKİKA 24  | Adem Büyük, Konyaspor'u yine boş geçmedi. Konyaspor'a bu maç öncesi 16 maçta 9 golü olan tecrübeli golcü, Umut Bulut'un asistiyle 24. dakikada Yeni Malatyaspor'un 1-0'lık üstünlüğü yakalamasını sağladı.

GOOOLLLLLLL DAKİKA  45 + 3  |  İlk yarının uzatma dakikalarında Tetteh'in yerde kaldığı pozisyonda Yeni Malatyaspor penaltı kazandı. Adem Büyük penaltıyı da gole çevirdi, hem kendisinin hem de takımının 2. golünü attı: 2-0.

İLK YARI | Karşılaşmanın ilk yarısı ev sahibi Yeni Malatyaspor'un 2-0'lık üstünlüğü ile tamamlandı.

GOOOLLLLLLL DAKİKA 72  |  Konyaspor, Ismael Diomande'nin güzel vuruşuyla 72. dakikada farkı bire indiren golü attı: 2-1.

GOOOLLLLLLL DAKİKA 80 |  Konyaspor 2-0'dan 2-2'yi yakaladı! Sokol Cikalleshi'nin golüyle 80. dakikada skora eşitlik geldi.

GOOOLLLLLLL DAKİKA 84  | Konyaspor'dan tarihi bir geri dönüş. Sokol Cikalleshi, 84'te bir gol daha attı ve takımını 3-2 öne geçirdi!

Bu sonucun ardından ligde üst üste 2. galibiyetini alan Konyaspor puanını 30'a yükseltirken, galibiyet hasreti 6 maça çıkan Yeni Malatyaspor ise 30 puanda kaldı.

Süper Lig'in 27. haftasında Konyaspor sahasında Gaziantep FK ile karşılaşacak, Yeni Malatyaspor ise Gençlerbirliği'nin konuğu olacak.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN