Başkan Gözükara, Recep Önal'a Geçmiş Olsun Mesajı

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Malatya Şube Başkanı Mustafa Gözükara...

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Malatya Şube Başkanı Mustafa Gözükara, 16.03.2019 yılında Suriye de Şehit düşen Deniz Piyade Ramazan ÖNAL' ın kıymetli babası Recep ÖNAL geçirdiği kalp krizi sonucu hastanede tedavi altına alinmiş ve tedavisinin tamamlanmasının ardından taburcu edilmiştir. 

Başkan Gözükara, Çok değerli, Gazi sevdalısı, Milleti için her daim canla başla çalışan Sayın Valimiz Aydın BARUŞ ile birlikte ailemize ziyarette bulunduk.  Güzel sohbetleri ve misafir perverlikleri için şehidimizin ailesine, bizi yalnız bırakmayan ve şehit ailemize kıymetli hediyeler sunarak gönüllere taht kuran, her daim derneğimizle koordine halinde olan, manevi desteğini bizden esirgemeyen Sayın Valimize teşekkür ediyorum. Ayrıca Sayın valimizle bir ziyaret daha gerçekleştirerek Koranavirüs nedeni ile 26 Aralık'ta hakkin rahmetine kavuşan
GAZİ Lütfü Aslan'ın eşi ve çocuklarına taziye ziyaretlerinde bulunulmuş, başsağlığı dileklerimiz iletilmiş, gazimizin emaneti çocuklarımıza çeşitli hediyeler verilerek gönülleri fetheden Sayın Valimiz ile fotoğraf çekimi yapılarak ziyaretlerimiz sonlandırılmıştır. 

Mustafa GÖZÜKARA
Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve
 Yetimleri Derneği Malatya Şube Başkanı 
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN