Yeni Malatyaspor Kulübünün Düştüğü Hale Bakınız - ZEKİ DAĞ

Yeni Malatyaspor Kulübünün Düştüğü Hale Bakınız


Şu takımın düştüğü hale bakınız. Yeni Malatyaspor kulüp başkanı ve teknik direktörü ve yine futbolcular tüm Türkiye’nin önüne çıkmışlar para istiyorlar. İşte Bir İlktir Ve Bunu Yapanlardan Mutlaka Hesap Sorulmalıdır. Yazık yazık… Yazıklar olsun size. Sayın Adil Gevrek paran yoksa senin orada ne işin var.

Ben sana para verecem sende takımı yöneteceksin, Var mı böyle bir dünya. Sen bu takımı kümeye düşürürsen Malatyalılar senden hesap sorar ve sormalıdır. Sayın Gevrek, Sen bu takımı aldığın günden bugüne kadar nasıl geldin. Bu takım neden bu hale geldi. Belediyelere gidiyorsun bana para veriniz. Paran yoksa burada senin ne işin var.

Birde olmamış gibi takımın futbolcularını, hocasını çıkarmış basın açıklaması yapıyorsun, Yakıştı mı sana bu açıklama. Takımda kaliteli futbolcuları satıp yerine kaliteli futbolcu almadınız, neden ve niçin? Sizler takımın bel kemiği olan futbolcuları satarsanız, yerine kaliteli futbolcu almazsanız işte bu talkımın Halide böyle olur.

Yeni Malatyaspor’un Düştüğü Acizliğe Bakınız, Yazık Yazık...

Sayın Adil Gevrek, orada burada para dileneceğine kadar, kulübü kongreye götür.  Bakınız bir kulüp başkanı çıkmış şu açıklamalarda bulunuyor. Gevrek ne diyor, bize maddi ve manevi destek veriniz.  Zamanında bu takıma çok destekler verildi ama nerde bu takım.

Sayın Gevrek bakınız, takımı borç batağına koydunuz ve takımda kümeye düşüyor. Bir takım kümeye gidiyor o takımının kulüp başkanı, hala o takımın başında duruyor neden ve niçin, yoksa başka güçler mi var arkanızda bu takımı kümeye düşürünüz diyorlar.

Bu gidişle gemicikler yürür ama yeni Malatyaspor bu gidişle yürümez Sayın Gevrek, bir an önce bu kulübü kongreye götürünüz. Sizlerde burada bir an önce ayrılmalısınız ve elinizi bu kulübünün üstünden çekiniz. Takım borç batağında ve birşey olmamış gibi takım kümeye gidiyor.

Yeni Malatyaspor kümeye gidiyor, ne hikmetse Malatyalı siyasiler sessizliğini koruyorlar. Yeni Malatyaspor kümeye düşerse Malatya siyasetçisi de kümeye düşer. Bir İlin siyasileri ve Belediye Başkanı kendi İlinin takımına sahip çıkmıyorsa bu halk yarın sizden hesap sorar. Göz göre göre takım kümeye gidiyor ne hikmetse hala sesiz kalıyorlar.

Bir Büyükşehir’in Futbol takımı kümeye gidiyor siyasilerden ses çıkmıyor. Geliniz bugün birlik ve beraberlik günüdür. Zaman geçmeden hep birlikte bu takıma sahip çıkmalıyız. Bu takımın kurtulması birlik ve beraberlik olduğu zaman olur. Malatya Büyük bir şehirdir ve siyasiler, İş adamlarımız ve yine büyük STK’larımız bir araya gelmeli ve bu takımı kurtarmalıdır.

Bu takımı kurtarmak istiyorsanız, bugün birlik ve beraberlik günüdür. Bu takım kümeye düşerse bu İlin vatandaşları ve yine seçmeni sizlerden hesap sorar hatta soracaktır. Malatya’mızın kıymetli siyasileri, Geliniz birlik içinde olunuz. Bu takımı hep birlikte kurtaralım. Eğer bizler birlik içinde olursak bu takım kurtulur.

Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Selahattin Gürkan, neden sessiz kalıyor hala anlamış değiliz. Sayın Gürkan, biran önce bu takıma el atmalısınız. Malatya kamuoyu şöyle diyor: Başkan Gürkan, neden Yeni Malatyaspor’a sahip çıkmıyor. Bizler Gürkan’a destek verdik ne hikmetse Başkan Gürkan bir takıma sahip çıkmıyor, Bu takımı kümeye düşürdü…

Sayın Gürkan, Malatya kamyonuna bir açıklama yapmalısınız. Malatyalı sizlerden Yeni Malatyaspor’a destek bekliyor. Sayın Gürkan, Bugün itibariyle Yeni Malatyaspor’da neler oluyor neler yaşanıyor. Sayın Gürkan, sizler bu şehrin Büyükşehir Belediye Başkanısınız ve sizler mutlaka bu takıma sahip çıkmalısınız. Sayın Gürkan, Malatyalı sizlere sahip çıktı, sizlerde Yeni Malatyaspor’a sahip çıkmalısınız.

Yeni Malatyaspor süper lige çıktığında günden bugüne kadar hesapların mutlaka incelenmesi gerekir. Bu hesapların incelenmesi asla hiç kimseyi rahatsız etmesin. Hani herkes şu sözleri kullanıyor. Yeni Malatyaspor futbolcu alırken kaça almış ve futbolcu satmış kaça satmışlardır. Kulübün geliri ve giderleri nelerdir. Kulüple ilgili yapılan ihaleler nelerdir, Yapılan bu ihaleler kulübe ne getirisi olmuş, zararı ne olmuştur diye vatandaşlar arasında konuşulmaktadır. Bunun hesabı mutlaka verilmelidir, sporseverlerin bilme hakkıdır bu konu.

Yeni Malatyaspor sıkıntılar yaşarken, Milliyetçi Hareket Partisi Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu, Bu takım kötüye gidiyor dediğinde ne hikmetse bazıları tarafından tepkiler gelmiştir. Bu tepkilerini gösteren biride Yeni Malatyaspor’un kulüp başkanı Adil Gevrek’tir. Sayın Vekillimiz Fendoğlu, Malatyaspor’un gidişatı hiçte iyi değil diye söylerken sessiz kalan kim ve kimlerdir. Milletvekilimiz Sayın Mehmet Fendoğlu, Doğruları söylerken sizler neredeydiniz ve neden sessiz kaldınız.

Hani diyoruz ki birlik beraberlik içinde olursak bu takım kurtulur. Bu takım nasıl kurtulur hala anlamış değilim. Bir takımın hocası diyor ki ben göreve geldiğimde futbolcular paralarını alamıyorlar. Bir takımın hocası bunu konuşamaz. Bir takımın hocası bunları konuşuyorsa bu takımda durması da doğru değildir. Bir takımın hocası bu sözleri kullanıyorsa o takımın kulüp başkanının orada durması doğru değildir.

[email protected]

YAZIYI PAYLAŞ!

YAZARIN SON 5 YAZISI
03May

İki Yüzlü Olmayın Dostum!

29Nis

Güzel Olan Her Zaman Güzeldir..

24Nis

Uyan Ey Müslüman…

23Nis
15Nis

Edep Mirastır