Yazık Yazık Yazık Ediyorlar - MİTAT HOŞHAN

Yazık Yazık Yazık Ediyorlar


Bu güzel Ülkemize yazık ediyorlar. Yazık yazık ve yazıklar olsun size…

Bu Güzel Ülkemizde hiçim bitmeyecek bu hayınlar. Bu nasıl bir iş hala anlamış değilim. Ne hikmetse Ülke biraz düzelmeye başlıyor, Ne hikmetse bu düğmeye başlıyor.

Yıllarca bu memlekete hizmet ettiklerini sandığımız 104 amiral, hain darbe girişiminin yıl dönümüne 103 gün kala kanal İstanbul’dan, Montrö’den ve boğazlardan dem vuran açıklamaları insanların midesini bulandırdılar. 

104 emekli amirale ne demeliyiz. Bir anda ne oldu size. Hala anlamış değiliz. Acaba hangi güçlerin adamlarısınız. Sizler yıllarca bu Ülkenin ekmeğini yediniz bu gün ne oldu size ve sizlere. Aldığınız paranın hakkını böylemiz veremisiniz. Benim bir hakkımım varsa sizlere helal etmiyorum.

Neden bu açıklamalardan bulundunuz anlamakta zorlanıyorum. Siz 104 amiraller tarafından yaptığınız bu açıklama ne den ve niçin. Çocuklarınızın yüzüne nasıl bakacaksınız. Bu güzel Ülkenin insanların yüzüne nasıl bakacaksınız. Bence yazıklar olsun sizlere.               

Hükümetleri beğenmeyebilirsiniz ama bu Ülke hepimizindir. Devlet içinde hiç kimsenin böyle açıklamaları yapmaya hakkı yoktur ve olamaz. Yaptığınız bu açıklamalar dış güçlerin işine yarayacaktır. Herkesin çoluk çocuğu var. Sizlerinizinden çocuklarınız var.

Bu güzel Ülkemize yazık değil mi? Bakınız insanlar ekmek derdindeler. Ne hikmetse devletin tüm imkânlarından faydalanan yüksek maaşlar alanalar bir bakınız. Rahatlık mı batıyor yoksam size. Devletin tüm imkanlarından yaralanıyorsunuz. Aylık maaşlarınız ne kadardır İnsanlara anlatınız bir.

15 Temmuz yıl dönümüne 103 gün kala ve 104 amirallerin açıklaması insanların tepkisini aldı ve almaya devam ediyor. Bu millet artık her şeyi biliyor asla yayınların tahriklere gelmez ve gelemez. Kim bunlar gece yarısı Devletimize ve hükûmetimize karşı açıklama yapıyorlar.

Hele hele açıklamayı yapanlara bakınız ki üst düzeydeki insanların yaptıkları açıklamalara bakınız. Ülkenin şu zor döneminde birlik içinde olacağımız yerde ne hikmetse bazıları köstek oluyorlar, neden ve niçin? Artık bildiğiniz o eski Türkiye yoktur. Geliniz hep birlikte Ülkemize sahip çıkalım ve başka bir Ülkemiz yoktur ve olamazda.

Eyer bu güzel Ülkemizde rahatsız olanlar varsa kolaylığı da var. Bu güzel Ülkemizi Ya sevecek ya da terk edeceksiniz. Türkiye Cumhuriyeti Devleti Büyük Bir Devlettir unutmayınız...

Saygılarımla…

YAZIYI PAYLAŞ!

YAZARIN SON 5 YAZISI
11Nis

Yazık Yazık Yazık Ediyorlar