Vatanseverler Derneğinden Başkan Çınar'a Ziyaret

Vatanseverler Gençlik Eğitim Ve Kültür Derneği Genel Başkanı Ayşe Alpaslan Ve Yönetimi Kurulu Üyeleri Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar'ı Makamında ziyaret etti. Aplaslan: Sayın başkanımızın çalışmalarını takdir ediyoruz dedi.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Vatanseverler Gençlik Eğitim Ve Kültür Derneği Genel Başkanı Ayşe Alpaslan, Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar’ı makamında ziyaret ederek dernek çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Başkan Alpaslan, Bizler dernek olarak çok önemli projelerimizin olduğunu ve bu projelerimizi sırasıyla hayata geçirmek için çalışmalarımıza devam ediyoruz, derneğimiz tarafından 30 çocuğumuzu sünnet ettireceğiz dedi.

Başkan Alpaslan: Sayın Başkanımız Mehmet Çınar beyi ziyaret ederek sünnet olacak çocuklarımız için kirve olmasını istedik ve Sayın Başkanımız ‘da kirveliği kabul etti. Başkanımız Sayın Mehmet Çınar’ın bu jestinden dolayı şahsım ve yönetim kurulu üyelerim adına teşekkür ediyorum. Başkanımız Sayın Mehmet Çınar’ın göreve geldiği günden bu güne Yeşilyurt İlçesinde çok önemli çalışmalar yaptığını biliyoruz.  Bizler Vatanseverler Gençlik Eğitim Ve Kültür Derneği olarak Sayın Başkanımızın bu çalışmalarını destekliyoruz.

Vatanseverler Gençlik Eğitim Ve Kültür Derneği Genel Başkanı Ayşe Alpaslan, Yeşilyurt İlçesinde oturan çok sayıda arkadaşlarımızın olduğunu ve Yeşilyurt Belediyesinin çalışmalarını desteklediklerini söyledi. Bizlerde Başkanımızın çalışmalarını takdir ediyoruz ve destekliyoruz. Başkan Ayşe Alpaslan: Sayın Başkanımız Mehmet Çınar’a misafirperverliğinden dolayı şahsım ve arkadaşlarım adına teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum.

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Vatanseverler Gençlik Eğitim Ve Kültür Derneği Genel Başkanı Ayşe Alpaslan ve yönetim kurulu üyelerine bu anlamlı ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum dedi.

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Bizler Yeşilyurt Belediyesi olarak her zaman olduğu gibi bu günde STK’larımıza önem veriyoruz dedi. Yeter ki iyi ve sağlıklı çalışmalar yapsınlar ve hep birlikte Yeşilyurt ilçemize hizmet edeceğiz dedi. Başkan Çınar, Bizler Yeşilyurt Belediyesi olarak, Yeşilyurt’umuzu daha güzel bir yere getirmemiz için gece gündüz demeden çalışmaktayız.

Başkan Çınar, Bizler hizmet için bu yola çıktık ve çalışmalarımız devam edecektir. Bizler Yeşilyurt Belediyesi olarak yeşil alanlara çok önem veriyoruz ve yine imar komsunda çok titiz bir şekilde davranıyoruz dedi.

Başkan Çınar: Vatanseverler derneği tarafından yapılacak sünnet programına katılacaklarını dile getirdi. Bizler her zaman Malatyalı hemşerilerimizin yanında olduk, bu günde yanlarında olacağız.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN