Başkan Uçkan, Malatya ve Ülkemize İyi Bir Gelecek İçin Hazırız

Gelecek Partisi Malatya İl Başkanı Ahmet Ercan Uçkan Anadolu Basın Birliği Malatya Şubesini Ziyaret Etti.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Başkan Ahmet Ercan Uçkan Göreve çok kısa bir zaman önce atandım. Siz kıymetli basın mensuplarının ve Malatya halkımızın desteği ile inşallah Gelecek Partisinin karolarıyla birlikte güzel çalışmalar içerisinde olacağız.  Malatya ve Ülkemizde  artık siyaset tıkanmış durumda.. Mevcut iktidar  ve  ittifak ortağı MHP artık siyaset ve politika üretilemez durumda.. Bu nedenle acilen erken seçim kararı alınıp halkın önüne seçim sandığı getirilmelidir. Ülkemiz  şu an ciddi sorunlarla boğuşmaktadır..  Özellikle Güneyimizdeki sınır komşusu olduğumuz ülkelerle olan sorunlarımız, ekonomik sıkıntılar, iç siyasetteki çıkmazlar, yolsuzluk, yoksulluk ve liyakatsizlik almış başını gidiyor...  Birde son günlerde Afgan göçü gibi çok tehlikeli bir oyunun içine çekilmek isteniyoruz... Kısacası Malatya'mızın ve ülkemizin bir çok sorunu bulunmaktadır..  Maalesef mevcut Cumhur İttifakı Ülkeyi yönetemez ve kontrol edemez hale getirtmiştir. Bu yüzden çok acilen Ülkenin önünün açılması ve rahatlaması için erken seçim yapılmalıdır.

Gelecek Partisi Malatya İl Başkanı Ahmet Ercan Uçkan, Malatya İl Başkanlığına yeni atandığım için Malatya sorunları ve Malatya ile ilgili ekip arkadaşlarımızla birlikte bir çalışma ve rapor hazırlama içerisindeyiz. Şu an sizlerle ve diğer bir çok basın ve yayın  organlarını ve Malatya'da bulunan STK temsilcilerini de ziyaret edip istişare ederek hep birlikte Malatya'mız ve Ülkemiz için en iyi  ne yapabilir izin gayreti içerisinde olacağız..  Bu ziyaretimiz ne ilk ne son olacak inşallah bundan sonra sizlerle sık sık birlikte olup istişare içerisinde olacağız.  Bizleri kabul ettiğiniz için siz değerli Anadolu Basın Birliğine çok teşekkür ederim dedi.

Anadolu Basın Birliği Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ, Gelecek Partisi Malatya İl Başkanlığına atanan Ahmet Ercan Uçkan Başkana hayırlı olsun diyerek Allah bu çıktığınız yolda siz ve ekibinize bu millete bu Ülkeye hayırlı işler yaptırmak nasip ettirsin dedi. Başkan Dağ bizler tarafsız ve objektif yayın anlayışı içerisinde millet ve ülke menfaattik için çalışan herkesin yanında ve destekçisi olduk ve olmaya devam ediyoruz. İnşallah Sizlerin iyi yaptığı güzel yaptığı şeyleri milletimize duyurmak adına elimizden ne gelirse yaparız. Ama eleştirilecek işlerin içerisinde olursanız da sizlerin takipçisi oluruz.  Ben şahsım ve yönetimim adına sizlere tekrar çıktığımız bu yolda başarılar dilerim Allah muvaffak etsin dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN