Vali Toprak, Darende Belediyesi Kültür ve Sanat Evi'ne Konuk Oldu

Vali Mustafa Toprak Darende Belediyesi Kültür ve Sanat Evi'nde çalışmalarını sürdüren kursiyerlerin davetini geri çevirmeyerek onlara konuk oldu.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Vali Mustafa Toprak, Darende ilçesinde yapımı devam eden Hükümet Konağında incelemelerde bulunduktan sonra buradan ayrılırken inşaatın karşısında bulunan Darende Belediyesi Kültür ve Sanat Evi’nde çalışmalarını sürdüren kursiyerlerin davetini geri çevirmeyerek onlara konuk oldu.

Kursiyerlerin yapmış olduğu eserleri inceleyen Vali Toprak daha önce ilçeye ve kültür ve sanat evine yapmış olduğu ziyaretten bu yana kursiyerlerin daha güzel eserler oraya çıkardıklarını, becerilerini geliştirmiş olduklarını gördüğünü ifade ederek kursiyerleri ve öğreticilerini tebrik ederek kutladı ve daha güzel eserlere imza atmaları dileğinde bulundu.

Kursiyerlerde Vali Toprak’a teşekkür ederek başta kendisi olmak üzere Başkan Dr. Eser’in ve Öğreticilerinin destek, teşvik ve katkıları ile bu becerilerini ortaya koyduklarını ifade ederek teşekkürlerini dile getirdikleri ve üzerinde Vali Toprak’ın resminin bulunduğu bir tabağı hediye ettiler.

Vali Toprak, verilen hediye için teşekkür etti ve hep birlikte kursiyerlerin istekleri üzerine toplu olarak hatıra fotoğrafı çektirdikten sonra Kültür ve Sanat Evinden ayrıldı.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN