Vali Hulusi Şahin'den Malatyaspor Kulübüne Ziyaret

Vali Hulusi Şahin ve Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'dan Yeni Malatyaspor Kulübüne ziyaret.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Orduzu Pınarbaşı’ndaki kulüp tesislerinde gerçekleşen ziyarette açıklamalarda bulunan Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, “Sayın Valimizle birlikte yeni yönetimimizi tebrik etmek için kulübümüzü ziyaret ediyoruz. Sayın Başkanın şahsında bütün yönetimi kutluyoruz, görevlerinde başarılar diliyoruz. Yönetimin aldığı görev ağır ve sorumluluğu, yükümlülüğü çok zor bir görev. İnşallah bu görevi en güzel şekilde yerine getireceklerdir. Sayın Valimizin de ifade ettiği gibi biz Malatya olarak yönetimimizin yanında olacağız. Doğru işlerin hep destekçisi olacağız. Ben yeni yönetimdeki arkadaşlarımızın niyetinin hayır olduğunu biliyorum. Arkadaşlarımız geldiler ve zor şartlarda kulübü aldılar.

Yönetimimizin öncelikli görevi takımın moral ve motivasyonunu yükseltmek ve lige hazır bir takım haline getirmek diye düşünüyorum. Hocamıza çok teşekkür ediyorum. Hocamız çok zor şartlarda takımımızı bırakmadı. Gitmedi, futbolcuların başında durdu. Burada en büyük pay hocamızındır. Bu özveridir, fedakârlıktır. İnşallah bu özveri ve fedakârlığın neticesinde başarılı olunur. Bu nedenle her Malatyalı takımımızı destekleyecek. Başarılı olacağına inanacaktır.” diye konuştu.

Vali Hulusi Şahin yaptığı konuşmada, “ Biz, Büyükşehir Belediye Başkanımızla aynı çizgide, aynı şeyleri düşünüyoruz. İnanıyoruz ki yeni yönetimle beraber Malatya tekrar toparlanacak. Toparlanma sürecinde önce yapılandırmasını yapacak, sonra kulüp düze çıkacak ardından da tekrar ait olduğu yere süper lige dönecektir. Ben bunun potansiyelini ve gücünü Malatya’da görüyorum. Büyükşehir Belediye Başkanımız, Valiliğimiz, Malatya’nın tüm paydaşları takımımızla beraberdir. Ben inanıyorum ki iyi niyetle çalışan herkese Allah yardım eder. Dolayısıyla göreve gelen arkadaşlarımız iyi niyetle çalışıyorlar. Başarılı olmamaları için hiçbir sebep yok.

Hocamıza da teşekkür ediyorum. Bu süreç içerisinde takımı bir arada tuttu ayrılmadı, büyük bir vefa örneği gösterdi. Hocamızı tebrik ediyorum. Yönetimimiz de oluştu. Arkadaşlarımız artık kulübü sahipsiz bırakmayacaklar. Futbolcularımız da bilsinler ki Yeni Malatyaspor sahipsiz değildir. Arkasında koskoca bir Malatya camiası vardır. Malatya’nın tüm markaları iddialıdır ve başarılıdır, başarılı olmalıdır. Yeni Malatyaspor’da Malatya’nın çok kıymetli bir markasıdır. Bu markanın zayıflamasına biz müsaade edemeyiz. Malatya her zaman başarıların şehridir. İnşallah bu futbolda da devam edecektir. Belediye Başkanımızla birlikte bizler de elimizden geldiği kadar tüm Malatya’nın paydaşlarını bu yolda takımımıza destek olarak yönlendireceğiz” dedi.

Vali Şahin ve Başkan Gürkan’ın tesisleri ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Teknik Direktör Cihat Arslan, “Sağ olsun Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımız daha önceden ziyaretlerde bulundu. Bizlerden desteklerini esirgemedi. Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımız her zaman bizlere maddi ve manevi desteklerde bulundu. Sayın Valimizin de Malatya’ya gelişi bizlere manevi bir destek oldu. Bugünde bunun gerçekleştiğini gördük” ifadelerini kullandı.

Ziyaretin sonunda Yeni Malatya Spor Başkanı Ahmet Yaman, Vali Şahin  ve Başkan Gürkan’a Yeni Malatya Spor Forması takdim etti.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN