Tingader'den ABYB'ye Nezaket Ziyareti

Kısa Adı Olan (TİNGADER) Tüm internet Gazeteciliği ve Gazeteciler Derneği Malatya şube Başkanı Kazım Erayabakan ve yönetimi Anadolu Basın Yayın Birliği Malatya Şube Başkanlığına nezaket ziyareti gerçekleştirdi.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

14 Şubat 2022’de kongreye giderek güven tazeyeleyen Tingader Malatya Şube Başkanı Kazım Erayabakan, “Kongreye giderek güven tazeledik. Görevi tekrar bana tevdi eden yönetime ve tüm üyelerime teşekkür ediyorum. Anadolu Basın Yayın Birliğinin çalışmalarını çok yakinen takip ediyoruz ve takdir ediyoruz. Bundan sonraki süreçte, hedefimiz bir an evvel internet yasasının çıkması ve bu yönde çalışmalarımız Genel Merkezimiz ile birlikte idame etmektir. Merdiven altı haberciliği Malatya’da bir an evvel gündemimize getirip, gerçek haber yapan her daim sahada olan basın emekçilerinin haklarının taraflarına verilmesidir. Bugün bizleri misafir eden ABYB Malatya Şube Başkanı Filiz Yavuzkurt ve yönetimine çok teşekkür ediyorum “ dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Anadolu Basın Yayın Birliği Malatya Şube Başkanı Filiz Yavuzkurt ise, “ Ziyaretlerinizden dolayı çok teşekkür ediyorum. Yazılı Basın bana göre yerini artık internet sosyal medyacılığa bırakmış durumda. Şahsım derneğim ve tüm yayın kuruluşlarım ile internet yasasının çıkması için elimizden gelen birlikteliği sağlamak için hazır durumdayız. Yerel yönetimlerin internet haberciliğini önemsemedikleri ve yeri geldiğinde yok saydıklarını ancak tüm haberleride internet haber sitelerinden takip ettiklerini biliyoruz. Yerel yönetimin biraz daha internet haberciliğine ve sahada çalışan basın emekçilerine yardımcı olması gerekmektedir. Artık yerel yönetiminde internet haberciliğini önemsemei gerektiğini bildirmek isterim.” İfadelerini kullandı

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN