Oryantiring Aday Hakem Kursunu Başarı İle Tamamlayan Kursiyerler Resmi Hakem Oldular

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

11 -12 Haziran 2022 tarihleri arasında, Türkiye Oryantiring Federasyonu tarafından İlimizde düzenlenen aday Hakem kurslarını başarı ile tamamlayan kursiyerlerin kimlik Belgelerini Yeşilyurt Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Mehmet Özgül ve Gençlik ve Spor Şube Müdürü Murat İRTENİ hakemlere takdim etti.

11 -12 Haziran 2022 tarihleri arasında, Türkiye Oryantiring Federasyonu tarafından İlimizde düzenlenen aday hakem kurslarını başarı ile tamamlayan hakemleri İlçe Müdürlüğünde kabul eden Yeşilyurt Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Mehmet ÖZGÜL aday hakemleri tebrik ederek, Hakem Kimlik Kartları'nı takdim etti

Yeşilyurt Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Mehmet ÖZGÜL  “İlçe müdürlüğümüze bağlı tesislerimizde ve Gençlik merkezlerimizde Kulüplerimize, ferdi sporcu, öğrenci ve tüm bireylere sportif, kültürel ve sanatsal olarak çalışmalar yapmaktayız. Bakanlığımızın projeleri, il spor merkezleri, yaz spor okulları çalışmaları ile Malatya'da her yıl  binlerce öğrenci  spor yapıyor, bu rakam sürekli artıyor. İnsanlarımıza daha bilinçli spor yaptırmak, sporu sevdirmek ve spor kültürünü geliştirmek, Türk Sporu'na hizmet için bizler varız. Her şey güzelim Ülkemize, Malatya’mıza sağlıklı insan ve başarılı sporcular yetiştirmek için var gücümüzle çalışıyoruz. Başta Sayın Cumhurbaşkanımız olmak üzere, Gençlik ve Spor Bakanımıza, Bakan Yardımcımıza şükranlarımızı sunuyoruz. Ülkemize ve Malatya’mıza Mükemmel tesisler ve imkanlar sağladılar, bizler bu tesisleri olabildiğince doldurarak ve coşturarak verimli, nitelikli ve antrenman programları çerçevesinde halkımızın ve sporcuların hizmetine sunuyoruz. Hakemler spor ve müsabakaların sağlıklı ve kurallar çerçevesinde yürütülmesini sağlayan kişilerdir. Sporda Adalet, sağlık ve kuralların uygulanması için sizlere ihtiyaç her zaman olacaktır,  hakemlik çalışmalarınızda başarılar diliyorum.'' dedi.

Malatya Gençlik Spor Şube Müdürü Murat İRTENİ,'' Malatya'da da her geçen gün tüm branşlarımızda yeniliklere başarılara imza atıyoruz. Türkiye Oryantiring Federasyonu’nun Malatya İl Yönetimi’ni çalışmalarını yakından takip ediyorum ve başarılı çalışmalarından ötürü takdir ediyorum. Yeni aday hakemlerimizi canı gönülden tebrik eder, görevlerinde başarılar dilerim. Bizler bir aileyiz. Malatya Gençlik Spor İl Müdürlüğü olarak her zaman hizmetinizdeyiz ''dedi.

Türkiye Oryantiring Federasyonu Malatya İl Temsilcisi Muhammet Kemal GÜLŞEN,'' Bizleri makamında kabul eden başta Yeşilyurt Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Mehmet Özgül’e çok teşekkür ederim. Malatya Gençlik Spor İl Müdürlüğüne Oryantiring Sporu'na desteklerinden ötürü çok teşekkür ederim. Müdürümün de ifade ettiği gibi biz kocaman bir aileyiz. Her şey Güzelim Ülkemiz ve Malatya'mız İçin.

Aday hakemlik kursumuzun Malatya'da açılmasında başta onay veren ve ilimizi her konuda desteleyen Türkiye Oryantiring Federasyonu Başkanımız Prof. Dr. Tekin Çolakoğlu'na ve yönetim kuruluna ilimiz adına teşekkür ederiz.''dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN