Mustafa Coşkun, Devletimizin Yanında, Şanlı Tarihimizin İzindeyiz

Malatya Temad Şube Başkanı Mustafa Coşkun,25.4.2020 tarihinde ABD Başkanı Biden Soykırım kelimesini kullanmıştır.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Biz Bidenı senatörlüğünden başkanlığına kadar iyi tanırız. Derdinin ne olduğunu iyi biliriz.

Vietnamdan Afganistana, Iraktan Süriyeye, Filistine fikri meşrebi emparyalizm ve siyonizm, ameli katliam olan ve elinde milyonlarca masum insanın kanı olan Atlantik zihniyetinin temsilcisi ABD başkanı Bidenin bu beyanı komiktir, artniyetlidir ve neye hizmet ettiği bellidir.

Bidenın buradaki işleri bırakıp kendi ülkesindeki soykırımlara ve de ayrımcılıklara eğilmesi kendisi açısından faydalı olacaktır. Kendisine tavsiyemiz The Falcon and The Winter Soldier dizisinin sezon finalini seyredip dersler çıkarmasıdır. Dimyata pirince gidenlerin akıbeti evlerindeki bulgurdan olmaktır. Bidenın görevi kendi ülkesine sahip çıkmaktır.

Tarihte arşivler,  vesikalar, belgeler incelendiğinde olayın ne olduğu, nasıl düzmece olduğu bellidir. Bosnadaki soykırıma, Hocalıdaki katliama ses çıkarmayan ABD'nin ikiyüzlü tavrı bizi şaşırmamaktadır. Neyapmak istedikleri; Nereler varmak istedikleri malumdur.

İktidarından muhalefetine, 81 vilayetimizdeki tüm stklara kadar bizlere düşen; bir olmak, diri olmak, iri olmaktır ve de farkında olmaktır.

Malatya TEMAD Şubesi olarak Devletimizin yanında, şanlı tarihimizin izindeyiz.

ABD ve ABD Başkanı Bidenı yalancılığından, eyyamcılığından, emperyalizme olan uşaklığından dolayı şiddetle kınıyor ve Türkiye kamuoyuna saygılar sunuyoruz.

Mustafa COŞKUN
Malatya Temad Şube Başkanı

 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN