Karate'de Yeni Genç Antrenörler Hazır

Malatya Karatesin De Yeni Genç Antrenör Olan, Caner Aygören Ve Muhammet Kemal Gülşen Göreve Hazır.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Türkiye Karate Federasyonu, tarafından 06-01 Nisan 2021 tarihleri arasında Bursa ilinde düzenlenen karate 1. kadame antrönürlük sınavın da ilimizden katılan Malatya İl hakemlerimizden , ( Japon Shotokan Karate Assocıatoın) Türkiye Malatya temsilcisi Muhammet Kemal Gülşen ve yine İl Hakemlerimizden ve aynı zaman da Milli Sporcumuz olan, ( Japon Shotokan Karate Assocıatoın) Türkiye Malatya Hakem Komite Başkanı Caner Aygören 1. Kademe Antrenörlük sınavlarını başarıyla tamamlayıp ilimizin yeni genç antrenörler listesinde isimlerini yazdırdılar.

 Konu ile ilgili Ortak Basın açıklaması yapan Genç antrenörler, Başta spor Altın Adamlar spor kulübünün kapısını bizlere açan Sedat Turgut, hocamıza bizlerin yanında olan tüm kulüp arkadaşlarımıza çok teşekkür ederiz. 

Bizlerin ve Malatya karatesinin gelişmesinde en büyük destekçisi olan,  ilimizin tüm basın yayın medya organlarına tek tek teşekkür ederken,  bizlerin hep destekçisi olan hocalarımızı da buradan sizlerin aracılığı ile isimlerini ifade ederek teşekkür etmek istiyoruz.

( Japon Shotokan Karate Assocıatoın) Türkiye Temsilcisi İsmet Turna, hocamız uzaktan online dersler vererek her zaman bizlerin bir adım daha ileri doğru, Türk Karate do suna hizmet etmemiz için yol gösterip, bizlere olan, emeklerinden ötürü bir kez daha Hanshi İsmet Turna, hocamıza çok teşekkür ederiz.

Türkiye Karate Federasyonu Dünya Hakemi Adıyamanlı İsmail Günay, hocamız gerek hakemlikte ve her zaman elimizden tutup,  tüm başarılarımızdaki başkahraman olan İsmail Günay, hocamıza da sonsuz teşekkür ederiz. 

Türkiye Karate federasyonu Eğitim Kurulu hocalarımızdan,  Doğu Anadolu bölgesindeki tüm öğrencilerin destekçisi olan, her zaman yanımızda bizlere güncel bilgileri aktarıp, ilerlememizi sağlayan,  Necip Kaplan, hocamıza da çok teşekkür ederiz. 

Türk Karatesinin ve Türk milletinin her zaman hizmetindeyiz. Elimizden gelenin en iyisini Malatya Karatesinin gelişip ilerlemesi için canla başla çalışacağız. Her şey Güzel Malatya'mızın güzel insanları için.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN