Muhtar Adayı Doğan Demez, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününüz Kutlu Olsun

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Şehit Fevzi Mahallesi Muhtar Adayı Doğan Demez, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Nedeniyle Anadolu Basın Birliği Derneğini Ziyaret Etti. Muhtar adayı Doğan Demez, Şehit Fevzi Mahallemizi daha güzel yerlere getirmek için gece gündüz demeden çalışacağız ve bizler Mahallemizi seviyoruz.  Şehit Fevzi Mahallesi Muhtar Adayı Doğan Demez,  Uzun yıllardır burada oturmaktayız. Mahallemizin sorunlarını yakinen biliyoruz. Allah yardım ederse bizler göreve geldiğimizde Mahallemizi yeniden ayağa kaldırmak için var gücümüzle çalışacağız dedi.

 Muhtar Adayı Doğan Demez, Bizler yıllardır inşaat sektöründe çalışıyoruz ve hep vatandaşlarımız ile iç içe olmamız bizim için büyük bir avantajdır. Bizler inşaat sektörünün nasıl olduğunu iyi bilenlerdeniz. Vatandaşlarımızın inşaat üzerinde yapılacak tüm işlerini takip ederek yardımcı olacağız. 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü nedeniyle bizler bugün Anadolu Basın Birliği Derneğini ziyaret ettik. Tabi ki bildiğiniz gibi gazetecilik çok zor bir meslek. Çalışma imkânlarının zor olduğunun farkındayız. Bizleri burada misafir eden Anadolu Basın Birliği Dernek Başkanı Sayın Zeki Dağ’a teşekkür ediyorum ve çalışmalarında başarılar diliyorum, Bu vesileyle 10 Ocak Çalışan Gazeteciler gününüzü kutluyorum dedi.


Anadolu Basın Birliği Derneği Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ, Şehit Fevzi Mahallesi Muhtar Adayı Doğan Demez, Derneğimize yaptıkları bu anlamlı ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum dedi. Başkan Zeki Dağ, Şehit Fevzi Mahallesi Muhtar Adayı Doğan Demez kardeşimiz uzun yıllardır bu mahallede oturmaktalar. Mahallenin sorunlarını yakinen bilen bir kardeşimizdir.  Doğan kardeşimiz uzun yıllardır inşaat ve mobilyacı olarak Malatyalı hemşerilerine hizmet eden ve dürüst bir kardeşimizdir.
Başkan Dağ, Doğan Demez kardeşimiz nerede bir hayır iş varsa kendileri orada olmuşlardır. Doğan Demez kardeşimiz inşaat sektöründe olduğundan dolayı Şehit Fevzi Mahallesi için büyük bir fırsat diyebilirim. Herkesin işine koşan Doğan kardeşimize mahalle halkının büyük bir desteğinin olduğunu görüyorum. Mahalle sakinleri bir kişiye destek veriyorsa demek ki onun çalışkan ve dürüstlüğüdür. Bizlerde Doğan Demez kardeşimize muhtarlık çalışmalarında kendilerine başarılar diliyoruz dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN