Milletvekili Fendoğlu, Yeni Adliye Binası Ne Zaman Yapılacak

Milliyetçi Hareket Partisi Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu TBMM Genel Kurulunda söz alarak...

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Milliyetçi Hareket Partisi Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu TBMM Genel Kurulunda söz alarak, “Proje aşamasında olan Malatya Yeni Adliye binasının yapımına ne zaman başlayacağını ve Adalet Bakanlığımızın bu konudaki çalışmalarının ne aşamada olduğunu sordu?”

 

MHP Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu yaptığı konuşmasında;

“Talebimiz Adalet Bakanlığına. Malatya Yeşiltepe bölgesinde askerî hastanenin bulunduğu 100 dönümlük alanın Özelleştirme İdaresi tarafından adliye binası yapılması için Adalet Bakanlığımıza yer tahsisi yapılmış durumdadır. Proje aşamasında olan Malatya'ya yakışır şekilde olacağına inandığımız yeni adliye binasının yapımına ne zaman başlanacak ve Adalet Bakanlığımızın bu konudaki çalışmaları ne aşamadır?” ifadelerini kullandı.

 

MEHMET CELAL FENDOĞLU (Malatya) - Teşekkür ederim Başkanım.

Talebimiz Adalet Bakanlığına. Malatya Yeşiltepe bölgesinde askerî hastanenin bulunduğu 100 dönümlük alanın Özelleştirme İdaresi tarafından adliye binası yapılması için Adalet Bakanlığımıza yer tahsisi yapılmış durumdadır. Proje aşamasında olan Malatya'ya yakışır şekilde olacağına inandığımız yeni adliye binasının yapımına ne zaman başlanacak ve Adalet Bakanlığımızın bu konudaki çalışmaları ne aşamadır?

Teşekkür ederim.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN