MHP Battalgazi İlçe Teşkilatından ABBD'ye Ziyaret

MHP Battalgazi İlçe Teşkilatı Anadolu Basın Birliğini Ziyaret Etti

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

MHP Battalgazi İlçe Başkanı Mesut Samanlı Başkan yardımcıları Mehmet Akif Leventoğlu, Emrah Aydoğmuş ve diğer yönetim kadrosu ile Anadolu basın birliğini ziyaret etti.

MHP Battalgazi İlçe Başkanı Mesut Samanlı ; Ben ve yönetimde ki her bir arkadaşımız bu Parti'nin uzun yıllardır içinde bulundu. Onun için göreve geldiğimiz günden bugüne kadar hiç durmadan Malatya'da yaşayan siyasi görüşü ve etnik kökeni ne olursa olsun herkesi kardeşimiz bildik. Bu vatanın bu milletin çocuğu bildik. Onun için Malatya'da yaşayan her bireyin gönlüne yüreğine dokunmak için , memleketimizin birliği ve beraberliği için her türlü istişareleri yapacağız ve yapmaya da hazırız.  15 Temmuz Darbe girişiminde özellikle Genel Başkanımız Devlet Bahçeli ve Ekibinin duruşu bu ülkenin her bir vatandaşını fazlasıyla cesaretlendirmiştir.  MHP ve Ülkücüler uzun zamandır  dışardaki düşmanları ve içeride ki hain işbirlikçileri ile ciddi mücadele vermektedir. Tabi ki MHP’nin ve Ülkücülerin hedef seçilmesi tesadüf değildir.   Çünkü MHP ve Ülkücüler bu ülkenin Sigortasıdır. Biz bu bilinç içerisinde ülkemizde ki her bir ferdi öz kardeşimiz  bildik.  Öz kardeşlerimizi ve Bu Vatanın her bir karışını canımız pahasına savunacağımızdan hiç kimsenin şüphesi olmasın.

Başkan Mesut Samanlı  Ayrıca  Anadolu Basın Birliği’ne ve tüm üyelerine her zaman yanımızda oldukları için bu vatanın bu milletin birliği ve beraberliği için yaptıkları milli davranış ve duruştan dolayı , ülke menfaatleri doğrultusunda ki yayın politikalarından dolayı çok çok teşekkür ediyorum dedi.

Anadolu Basın Birliği Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ ise , MHP Battalgazi İlçe Başkanı Mesut Samanlı ,Başkan yardımcıları ve teşkilat mensuplarına yeni görevlerinde başarılar diledi.  Başkan Dağ Bizler her zaman memleketimizin , vatanımızın ve milletimizin menfaatleri doğrultusunda  hareket ettik ona göre yayın politikamızı belirledik.  Ben ve arkadaşlarım birilerinin adamı değil milletin adamı kalemi sesi olduk. Böylede olmaya devam edeceğiz diyerek , MHP Battalgazi İlçe Başkanı Mesut Samanlı ve yönetimine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek başarılar diledi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN