Zeki Dağ Haberleri

Zeki Dağ Haberleri

Başkan Dağ, ER TV’ye Yapılan Bu Çirkin Saldırıyı Şiddetle Kınıyorum

 Anadolu Basın Birliği Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ, ER TV’ye yapılan bu alçakça saldırıyı şiddetle kınıyorum dedi.

Başkan Dağ, Gündem Gazetesinin 7. Yılını Kutluyorum 

Anadolu Basın Birliği Derneği Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ, Malatya Gündem Özel Gazetesi 6. Yıldan bu güne kadar yaptıkları başarılı çalışmalarını tebrik ediyorum dedi.

Başkan Dağ'dan Regaip Kandili Mesajı

Anadolu Basın Birliği Genel Başkan Vekili Ve Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ, Üç Ayların Başlangıcı Ve Regaip Kandili Nedeniyle Bir Mesajı Yayınladı.

Başkan Dağ'ın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Mesajı

Anadolu Basın Birliği Genel Başkan Vekili ve Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı...

Başkan Dağ’dan 3 Aralık Dünya Engelliler Günü Mesajı

Anadolu Basın Birliği Genel Başkan Vekili ve Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ, “Dünya Engelliler Günü olarak kabul edilen 3 Aralık, engelli vatandaşlarımızın sorunlarına ve ihtiyaçlarına dikkat çekmek, farkındalık yaratmak açısından büyük önem taşımaktadır dedi.

Dağ, Malatya'lılar Haklının Her Zaman Arkasında Durmuştur

Anadolu Basın Birliği Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ, Malatya'lılar Birilerinin İstediği Değil , Haklı ve Halkın Yanında Olanın Her Zaman Dağ Gibi Arkasında Durmuştur Yanında Olmuştur Dedi.

Başkan Dağ’dan habermalatya44.com’a Hayırlı Olsun Ziyareti

 Anadolu Basın Birliği Genel Başkan Vekili ve Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ, Malatya Birlik Gazetesi- malatyabirlikgazetesi.com Köşe yazarı Ali Fırat’la birlikte habermalatya44.com İmtiyaz sahibi Dilek Kiras ve Yazı işleri müdürü Hatice Serap Karlıdağ’ı ziyaret ettiler.

Başkan Dağ’dan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlama Mesajı

Anadolu Basın Birliği Genel Başkan Vekili Ve Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Dolayısıyla Bir Mesaj Yayınladı.

Başkan Dağ'dan 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı

Anadolu Basın Birliği Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ, 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle ilgili bir mesaj yayınladı.

Başkan Zeki Dağ'dan Kurban Bayramı Mesajı

Anadolu Basın Birliği Genel Başkan Vekili ve Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ, Kurban Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Türkiye Karate Federasyonu Başkan Yardımcısı Turna'dan Anadolu Basın Birliğine Ziyaret

Türkiye Karate Federasyonu Kurulu Başkanı Hanshi İsmet Turna, Milli Hakem antrenör Muhammet Kemal Gülşen, Anadolu Basın Birliği Dernek Başkanı Zeki Dağ, Bizlere gösterdikleri desteklerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyoruz ve her zaman yanımızda olmuşlardır dedi.

Vatanseverler Derneğinden Milliyetçi Hareket Partisi MKYK Üyesi Ömer Ekici’ye Ziyaret

Vatanseverler Gençlik Eğitim Ve Kültür Derneği Genel Başkanı Ayşe Alpaslan, Dernek Başkan Vekili Ve Anadolu Basın Birliği Genel Başkan Vekili ve Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ’la Birlikte Milliyetçi Hareket Partisi MKYK Üyesi Ömer Ekici’yi Ziyaret Ettiler.

Vatanseverler Derneğinden BBP Yeşilyurt İlçe Başkanlığına Ziyaret

Vatanseverler Gençlik Eğitim ve Kültür Derneği Genel Başkanı Ayşe Alparslan, Dernek Başkan Vekili ve Anadolu Basın Birliği Genel Başkan Vekili ve Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ, Dernek yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Büyük Birlik Partisi (BBP) Yeşilyurt İlçe Başkanı Şinasi Yılmaz’a Hayırlı olsun ziyaretinden bulundular.

Vatanseverler Derneğinden Malatya Alperen Ocaklarına Ziyaret

Vatanseverler Gençlik Eğitim ve Kültür Derneği Genel Başkanı Ayşe Alparslan, Dernek Başkan Vekili ve Anadolu Basın Birliği Genel Başkan Vekili ve Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ, Dernek yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Malatya Alperen Ocakları İl Başkanı Yalçın Arıcak’a hayırlı olsun ziyaretinden bulundular.

Zeki Dağ, Ramazan Bayramı Nedeniyle Bir Mesaj Yayınladı

Anadolu Basın Birliği Genel Başkan Vekili ve Malatya Şube Başkanı Zeki DAĞ Ramazan Bayramı Dolayısıyla Bir Mesaj Yayınladı...

Başkan Dağ’dan Kadir Gecesi Mesajı

Anadolu Basın Birliği Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ, Kadir Gecesi dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başkan Dağ’dan Özal Ve Fendoğlu'nu Anma Mesajı

Anadolu Basın Birliği Genel Başkan Vekili ve Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ, Türkiye Cumhuriyetinin 8.Cumhurbaşkanı merhum Turgut Özal ve Malatya Belediyesi eski başkanlarından ve Milletvekillerinden Hamit Fendoğlu’nun vefatlarının yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başkan Alpaslan'dan Malatya Ticaret Borsası Başkanı Özcan’a Ziyaret

Vatanseverler Gençlik Eğitim Ve Kültür Derneği Genel Başkanı Ayşe Alpaslan, Dernek Başkan Vekili ve aynı zamanda Anadolu Basın Birliği Genel Başkan Vekili ve Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ ile Birlikte Malatya Ticaret Borsası Başkanı Ramazan Özcan’ı ziyaret etti. Başkan Ayşe Alpaslan, Malatya’mızın geçim kaynağı olan ve yine ekonomisine büyü katkı sağlayan kaysımızın değişik bölgelerde yanması bizleri derinden üzmüştür. Dedi.

Başkan Alpaslan, Başkan Kaya’nın Çalışmalarını Takdir Ediyoruz

Vatanseverler Gençlik Eğitim Ve Kültür Derneği Genel Başkanı Ayşe Alpaslan, Dernek Başkan Vekili ve aynı zamanda Anadolu Basın Birliği Genel Başkan Vekili ve Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ ile Birlikte MHP Yeşilyurt İlçe Başkanı Mehmet Ali Kaya’yı Ziyaret ettiler. Başkan Ayşe Alpaslan, Başkan Kaya’nın çalışmalarını takdir ediyoruz dedi.

Başkan Dağ’dan Emniyet Teşkilatımızın Kuruluşunun 177. Yıldönümü Mesajı

Anadolu Basın Birliği Genel Başkan Vekili ve Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ,  Emniyet Teşkilatımızın Kuruluşunun 177. Yıldönümünü Tebrik Ediyorum dedi.

Başkan Dağ’dan Berat Kandili Mesajı

Anadolu Basın Birliği Genel Başkan Vekili ve Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ, Berat Kandili Nedeniyle Bir Masaj Yayınladı.

Başkan Dağ, Yeniden Güven Tazeledi

Anadolu Basın Birliği Derneği Malatya Şubesi Olağan Genel Kurulu'nda Mevcut Başkan Zeki Dağ, Yeniden seçilerek güven tazeleyerek başkan seçildi. Anadolu Basın Birliği Kongresi dernek binasında yapıldı. Yapılan kongreye tek liste halinde gidildi.

TİNGADER’ den, Anadolu Basın Birliğine Ziyaret

Tüm İnternet Gazeteciliği ve Gazeteciler (TİNGADER) Malatya Şubesi Başkan Kazım Erayabakan ve yönetim kurulu tarafından Anadolu Basın Birliği Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ’ ve yönetim kurulunu ziyaret ederek Malatya’daki basın sektörü üzerine istişarelerde bulundu.

Başkan Dağ'dan 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Mesajı

Anadolu Basın Birliği Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Başkan Dağ, “Gazetecilere Yapılan Saldırıyı Kınıyorum”

Anadolu Basın Birliği Genel Başkan Vekili Zeki Dağ, Mersin ilimizde Basın mensuplarımıza yapılan çirkin saldırıyı, kimden gelirse gelsin şiddetle kınıyorum dedi.

BBP Akçadağ İlçe Başkanı Koyun’dan Anadolu Basın Birliği'ne Ziyaret

(BBP) Büyük Birlik Partisi Akçadağ İlçe Başkanı Arif Koyun, Yönetim Kurulu Üyeleriyle Birlikte Anadolu Basın Birliği Genel Başkan Vekili ve Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ’ı Ziyaret Ederek Gazeteciler Gününü Kutladı.

Başkan Dağ, Yeni Yıl Nedeniyle Bir Mesaj Yayınladı

Anadolu Basın Birliği Genel Başkan Vekili Ve Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ, 2022 Yeni Yılın Ülkemiz, Milletimiz Ve Tüm İnsanlık İçin Hayırlara Vesile Olmasını Rabbimden Niyaz Ediyorum.

Başkan Dağ’dan Güldal Akşit İle İlgili Taziye Mesajı

Anadolu Basın Birliği Genel Başkan Vekili Ve Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ,  AK Parti Kurucu Üyesi, Devlet Eski Bakanı Güldal Akşit’in Vefatı Bizleri Derinden Üzmüştür.

Başkan Dağ'dan 3 Aralık Dünya Engelliler Günü Mesajı

Anadolu Basın Birliği Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü Nedeniyle Bir Mesaj Yayınladı.