Maskar, Akçadağ Kepez Mahallesinin Yol ve Su Sorunu Ne Zaman Çözülecek

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

           Altyapısı yapılan Akçadağ ilçesinin önemli Mahallelerinden Kepez Mahallesi yetkililerin ilgisizliklerinden dolayı Yol ve su sorunu yaşama devam ediyor. Kışın yolların çamurundan dolayı rezil olduklarını belirten Kepez Mahalle Muhtarı Haydar İncedal” yeter artık bu sıkıntıyı bu millete reva görenleri sorunumuzu çözmelerine davet ediyorum” dedi. 

          Mahallenin Altyapıların yapıldığını ama yollarının halen asfalt olmadığını ve ham toprak yüzünden büyük sıkıntı çektiklerini ifade eden Akçadağ Kepez Mahalle Muhtarı Haydar İncedal” Kepez Mahallemizde Yol ve su sıkıntısı yaşıyoruz. Bizlere üvey evlat muamelesi göstermeleri bizleri üzüyor.


          Yerel yetkililer o makamlara hizmet için geliyorlar. Sorunları çözmek için aday oluyorlar. Maalesef Mahallemizin sokaklarında Altyapılar Büyükşehir Belediyesi tarafından yapıldı ama yollarımızın asfalt kaplamaları yapılmadı. Kışın yollar çamurdan geçilmiyor. Ham Toprak duruyor. 

         Mahalle mezarlığımızın içine giden suyun Cem evi üzerinden aboneliği yapıldı. Fakat Mezarlıkta 2 yıldır su yok. Sorunların bir an önce çözülmesini Mahallemiz sakinleri adına istiyorum. 21 Yüzyılda halen yol ve su sorununu konuşuyorsak bu da sorumlu kişilerin ayıbıdır. 

         Gelsinler Mahallemizdeki sorunları yerinde bizzat görsünler. Biz buradayız seçilmişler, yetkililer nerede?”

AKÇADAĞDER GENEL BAŞKANI MASKAR’DAN KEPEZ MAHALLESİNE ZİYARET

        Akçadağ Dayanışma Derneği Genel Başkanı Murat Maskar Akçadağ İlçesine gerçekleştirdiği ziyarette muhtar Haydar İncedal’ı ziyaret ederek Mahallenin sorun ve taleplerini istişare etti.

       Genel Başkan Maskar Kepez Mahallesinin sorunlarının çok kısa sürede çözüme kavuşturulacak ufak sorunlar olduğunu ve konunun takipçisi olacağını belirterek Halka Hizmet Hakka Hizmettir. Sayın Muhtarımız Haydar İncedal’ın dediği sorunlar büyük sorunlar değil. Çok rahat çözülebilecek konuar. Neden hemşerilerimiz mağdur ediliyor onu da araştıracağız. 

        Hemşerilerimiz mağduriyet yaşamamalı. Yol ve su hayat ve medeniyettir. Bunları da hemşerilerimizden mahrum etmek isteyenleri bu halk görüyor. Akçadağlı yapılanları unutmaz. Sabırlıdır, Bekler. Günü geldiğinde ise gereğini yapar. Burada kimse yetkililerle şahsi işlerini yap demiyor. Mahallenin genelini ilgilendiren sorunların çözümünü istiyor.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN