Malatya Kızılay Başkanı Soylu'dan Başkan Alpaslan'a Ziyaret

Malatya Kızılay Şube Başkanı Ramazan Soylu, Vatanseverler Gençlik Eğitim ve Kültür Derneği Genel Başkanı Ayşe Alpaslan'ı Ziyaret Ederek Hayırlı olsun Dileklerinde Bulundu. Kızılay Başkanı Ramazan Soylu, Birlik ve beraberlik mesajları verdi.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Malatya Kızılay Şube Başkanı Ramazan Soylu, Yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Vatanseverler Gençlik Eğitim ve Kültür Derneğini ziyaret ederek birlik ve beraberlik mesajları verdi. Yeter ki bizler ve tüm STK’lar olarak birlik içinde olalım ve hep birlikte çalışalım dedi. Soylu, Birliğin olduğu bir yerde mutlaka başarı vardır ve var olacaktır dedi. Kızılay Şube Başkanı Ramazan Soylu, Kızılay’ın çalışmaları hakkında bilgiler verirken ve bizler Malatyalılar olarak hep birlikte Ülkemiz ve Malatya’mız için çalışmalıyız. Bizler birlik içinde olduğumuzda daha güçlü oluyoruz.

Bizler Malatya Kızılay Şubesi olarak bu gün Vatanseverler Gençlik Eğitim ve Kültür Derneğini ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerimizi ilettik ve dernek çalışmaları hakkında bizlere düşen bir şey olursa her zaman yanlarında olduğumuzu burada belirtmek istiyoruz dedi. Bizler Kızılay Malatya Şubesi olarak, Ülkemiz ve Malatya’mız için çalışan tüm STK’larımızın yanındayız. Yeter ki hep birlikte birlik içinde olalım dedi. Başkan Soylu, Bu ziyaretimizde bizlere ilgi ve alaka gösteren Vatanseverler Gençlik Eğitim ve Kültür Dernek Başkanı Ayşe Alpaslan’a ve yönetim kuruluna teşekkür ediyorum ve dernek çalışmalarında başarılar diliyorum. İnşallah başarılı olurlar dedi.

Vatanseverler Gençlik Eğitim ve Kültür Derneği Genel Başkanı Ayşe Alpaslan, bugün derneğimize hayırlı olsun ziyaretine gelen Malatya Kızılay Şube Başkanı Ramazan Soylu ve Yönetim kurulu üyelerine şahsım ve yönetim kurulu arkadaşlarım adına kendilerine teşekkür ediyorum ve çalışmalarında başarılar diliyorum dedi.

Başkan Alpaslan, Bizler derneğimizi yeni kurduk. Vatanseverler Gençlik Eğitim ve Kültür Derneği olarak yapacağımız çalışmalar ve hizmetlerimizi zaman içinde faaliyete geçireceğiz dedi. Malumunuz Dünyada yaşanan koronavirüs nedeniyle Ülkemizde ve yine Malatya’mızda yaşanması bizleri derinden üzmüştür. İnşallah en kısa zaman içinde bu korondan kurtuluruz. Yeter ki bizler birlik içinde olalım bu sıkıntıları aşarız. Hani derler ki birlikten güç doğar ve bu birlikte bizde vardır ve her zaman var olacaktır. Alpaslan, Kızılay başkanı Ramazan Soylu, Göreve geldiğinden bugüne çok önemli çalışmalar yapmıştır ve kendilerine teşekkür ediyorum.

Vatanseverler Gençlik Eğitim ve Kültür Derneği Genel Başkanı Ayşe Alpaslan, Derneğimize hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Malatya Kızılay Şube Başkanı Ramazan Soylu ve yönetim kuruluna şahsım ve tüm arkadaşlarım adına kendilerine teşekkür ediyorum dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN