Malatya Karate Online Gelişim Semineri 

Türkiye Karate federasyonu 6. Dan Uluslar Arası 7. ve  3. Kademe Malatyalı Sensei Ahmet Keken'den Online Seminer.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Türkiye Karate Federasyonu  6. Dan  Uluslar Arası 7. ve 3. Kademe Malatyalı Sensei Ahmet Keken'den  ONLİNE Karate Semineri.


Malatya Karate ONLİNE Gelişim Semineri   21.02.2021 tarihinde Pazar günü saat: 19:00 da zoom programı üzerinden,  verilecektir. Tüm Malatya Karate antrenörleri hakemleri ve öğrencileri seminere davetlidir.


Türkiye Karate Federasyonu bağlı www.malatyakarate.com haber sitesinin organize ettiği, Karate federasyonun herkes tarafından sevilen saygı duyulan, hocası, Malatyalı Sensei Ahmet Keken, bu hafta sonu Malatyalı karatecilerin evlerine uzaktan ONLİNE ile misafir olacaktır. Yıllarca bir çok alanda emek vermiş kendini yetiştirmiş ve Malatyalılara her zaman gönül kapısını açıp tüm bilgi ve birikimlerini paylaşmış olan, Keken pandemi döneminde  Karateci çocukların,  teknik taktik ve savunma konusunda  gelişmeleri  için, Kata, teknikleri ve geçişler üzerine bire bir  soru cevap şeklinde,  zoom  programında canlı yayın da en güncel bilgilerini Malatyalı Karatecilere aktaracaktır.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN