Sarıcıoğlu Mahalle Muhtarından Başkan Gürkan'a Ziyaret

Sarıcıoğlu Mahalle Muhtarı Fatih Yücel ve mahalle sakinleri Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'ı makamında ziyaret ederek, Sarıcıoğlu Mahallesi'nde yapılan çalışmalarından dolayı teşekkür ettiler.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Sarıcıoğlu Mahalle Muhtarı Fatih Yücel ve mahalle sakinleri Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı makamında ziyaret ederek, Sarıcıoğlu Mahallesi’nde yapılan çalışmalarından dolayı teşekkür ettiler. Mahallelerine sosyal donatı alanları isteyen heyet, Gürkan’a hazırladıkları projeyi sundu.

Sarıcıoğlu Muhtar Fatih Yücel ve beraberindeki mahalle sakinleri Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı ziyaret etti. Heyet, Malatya Büyükşehir Belediyesi’nin Sarıcıoğlu Mahallesi’ne yaptığı çalışmalar ve Yeni Şire Pazarı Projesi’nden dolayı mahalle sakinlerinin duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Muhtar Yücel, “Şire Pazarı Projesi yapımını duyduğumuzdan beri mahalle olarak rahatladık.  Mahallede bulunan apartman altındaki depolar ve trafik yoğunluğu büyük sıkıntı yaratıyordu. Şire Pazarı’nın yapımı tüm siyasilerin vaatleri arasındaydı ama başkanımızın girişimiyle gerçekleşti. Mahallemiz Çevreyolu altı olduğu için yıllarca yetim kaldı. Projenin onaylandığını duyar duymaz Sarıcıoğlu Mahalle sakinleri çok mutlu oldu. Bu projeyle birlikte vatandaşlarımızda büyük bir rahatlama oldu. Aynı zamanda yapılacak olan projede boş alana neler yapılabilir düşüncemizi ve önerimizi de size sunmak istedik.  Şahsım ve mahallem adına teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

“MUHTARIMIZA DUYARLILIĞINDAN DOLAYI TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Sarıcıoğlu Mahalle Muhtarı ve sakinlerini ağırlamaktan memnuniyetini dile getirerek, “Mahalle muhtarımız ve değerli heyetini burada görmekten ve ağırlamaktan, misafir etmekten dolayı memnuniyetimi ifade etmek istiyorum. Biz kendileri ile daha önce yapmış olduğumuz görüşmelerde özellikle Şire Pazarı’nın orada ki olumsuz etkilerinden bahsetmişlerdi. Biz de kendilerine bu konuda ki önerilerini bize yazın ve ya varsa sözlü olacaksa söyleyin demiştik. Bizlere de onlar o dönemde fikirlerini de söylediler. Bir plan dâhilinde getirmişler. Bu anlamda muhtarımın bu çalışmadan, gayretinden ve duyarlığından dolayı tebrik ediyorum. Şire Pazarı hakikaten kanayan bir yaraydı. Uzun zamandan beride Malatya kamuoyunda hep dile getirilip ama bir türlü mesafe kat edilmeyen bir yaraydı. İnşallah geçtiğimiz meclis toplantısında ihale edilmesi noktasında ve meclise yetki verilmesi noktasında karar alındı. FKA (Fırat Kalkınma Ajansı) ile oranın sosyal tesisi ile ilgili protokolü imzalandı, ihaleye çıkarıldı. İnşallah dükkânlarla ilgili süreç de kısa zaman da yapılır ve Malatya’mıza yakışır, yaraşır bir Şire Pazarı’nı Malatya insanımıza, Malatya tüccarımıza ve Malatyalı işçilerimize sunmayı umut ediyorum. Ben muhtarımızın güzel düşüncelerinden dolayı, hassasiyetinden dolayı ülkemize ve şehrimize duymuş olduğu duyarlıktan dolayı kendilerine teşekkür ediyorum. Kendilerine ve heyetine de hoş geldiniz diyorum “dedi. Görüşmenin ardından Sarıcıoğlu Muhtarı ve mahalle sakinleri Başkan Gürkan’a tablo hediye etti.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN