Malatya Etnik ve Düşünce Zenginliğin Teminatıdır

Türk Kamu -Sen'e Bağlı Olan Türk Büro-Sen Malatya Şube Başkanı...

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Türk Kamu -Sen’e Bağlı Olan Türk Büro-Sen Malatya Şube Başkanı Niyazi Kara ve Yönetim Kurulu Üyeleri MHP Yeşilyurt İlçe Başkanı Mehmet Ali Kaya’yı Ziyaret Etti.

 

Türk Büro-Sen Malatya Şube Başkanı Niyazi Kara, Mehmet Ali Kaya Başkanım uzun yıllardır Malatya ve Türk siyasetinin duayen siyasetçilerinden biridir.  Başkanımız gerçekten Malatya’mızın birliği ve beraberliği için uzun zamandır elinden gelen gayreti göstermektedir.  Ben ve yönetimdeki arkadaşlarımız aslında bugün gecikmiş bir ziyareti gerçekleştirdik. Başkanım yeniden MHP Yeşilyurt İlçe Başkanı seçilmesi bizleri memnun etmiştir.  Maalesef tüm dünyada olduğu gibi bir yıldır Malatya’mız ve ülkemizde ciddi koronavirüs belasından etkilenmiştir. Ziyaretimizi bu nedenle geç gerçekleştirebildik. İnşallah en kısa zamanda bu beladan kurtulur özlenen günlerimize döneriz.

Başkan Niyazi Kara,  MHP Yeşilyurt İlçe Başkanı seçilen Mehmet Ali Kaya ve Teşkilatına başarılar diler Malatya’mız ve Ülkemiz için hayırlı hizmetler etmenizi dilerim.

 

MHP Malatya Yeşilyurt İlçe Başkanı Mehmet Ali Kaya, Ben ve dava arkadaşlarım uzun yıllardır Malatya’mız ve Ülkemizin birlik ve beraberliği için elimizden gelen gayreti gösterdik göstermeye de devam ettik. Malatya uzun zamandır barışın kardeşliğin birlik ve beraberliğin teminatı olan bir il oldu. Malatya her türlü etnik unsurlarıyla, düşünce zenginlikleriyle, Siyasi, Kültürel ve Sosyal yaşantısıyla bir zenginliğin adıdır. Bu zenginliği 7 bölge 81 ile yaymak için elimizden gelen gayreti göstermeliyiz.

Başkan Mehmet Ali Kaya, bugün bizi ziyaret gelen Türk Büro-Sen Malatya Şube Başkanı Niyazi Kara ve Yönetim Kurulu Üyeleri ne şahsım ve teşkilatım adına teşekkür ediyorum dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN