Malatya'da Gençler Maske Dağıtıyor

Malatya Gençlik Federasyonu tarafında organize edilen Maske dağıtımında gönüllü gençler Malatya'nın Battalgazi ve Yeşilyurt merkez ilçelerinde vatandaşlara maske dağıtımı gerçekleştirdi...

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Maske dağıtımı ile ilgili Malatya Gençlik Federasyonu Başkanı Ramazan Yavuz şunları söyledi; ‘’Malatya Gençlik Federasyonu olarak amacımız farkındalık yaratarak insanlar koronavirüs salgın hastalığı nedeniyle sağlıkları için maske takmalarını benimsetmek ve daha duyarlı olmalarını sağlamak. Dolayısıyla covid-19 karşı korunmamız için toplum olarak daha bilinçli ve daha duyarlı davranmamız gerekiyor. Özellikle Maske, Mesafe ve Temizlik kurallarına hep birlikte uymamız gerekiyor. 


Malatya Gençlik Federasyonu olarak gençlerle birlikte Malatya’nın Battalgazi ve Yeşilyurt merkez ilçelerinde vatandaşlarımıza ücretsiz maske dağıtımı gerçekleştirdik. Vatandaşlarımıza maske dağıtımında bizlere karşı göstermiş oldukları ilgilerden dolayı hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Gerçekten de vatandaşlarımız duyarlı davranarak hem kendi sağlıkları için hemde insanların sağlığı için maskelerini takıyorlar. Maske dağıtımında bizleri yalnız bırakmayan duyarlı gençlere ve gençleri destekleyen ailelerine teşekkür ediyorum. Ayrıca Malatya’mıza maske gönderen Dünya Gençlik ve Spor Konfederasyonu Genel Başkanı Türker Aygündüz beye ve yönetimine teşekkür ediyorum.

 
Covid-19 nedeniyle hayatını kayıp eden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyorum. Şifa bekleyen hastalarımıza Allah’tan acil şifalar diliyorum. Lütfen Maske, Mesafe ve Temizlik kurallarına hep birlikte uyalım. Dedi.’’


Malatya Gençlik Federasyonu Ekim ayında Akçadağ ilçesinde başlayarak sırasıyla Pütürge, Kale, Hekimhan, Yazıhan ve bugünde Battalgazi ve Yeşilyurt ilçelerinde toplam 10.000 üstünde maske dağıtımı gerçekleştirdi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN