Kanserli Hastaların Yaşam Öyküleri Kitap Oldu

Yazar Ayşe Kavak ve Gazeteci İlhan Kılıç'ın kaleme aldığı KANSERLE SAVAŞANLAR KULÜBÜ çok yakında Kırmızı Leylek Yayınları'ndan çıkıyor...

PAYLAŞ

Elazığ başta olmak üzere Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgesinde çeşitli kanser hastalıklarına yakalanmış saf ve masum çocukların verdiği gerçek yaşam mücadelelerinin anlatıldığı kitapta on beş öykü bulunuyor.

Yazar Ayşe Kavak, bu eseri kaleme alma amacını kitabın önsözünde “Ben Ayşe Kavak, sizden biriyim. Bir kardeş, bir arkadaş belki de bir büyüğünüzüm. Her şey daha üç yaşına girmemiş oğlumun kanserle tanışmasıyla başladı. Annelik, tedavi döneminde evladımın yanında olup o iyileşsin diye verdiğim mücadelenin adıydı, dik duruşumdu, canımın canının gözlerine bakarken ağlamadan durmaktı. Mücadele etmek anneliğin doğasında vardı. Oğlumun hayatı için tüm gücümle savaştım, sevgiyle kazandığım bu zaferi herkese anlatmak istedim.” cümleleriyle açıklıyor.

Editörlüğünü İsrafil Baran’ın yaptığı kitapta yer alan kanser hastalığı karşısında içleri kan ağlasa da yüzlerine gülen maskelerini takıp tüm zorluklar karşısında dimdik duran, onu yenmek için yıllarca fedakârlık yapan hasta yakınlarının öykülerini okurken sağlığınızın ne kadar değerli olduğunun farkına varacaksınız.

Yazar İlhan Kılıç ise kitaptaki öykülerin gerçek yaşam öyküleri olduğunu, mahremiyet açısından isimlerin ve mekanların değişirildiğini söyledi.

Yazar Ayşe Kavak ve İlhan Kılıç’ın Kanserle Savaşanlar Kulübü kitabı Türkiye’nin yanı sıra Almanya’da da satışa sunulacak.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN