Kanbay, Başarılı Sporcuları Ödüllendirildi

Malatya İl Milli Eğitim Müdürü Battal Kanbay, yaşları küçük başarıları büyük olan sporcu Gülşen kardeşleri, makamında kabul ederek bir süre görüştü

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Malatya İl Milli Eğitim Müdürü Battal Kanbay, yaşları küçük başarıları büyük olan sporcu Gülşen kardeşleri, makamında kabul ederek bir süre görüştü. Başarılı sporcular Gülşen kardeşlere madalyalarını Milli Eğitim Müdürü Battal Kanbay takdim ederek, şampiyonlara okumaları için, birer adet Genç Safahat kitabı hediye etti.

Malatya'yı spor alanında gururlandıran Gülşen kardeşler,  Milli Eğitim Müdürü Battal Kanbay’ı ziyaret ederek spor dallarıyla ilgili bilgiler verdiler. Kanbay, Başarılı öğrencilere madalyalarını verdi. ,  Milli Eğitim Müdürü Battal Kanbay, Yeter ki bizim çocuklarımız ve yine tüm öğrencilerimiz tüm dallarda başarılı olsunlar bizlerde başarılı olan öğrencilerimiz ödüllendirelim dedi.

Malatya karate uluslararası karate turnuvası birincisi, iller arası ve okullar arası birincisi Melike Gülşen, ile il ve okullar arası birincisi Kerem Gülşen'e madalyalarını Milli Eğitim Müdürü Battal Kanbay takdim ederek, şampiyonlara okumaları için, birer adet Genç Safahat kitabı hediye etti.

 Milli Eğitim Müdürü Battal Kanbay, Kendisinin de sporla ilgilendiğini söylerek bir zamanlar Altın Adamlar Spor Kulübünde Tekwando yaptığını ifade etti.  Kanbay, Bizlerde sporu çok severiz. Öğrencilerimiz derslerini aksatmadan spor yapmaları ve her spor dalında başarılı olmalıdır dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN