Gözükara, Sayın Valimize Teşekkür Ediyorum

Malatya Türkiye Harp Malulü Gaziler ve Şehitler Dul ve Yetimleri Derneği olarak, Malatya Valisi Sayın Aydın Baruş'u ziyaret edip plaket taktim ettik.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Malatya Türkiye Harp Malulü Gaziler ve Şehitler Dul ve Yetimleri Derneği olarak, Malatya Valisi Sayın Aydın Baruş'u ziyaret edip plaket taktim ettik. Dernek yöneticilerinden oluşan heyetimiz salgın döneminde yapılması gerekenler, uyulması gereken kurallar ve güncel gündemi değerlendirip Vali Baruş ile istişarelerde bulunduk.

Dernek çalışmalarımızla ilgili ve yine koronavirüs nedeniyle ilgili Sayın Valimizle Paylaştığı güzel sohbetten ve içten Misafirperverliğinden dolayı Malatya Valimiz Sayın Aydın Baruş'a teşekkürlerimizi borç biliriz.

 Malatya miza geldiği günden bugüne sevgisine maksar olan şehit ve Gazi ailelerinin kıymetlisi sevgili valimiz üyelerimize ve derneğimize vermiş olduğu destekten dolayı şehit ve gazi ailelerimiz tarafından taktir ediliyor. Sayın Valim camiamıza yapmış ve yapacak olduğunuz tüm fedakârlıklardan dolayı tüm gazi ve şehit aileleri adına şükranlarımı sunuyorum dedi.

Mustafa GÖZÜKARA

Malatya Türkiye Harp Malulü Gaziler ve

 Şehitler Dul ve Yetimleri Derneği

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN