İnönü Üniversitesi 31 Öğretim Üyesi Alacak

​​​​​​​Malatya İnönü Üniversitesine 31 öğretim üyesi alınacak. Öğretim üyesi alımları için müracaatlar 25 Aralık 2020 tarihine kadar yapılabilecek.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

İnönü Üniversitesi birimlerine 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu, Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği kapsamında 14 farklı birime Profesör, Doçent ve Dr. Öğretim Üyesi olmak üzere 31 öğretim üyesi alımı yapıyor.

 

Başvuru şartları her departman ve alım yapılan kadro için özel şartlar değişiklik gösteriyor. Başvurular 25 Aralık 2020 Cuma günü sona eriyor.

 

İnönü Üniversitesi Rektörlüğünden:

Üniversitemizin  aşağıda  belirtilen  birimlere,  2547  sayılı  Kanun  ile  Öğretim  Üyeliğine  Yükseltilme  ve  Atanma  Yönetmeliğinin  ilgili  maddeleri uyarınca,  Üniversitemiz  web  sayfasında  yayımlanan  Öğretim  Üyeliğine  Yükseltilme  ve  Atanma  Kriterlerini  sağlanmış  olmak  koşuluyla  öğretim  üyeleri alınacaktır.

 

İlanımız  Aile,  Çalışma  ve  Sosyal  Hizmetler  Bakanlığı'nın  Kamu  Personeli  Alım  İlanları  ve  Üniversitemiz  web  sayfasında  ilan  süresince yayımlanmaktadır.

 

İlan başvuru tarihi        :  11.12.2020

İlan son başvuru tarihi  : 25.12.2020

Söz konusu adayların Üniversitemiz Personel Daire Başkanlığı web sayfasında dokümanlar kısmından öğretim üyeliğine atanma kriterleri altındaki Akademik Kadrolara Ait Başvuru Formunu eksiksiz doldurduktan sonra;

 

Profesör :

Profesör kadrolarına başvuracak adayların, başvurdukları bölüm ve ana bilim dalı ile “Başlıca Araştırma Eserini belirttiği Akademik Kadrolara Ait Başvuru Formuna; 2 (iki) adet biyometrik fotoğrafını, nüfus cüzdan örneğini, özgeçmişini bilimsel yayınlarını, kongre ve konferans tebliğleri ile bunlara yapılan  atıfları,  icralarını  ve  bunlara  ilişkin  dokümanı,  eğitim-öğretim  faaliyetlerini,  yönetimlerinde  devam  eden  ve  biten  doktora  veya  yüksek  lisans çalışmalarını,  üniversiteye  katkılarını  kapsayan,  belgeleyen  bir  adet  dosyayı,  bu  dosyadaki  belgeleri  içeren  salt  okunur  6  (altı)  adet  CD’yi,  ayrıca www.inonu.edu.tr  adresindeki  (Personel  Daire  Başkanlığı-Dökümanlar-Formlar-Profesörlük  Başvuru  Dosyasında  Olması  Gereken  Evrakların  Kontrol Listesi)  formda  belirtilen  belgelerin  sıralamaya  uygun  şekilde  bir  adet  başvuru  dosyanın  hazırlanarak  Personel  Daire  Başkanlığına  teslim  edilmesi gerekmektedir.

 

Doçent :

Doçent kadrolarına başvuruda bulunacak adayların, başvurdukları bölüm ve ana bilim dalını belirttiği Akademik Kadrolara Ait Başvuru Formuna; 2 (iki)  adet  biyometrik  fotoğrafını,  nüfus  cüzdan  örneğini,  özgeçmişini,  doçentlik  belgesini,  diğer  öğrenim  belgeleri  ile  bilimsel  çalışmalarını,  yayınlarını kapsayan bir adet dosyayı, bu dosyadaki belgeleri içeren salt okunur 4 (dört) adet CD’yi, ayrıca www.inonu.edu.tr adresindeki (Personel Daire Başkanlığı- Dökümanlar- Formlar-Doçentlik Başvuru Dosyasında Olması Gereken Evrakların Kontrol Listesi) formda belirtilen belgelerin sıralamaya uygun şekilde bir adet başvuru dosyanın hazırlanarak Personel Daire Başkanlığına teslim edilmesi gerekmektedir.

 

Doktor Öğretim Üyesi :

Doktor  Öğretim  Üyesi  kadrosuna  başvuruda  bulunacak  adayların,  başvurdukları  bölüm  ve  ana  bilim  dalını  belirttiği  Akademik  Kadrolara  Ait Başvuru Formuna; 2 (iki) adet biyometrik fotoğrafını, nüfus cüzdan örneğini, özgeçmişini, yabancı dil başarı belgesini, yüksek lisans ve doktora tezlerini, doktora belgesini, bilimsel çalışmalarını ve yayınlarını kapsayan bir adet dosyayı ve bu dosyadaki belgeleri içeren salt okunur 4 (dört) adet CD eklenerek ilgili birime teslim edeceklerdir.

 

 

 

NOT :

1- Öğrenim belgesini yurt dışından almış olanların Üniversitelerarası Kurulca denkliğinin onaylanmış olması gerekmektedir.

 

2- Adaylar sadece bir ana bilim dalına müracaat edebilirler.

 

3- Lisans,  yüksek  lisans,  doktora  belgesi,  doçentlik  belgesi  ve  yabancı  dil  belgesinin  noter  veya  resmi  kurumlarca  onaylanmış  bir  örneği  ya  da öğrenim belgelerinin e-Devlet kapısından (www.turkiye.gov.tr) alınan kare kodlu çıktısı başvuru dosyasına konulacaktır.

 

4- Adaylar, ilan yayım tarihinden itibaren başlayarak, ilan son başvuru tarihine kadar ilgili birimlere başvurularını yapmalıdırlar.

 

Başvuruda Hangi Belgeler İsteniyor?

Başvuru dilekçesi,

Nüfus cüzdanı fotokopisi,

 

Fotoğraf,

Öğrenim belgeleri (lisans, yüksek lisans, doktora ve doçentlik belgesi),

Özgeçmiş ve eserler listesi,

Üniversitenin Akademik Yükseltilme ve Atanma Yönergesine göre hazırlanmış puan tablosu,

Bilimsel çalışma ve yayınlarını kapsayan 1 (bir) adet dosya ve bu dosyadaki belgeleri içeren PDF formatında hazırlanmış olan 6 (altı) adet CD veya taşınabilir bellek,

 

Yabancı dil belgesi istenmektedir.

İstenilen belgeleri içeren salt okunur Profesör için 6, Doçent ve Dr. Öğretim üyesi için 4 adet CD’yi, ayrıca www.inonu.edu.tr adresindeki (Personel Daire Başkanlığı-Dökümanlar-Formlar-Profesörlük Başvuru Dosyasında Olması Gereken Evrakların Kontrol Listesi) formda belirtilen belgelerin sıralamaya uygun şekilde bir adet başvuru dosyanın hazırlanarak Personel Daire Başkanlığına teslim edilmesi gerekmektedir.

 

Lisans, yüksek lisans, doktora belgesi, doçentlik belgesi ve yabancı dil belgesinin noter veya resmi kurumlarca onaylanmış bir örneği ya da öğrenim belgelerinin E-Devlet kapısından www.turkiye.gov.tr alınan kare kodlu çıktısı başvuru dosyasına konulacaktır.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN