Her Üye Bir Üye Hedef 1044 Üye

Şu an TEÇ-SEN ailesi olarak farklı illerimizde başlatılan kampanyayı bizde Malatya da başlatıyoruz.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Şu an TEÇ-SEN ailesi olarak farklı illerimizde başlatılan kampanyayı bizde Malatya da başlatıyoruz. "Her Üye Bir Üye Hedef Bin Kırk Dört Üye" sloganı ile ildeki tüm eğitim çalışanlarına ulaşarak eğitim çalışanlarının sorunlarının çözümü noktasında tek adresin TEÇ-SEN olduğunu herkese göstermeyi amaçlıyoruz.

Bizler eğitimin isimsiz neferleriyiz. İl ve ilçelerimizdeki eğitim kurumlarındaki çalışmalarımızı eğitim çalışanlarını sendikamıza davet ediyoruz. Çok şükür ki bu davetlerimize arkadaşlarımız olumlu cevap verip üye oluyorlar. Son günlerde sendikamıza eğitim çalışanlarının yoğun ilgisi bizleri mutlu ediyor. Bu da sorumluğumuzu bir kat daha artırıyor. Bu sorumluluk duygusu ile başlattığımız  “Her Üye Bir Üye Hedef Bin Kırk Dört Üye" kampanyası ile ilimizde 1044 sayısını en kısa zamanda yakalayacağız.

Bizler siyasetsiz sendikacılık anlayışı ile yola çıktık.  İlimizde Tüm eğitim çalışanı arkadaşlarımızın birlik ve beraberlik ile hareket etmelerinin sendikamız ve eğitim çalışanlarımızın hakları açısından çok faydalı olacağını düşünüyoruz. Sendikamızın Türkiye çapında önemli bir yere gelmesi için biz üyeler olarak dayanışma, fikir birliği içinde olmalıyız.

NEDEN BİR OLMALIYIZ, BİZİM BU YOLDAKİ AMACIMIZ NE, TÜM EĞİTİM ÇALIŞANLARI İÇİN NE İSTİYORUZ,

Bizler Siyasi Sendikacılığa ve apolet ayrımcılığına, son verdirmek üvey evlat olmadığımızı Tüm Eğitim Çalışanlarına duyurmak ve Eğitim camiasında bizlerinde özlük ve mali haklarımızın işlerlik kazanması ve hayata geçirilmesini istiyoruz.

Eğitim İş kolunda görev yapan Tesis Müdürü, Şef, Hizmetli, Memur, Şoför, Kaloriferci, Aşçı, Bekçi, Güvenlik görevlisi, Teknisyen, Tekniker, Mimar, Mühendis Hemşire ve 4/C li Eğitim çalışanlarımızın aynı çatı altında aynı amaca hizmet etmesine rağmen ek ders ücretinden veya başka bir ad altında ücret iyileştirmesi istiyoruz.

Her yıl değerli öğretmenlerimize verilen Eğitim Öğretim Hazırlık ödeneğinin ayrımcılığa maruz bırakılmadan tüm eğitim çalışanlarına verilmesi yönünün de bir çalışmanın yapılmasını istiyoruz.

Bazı kadrolarımızın fazla çalışmalarının yazılı belgeye dayandırılmadığı ve sadece sözlü emir yoluyla yapıldığı, haftada 40 saatin üzerinde çalışan ve fazla mesai ücretlerinin ve izin haklarının düzenli olarak verilmesini istiyoruz.

Yine çalışanlarımızı Devlet Parasız Yatılı ve Bursluluk sınavlarında ayrımcılık yaparak, öğretmene çocuklarına tanınan haktan mahrum bırakmışlardır bu nedenle ayrımcılığın kalkmasını ve eğitim çalışanlarının çocuklarının da bu imkânlardan faydalanmasını istiyoruz.

Ve bizler Tüm Eğitim Çalışanları; Eğitim Hizmetleri iş kolunda görev yapan Tüm Kamu çalışanlarını bir araya getirerek, unutulmuş ve unutturulmuş olan sevgi bağlarını güçlendirmek, yukarıda sayılan ortak sorunlarımızı birlikte çözmek, kendi kadrolarımıza sahip çıkmak, sevinçlerimizi ve sorunlarımızı paylaşmak, birlik ve beraberlik içerisinde el ele, omuz omuza yürümek istiyoruz.

Ve Tüm Eğitim Çalışanlarına buradan siz değerli basın mensupları aracılığı ile son olarak şunları söylemek istiyorum; Değerli çalışma arkadaşlarım, harekette birlik olmazsa, fikirdeki birlik faydasızdır bu nedenle Hz. Mevlana’nın dediği gibi Gelin Bir oIaIım, iri oIaIım, diri oIaIım. Sendikacılıkta Siyasete hayır diyorsanız, üvey evlatlıktan kurtulmak, bizimle birlikte kadrolarımızın sorunlarını gündeme taşımak istiyorsanız, personel ayırmam, personel kayırmam diyorsanız, dik ve cesur durmayı seviyorsanız siz değerli eğitim çalışanlarını TÜM EĞİTİM ÇALIŞANLARI SENDİKASI’na bekliyoruz.

Ferdi ÖĞÜT
TEÇ-SEN İl Başkanı


İlkay GÜNEL, Cem DOĞAN, Yunus PEKTAŞ
YÖNETİ KURULU

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN