Her Haberleri

Her Haberleri

Milletvekili Ölmeztoprak, Malatya’ya Sağlık Yatırımları Arttırılıyor

AK Parti Malatya Milletvekili İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak, deprem bölgesi Malatya’nın güçlü bir sağlık altyapısına sahip olduğunu belirterek,  yatırımlara ise  her geçen gün yenilerinin eklendiğini  belirtti.

Malatya Kent Konseyi Kadın Meclisi ‘Şehitleri Anma Hatim Ve Dua’ Programı Düzenledi

Malatya Kent Konseyi Kadın Meclisi tarafından her yıl geleneksel hale getirilen ‘Şehitleri Anma Hatim ve Dua’ programı yapıldı.

Vali Ersin Yazıcı’dan Aile Haftası Mesajı

Toplumun çekirdeği ve temel yapı taşı olan aile, yüzyıllar öncesinden bizlere miras kalmış önemli bir kurumdur. Her toplumun kökeni bir aileye dayanır. Sağlam ve güçlü bir toplum ancak güçlü ve düzenli ailelerden oluşur. Aileye düzen vermek aynı zamanda toplumu da düzenlemek demektir.

Vali Ersin Yazıcı’dan Anneler Günü Mesajı

Her yıl Mayıs ayının ikinci haftası Pazar günü, tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de “Anneler Günü” olarak kutlanmaktadır.

Dalbastı Kirazın Marka Değerini Korumak İçin Her Türlü Önlemi Alıyoruz

Yeşilyurt İlçe Kaymakamı Kutsal Baytak ile Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof.İlhan Geçit, uluslararası üne sahip Coğrafi İşaret Tescil Belgeli Yeşilyurt Dalbastı Kirazında sineklerle etkin ve kararlı bir şekilde mücadele etmek amacıyla düzenlenen ilaç dağıtım programına katıldılar.

YHT İstanbul Sivas Seferleri Başlıyor

Başkan Bakar, “Ulaşımın kolay olduğu yerlerde turizmde de ayrıca daha bir canlılık oluyor. Sivas'ta ulaşım ağını her geçen gün daha da güçlü kılan illerden biri olma yolunda. İstanbul-Sivas arası aktarmasız yüksek hızlı tren seferleri şehrimize ve ülkemize hayırlı uğurlu olsun.” dedi.

Ölmeztoprak, Malatya’da İmar Ve İhya Çalışmaları Sürüyor

Malatya’da, 6 Şubat depremleri sonrası kentin yeniden imarı ve ihyası için başlatılan çalışmalarda ki son durumu paylaşan AK Parti Malatya Milletvekili İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak, her yönü ile ayağa kalkmış bir Malatya için çalışmaların durmaksızın süreceğine söyledi.

Vali Yazıcı’dan Trafik Ve İlk Yardım Haftası Mesajı

Toplumda trafik güvenliğini sağlamak ve devam ettirmek amacıyla tüm dünyada olduğu gibi, ülkemizde de her yıl mayıs ayının ilk haftası “Trafik ve İlk Yardım Haftası” olarak kutlanmaktadır.

LÖSEV'li Çocuklar Yeni Yaşlarını DigiZoo'da Kutladı

Her ay farklı bir gönüllü firmanın ve LÖSEV dostlarının desteği ile gerçekleşen doğum günü kutlamalarının bu ayki adresi Türkiye'nin ilk holografik eğlence parkı Katılım Emeklilik DigiZoo oldu.  

Battalgazi Belediyesi 40 Sokakta Yol ve Kaldırım Çalışmaları Gerçekleştirdi

Battalgazi Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri son bir hafta içerisinde yol ve kaldırım çalışmalarına hız verdi. Ekipler, 8 mahallede kaldırım ve yol çalışması gerçekleştirdi. Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın, ihtiyaç duyulan her noktada çalışmalar yapılacağını ifade etti.

Başkan Er, Bu Makamlara Gelecekte Sizler Oturacaksınız

Her yıl geleneksel olarak 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda önemli makamları devralan çocuklar bu yıl da geleneklerini sürdürerek, makamları 1 günlüğüne devraldı.

Hanife Yazıcı, Aile Ziyaretlerini Sürdürüyor

Her fırsatta aileleri evlerinde ziyaret ederek, hal ve hatırlarını soran Hanımefendi Hanife Yazıcı ve beraberindeki heyet, bugün de Yeşilyurt ve Battalgazi ilçesinde ikamet eden ailelere ziyarette bulundu.

Turizm Haftası Kutlamaları Başladı

Her yıl 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan Turizm Haftası açılışı Mehmet Ali Aydınlar Fen Lisesinde yapıldı.

Prof.Dr. Demirtaş İtibar Etmeyin

06 Şubat 2023 depremlerinden sonra her gün, yeni bir felaket senaryosu yazan ,eğitimi, kariyeri belli olmayan, deyim yerindeyse "Deprem Profesörleri “yumurtadan çıkar gibi çoğalmaya başladı.

Battalgazi'nin Yeni Cazibe Merkezi, Botanik Market

Battalgazi Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü tarafından fidanlığın devamı olacak şekilde ve sosyal donatı alanı eklemek için oluşturulan Botanik Market’te her türlü dış mekan süs bitkisi ve iç mekan bitkileri yer alıyor.

Prof. Dr. Gezer: İktidarıyla, Ana Muhalefetiyle Küme Düşürülmüş Bir Malatya Var

Seçimlere kısa bir süre kalırken, Malatya Büyükşehir Belediyesi Bağımsız Başkan Adayı Prof. Dr. İbrahim Gezer çalışmalarını sürdürüyor. Mahalle ve esnaf ziyaretlerini sürdüren Gezer, gittiği her yerde Malatya'yı kısa sürede nasıl ayağa kaldıracağını anlatarak destek istiyor.

Murat Aslan, Yeşilyurt, Konak, Gündüzbey Kaderine Terk Edilmiş

Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Şehir Planlamacısı Murat Aslan, biz belediyeyi kazansakta  kazanmasakta ekibimle birlikte  her  türlü  bu  memlekete  bu  millete hizmet etmeye  hazırız. Yeşilyurt'lunun  ve Malatya'lıların  menfaatleri bizim  için  her şeyin  üzerindedir.

Gezer, Malatya’da Her Alanda Üretimi Arttıracağız

Malatya Büyükşehir Belediyesi Bağımsız Başkan Adayı Prof. Dr. İbrahim Gezer, yetki aldıklarında Malatya’da her alanda üretimi arttıracaklarını ifade etti.

AK Partili Taşkın, Her Kesimle İstişare İçinde Olacağız

AK Parti Battalgazi Belediye Başkan Adayı Bayram Taşkın, Hacı Bektaşi Veli Kültür Vakfı Genel Başkanı Hasan Meşeli’yi ziyaret ederek fikir alış verişinde bulundu.  Seçim çalışmalarını sürdüren AK Parti Battalgazi Belediye Başkan Adayı Bayram Taşkın, Hacı Bektaşi Veli Kültür Vakfı Genel Başkanı Hasan Meşeli’yi ziyaret ederek fikir alış verişinde bulundu.