Güncel

Güncel Haberleri

İnsan Hakları Konulu Panel Gerçekleştirildi

10 Aralık Dünya İnsan Hakları günü dolayısıyla Malatya Büyükşehir Belediyesi, Malatya Barosu ve Malatya Kent Konseyi işbirliğinde “İnsan Hakları” konulu bir panel düzenlendi.

Malatyaspor Taraftarlar Derneğinden Başkan Avşar’a Ziyaret

Malatyaspor taraftarlar Dernek Başkanı  Ender Kaya ve yönetimi MHP Malatya İl Başkanı R.Bülent Avşar’ı ziyaret etti.

Hayır Çarşısı İhtiyaç Sahiplerinin Yüzlerini Güldürüyor

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, ihtiyaç sahibi vatandaşların ihtiyaçlarının karşılandığı Battalgazi Belediyesi Hayır Çarşısı’nda incelemelerde bulundu.

Avşar: Doğu Türkistan Türklüğün Kerbelası’dır

MHP Malatya İl Kadın Kolları’nın düzenlediği ,’Doğu Türkistan’ adlı resim sergisi açılışı gerçekleştirildi.

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Üniversiteli Öğrencilerle Bir Araya Geldi

“Güçlü Ve Müreffeh Bir Gelecek, Gençlerimizin Zihin Dünyasında Saklı”

Başkan Avşar’dan Mevlana Haftası Kutlama Mesajı

MHP Malatya İl Başkanı R.Bülent Avşar, 7-17 Aralık tarihleri arasında kutlanan Mevlana Haftası münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

Malatya Kent Konseyi Uygulamalı Girişimcilik Eğitimleri Başladı

Malatya Büyükşehir Kent Konseyi Genel Sekreterliği vatandaşların sosyal ve ekonomik döngünün içinde yer almasını sağlamak adına hizmet etmeye devam ediyor.

Büyükşehir Belediyesi Kışlak Mücadelesi Çalışmalarına Devam Ediyor

Malatya Büyükşehir Tarafından ilaçlama çalışmalarını kış aylarında da sürdürmeye başladı. Yaz aylarda ne kadar olsa da ilaçlama çalışması yapılmadıysa da ne hikmetse kış aylardan ilaçlama çalışması devam ediyor.

Büyükşehir’den Darende’de Eğitim Semineri

Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi’ne bağlı Aile Danışma ve Destek Merkezi (MADEM) tarafından Darende’de öğrencilere yönelik eğitim semineri verildi.

Başkan Dağ’dan 10 Aralık Dünya İnsan Hakları Günü Mesajı

Anadolu Basın Birliği Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ, 10 Aralık Dünya İnsan Hakları Günü Nedeniyle Bir Mesajı Yayınladı.

Vali Baruş, Madalya Kazanan Öğrencileri Makamında Ağırladı

28 Kasım – 1 Aralık tarihleri arasında İstanbul Avrasya Gösteri ve Sanat Merkezinde düzenlenen 5 nci Dünya Helal Zirvesi 7 nci İslam İşbirliği Teşkilatı Helal Fuarında Malatya Valiliği tarafından stand açılarak tanıtım faaliyetlerinde bulunuldu.

Battalgazi Belediyespor Ligde Hedefine Emin Adımlarla İlerliyor

Malatya 1.Amatör Ligi B grubu 3.hafta heyecanı sona erdi. Sahasında Ataköyspor’u 2-1’lik skorla devirmeyi başaran Battalgazi Belediyespor, puanını 7’e yükseltti ve gözünü liderliğe dikti.

Başkan Güder, Malatyaspor Ortak Paydamız

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Malatyaspor Derebeyleri Taraftarlar Derneği Başkan Yardımcısı Mikail Devran Ulubey ile dernek yöneticilerini makamında ağırladı. Başkan Güder, “Kentimizin gözbebeği BtcTurk Yeni Malatyaspor’umuz bizim ortak sevdamız, ortak değerimiz ve ortak sevincimizdir” dedi.

Türk Ocağı’nda Haftalık Sohbet Programları Devam Ediyor

Malatya Türk Ocağı olarak bu haftaki sohbet programımızı da gerçekleştirdik. Rabbimize sonsuz şükürler olsun. Program öncesi adet olduğu üzere misafirlerimize kuru fasülye ikramımız oldu.

Başkan Gözukara, Geldik Canlar Biriz Yalnız Değilsiniz

Alevi düşmanlığı sadece bir mezhep düşmanlığı değil, aynı zamanda sinsi bir Türk düşmanlığıdır. Ve bu düşmanlık asırlardır sürmektedir. Tohumu atan da, attıran da, destek olan da olduran da katıksız Türk düşmanıdır.

Başlan Güder, Orduzu’ya Gençlik ve Etüt Merkezi Yapacağız

Birlik Vakfı Malatya Şubesi tarafından düzenlenen ‘İrfan Akademisi’nin bu haftaki konuğu Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder oldu.

Toplam 16102 haber.