Güncel

Güncel Haberleri

Küresel Gazeteciler Konseyi, 2020 Yılı  Arslantepe Yılı İlan Edilsin

Küresel Gazeteciler Konseyi (KGK) Başkanı Mehmet Ali Dim ve Yönetim Kurulu üyeleri,  Battalgazi’nin tarihi mekanlarını gezdi. ArslantepeHöyüğü’ne hayran kalan Konsey üyeleri, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan 2020 yılının Arslantepe yılı ilan edilmesini istedi. 

Suriye'ye 3 Tır İnsani Yardım

Malatya İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH) İnsani Yardım Derneği tarafından Suriyelilere 3 tır gıda malzemesi gönderildi.

Hekimhan’da Tekstil Fabrikası Açıldı

Hekimhan İlçesinde gerçekleşen açılış törenine Hekimhan Belediye Başkanı Turan Karadağ İŞKUR yetkilileri ve vatandaşlar katıldı.

Büyükşehir Belediyesinden Asfalt Çalışması Devam Ediyor

25 Metre Genişliğindeki Alternatif Yolumuzun Asfaltını Dökerek Hizmete Açtık.

Samanlı; Her Zaman İstişare İçerisinde Olacağız

Anadolu Basın Birliği Derneği Malatya Şube Yönetimi MHP Battalgazi İlçe Başkanı Mesut Samanlı’yı Ziyaret Etti.

Büyükşehir Belediyesi 2020 Mali Yılı Bütçesi 757 Milyon Lira

Malatya Büyükşehir Belediyesi Kasım Ayı Meclis Toplantısı, 28 Aralık Perşembe Günü saat 14.30’da yapılan 9. Birleşimle sona erdi.

Battalgazi Belediyesi Sosyal Sorumluluk Projeleri İle Örnek Oluyor

Başkan Güder: ‘Çocuklarımız İçin Yapılan Her Projeyi Önemsiyoruz’

 Gönül Belediyeciliği Hizmetleriniz Takdire Şayan

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Doğal Ürünler Pazarı-Emanet Çarşı Hizmet Binasında misafir ettiği AK Parti Milletvekili Hakan Kahtâlı ile AK Parti İl ve İlçe Teşkilatı Üyelerine, sosyal belediyecilik alanında yaptıkları hizmetler ile yeni dönem yatırımları hakkında bilgilendirmede bulundu.

FIRAT EDAŞ’tan Çalışanlara Güvenli Sürüş Eğitimi

Fırat Elektrik Dağıtım A.Ş. ‘Sahadan önce sürücü güvenliği’ sloganıyla Malatya’da çalışanlarına güvenli sürüş eğitimi düzenledi.

Kurtulmuş: "Dünyanın En Büyük 10 Ekonomisinden Birisi Olacağız"

Kurtulmuş, Mişmiş Park Fuar Alanı'nda gerçekleştirilen Malatya Büyükşehir Belediyesi Fuar Alanı Temel Atma Töreni'nde, Malatya'nın Türkiye'nin önemli şehirlerinden olduğunu söyledi.

Tarım Arazileri Drone İle Gözlemlenecek

Malatya Tarım ve Orman İl Müdürlüğü projesiyle drone sayesinde tarım arazileri izlenerek, daha etkili inceleme gerçekleştirilecek. İHA’lar yardımıyla ağaç sayıları, meyveli ve meyvesiz ağaç sayıları, don tabanı oluşturan alanlar, gün kurusu ve kükürtlü kayısı miktarı, hastalık ve zararları tespiti yapılacak.

Valilik Açıkladı... Malatya'da Kış Lastiği Uygulaması Başlıyor!

MALATYA VALİLİĞİ İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamaya göre, kış aylarının gelmesiyle birlikte sürücülerin yolcu ve eşya taşımasında kullanılan araçlarda 01/12/2019 ve 01/04/2020 tarihleri arasında kış lastiği kullanma zorunluluğu getirildi.

Kurtulmuş: "Terör Örgütlerini Tarihin Çöplüğüne Atacağız"

 "Türkiye kararlıdır, Eninde sonunda terör örgütlerine karşı mücadelesini hem yurt içinde hem yurt dışında kazanacaktır. Bu kararlılık içerisinde yolumuza devam ediyoruz"

Malatya'da Şeker Pancarı Yüklü Kamyon Yandı

Malatya'da şeker pancarı yüklü kamyonda çıkan yangın söndürüldü.

HUZUR-SEN Malatya İl Başkanı Hayrettin Eker'den Açıklama

Huzur Sağlık ve Sosyal Hizmet Çalışanları Sendikası (HUZUR-SEN) Malatya İl Başkanı Hayrettin Eker, sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarının haklarını savunacaklarını belirtti.

Toplam 16023 haber.