Güncel

Güncel Haberleri

Yetim Anneleri Maske Üretiyor

Yetim Vakfı Reyhanlı Eğitim Köyü’nde eğitim gören yetimlerin anneleri Reyhanlı Kaymakamlığı izni ve koordinasyonuyla maske üretimine başladı.

İl Hıfzıssıhha Kurul Kararı

İl Hıfzıssıhha Kurulu 10.04.2020 Cuıma günü Vali Aydın BARUŞ başkanlığında valilik toplantı salonunda toplanmış ve aşağıdaki konuları görüşerek karara bağlamıştır.

Emniyet Teşkilatından Vali Baruş’a 175. Kuruluş Yılı Ziyareti

Türk Polis Teşkilatı’nın 175. Kuruluş yıl dönümü ve Polis Haftası dolayısıyla İl Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren, Malatya POMEM Müdürü Faruk Nalçacı ve Emniyet Müdürlüğü Personeli ile birlikte Vali Aydın Baruş’u makamında ziyaret etti.

Polisimize Destek İçin Bir Aradayız

Malatya, Adıyaman, Elazığ ve Bölgemizde yayın yapan bir çok haber sitesi ortak bir yazılı basın açıklamayla  Türk Polis Teşkilatının 175.nci kuruluş yıl  dönümünü kutladı.

Büyükşehir Belediyesi Olağan Üstü Toplandı

Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi, 10 Nisan Cuma günü Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonunda, Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan Başkanlığında olağanüstü toplandı.

Başkan Gürkan Cuma Pazarı Esnaflarını Ziyaret Etti

Büyükşehir Belediyesi ‘Pazar Esnafına’ Maske Dağıttı.

Alparslan Türkeş Bulvarı Baştan Aşağı Yenileniyor

Malatya Büyükşehir Belediyesi, Alparslan Türkeş Bulvarından değişim, dönüşüm, yenileme çalışmalarına başladı.

Ağbaba, FETÖ’nün Üst Düzey Yöneticilerini Göz Yuma Yuma Kaçırdınız

Tbmm Genel Kurulunda Konuşan Ağbaba; “Fetö’nün Üst Düzey Yöneticilerini Göz Yuma Yuma Kaçırdınız” “Balyoz, Ergenekon, Oda Tv Davaları Birer Siyasi Katliamdır”

Aliağalıların Temel Gıda İhtiyaçları

Koronavirüs salgını nedeniyle evlerinden çıkamayan Aliağalıların sebze, meyve ve bakliyat gibi temel gıda ihtiyaçlarına yanıt vermek amacıyla, Aliağa Belediyesi tarafından kurulan aliagasemtpazari.com, hizmete girdiği ilk günden yoğun ilgi gördü.

Gürkan, Polislerimizi Alkışlı Desteğe Davet Ediyorum

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan beraberinde Malatya Valisi Aydın Baruş ve İl Emniyet Müdürü Ercan Dağdevin, ile birlikte yok kontrolünde görevli Polis Memurlarını ziyaret ederek başarılar dilediler.

Vali Baruş Polis Teşkilatının 175’ci Yılını Yol Kontrol Noktasında Kutladı

Vali Aydın Baruş beraberinde Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ve İl Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren ile birlikte Türk Polis Teşkilatının 175’ci yılı dolayısıyla Elazığ yolu kontrol noktasında görevli polisleri ziyaret ederek polis haftasını kutladılar.

İl Hıfzıssıhha Kurul Kararı

İl Hıfzıssıhha Kurulu 09.04.2020 Perşembe günü Vali Aydın BARUŞ başkanlığında valilik toplantı salonunda toplanmış ve aşağıdaki konuyu görüşerek karara bağlamıştır.

Gürkan, Emniyet Personellerimizi Alkışlarımızla Destekleyeceğiz

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Türk Polis Teşkilatının 175. Kuruluş yıl dönümü münasebetiyle İl Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren’i ziyaret etti.

Çınar, Yeşilyurt’umuza Modern Ve Kaliteli Yerleşim Alanları Kazandıracağız

Yeşilyurt Belediyesi, Kuzey Çevre Yolu Güzergâhında Ki Yeni Yerleşim Alanları İçin Çalışmalara Hız Verdi.

Malatya Polisini Alkışlıyor

HİMYAÇ-DER Genel Başkanı ve Malatya Demokrasi Platformu Genel Sekreteri Ayşe Ece Budan, Malatya halkını Emniyet güçlerimizin moral ve motivasyonu için 10 Nisan Cuma saat 21.00’de balkonlardan alkışlamaya davet etti.

Basın İlan Kurumu’na Çağrı!

Milli Gazete Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Kurdaş, koronavirüs nedeniyle gazetelerin yaşadığı sıkıntılarını başyazısına taşıdı.

Akçadağ'lı Dr. Mehmet Ulusoy Virüsten Hayatını Kaybetti

İstanbul Tabip Odası üyesi Malatya Akçadağ'lı olduğu öğrenilen Dr. Mehmet Ulusoy koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti

Çiftçimize Ve Kayısı Üreticilerimize Önemli Bir Merkez Olacaktır

Malatya Kuru Kayısı Lisanslı Depoculuk ve Borsası Projesinin inşaat çalışmaları devam ediyor.

Toplam 16115 haber.