Güç Birliği Partisi Muhsin Çekdemir'den Anadolu Basın Birliği'ne Ziyaret

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Güç Birliği Partisi Genel Başkan Danışmanı Muhsin Çekdemir, Genel Başkan Basın Danışmanı Cemile Günaydın, Güç Birliği Partisi Yüksek Haysiyet Divanı MYK Üyesi Ahmet İmrek, Basın Danışman Yardımcısı MYK Üyesi Muhittin Çekdemir, Elazığ il Başkanı Aslı Han, Basın danışman yardımcısı ve Yeşilyurt ilçe Başkanı Buğra İmrek, Kale ilçe Başkanı Meryem İmrek, Malatya il kadın kolları başkanı Habibe Han, Yazıhan ilçe kadın kolları Başkanı Emine Öztatar’la birlikte Anadolu Basın Birliği Malatya Şubesini Ziyaret etti.

Güç Birliği Partisi Yüksek Haysiyet Divanı MYK Üyesi Ahmet İmrek, Genel Başkan Danışmanımızın Muhsin Çekdemir, Genel Başkan Basın Danışmanı Cemile Günaydın, Basın Danışman Yardımcısı MYK Üyesi Muhittin Çekdemir, Elazığ il Başkanı Aslı Han, Basın danışman yardımcısı ve Yeşilyurt ilçe Başkanı Buğra İmrek, Kale ilçe Başkanı Meryem İmrek, Malatya il kadın kolları başkanı Habibe Han, Yazıhan ilçe kadın kolları Başkanı Emine Öztatar’la birlikte Anadolu Basın Birliği Malatya Şubesini Ziyaret ederek dernek çalışmalarımız hakkında bilgiler verdik.

Başkan İmrek, Anadolu Basın Birliği Dernek Başkanı Sayın Zeki Dağ ve yine yönetim kurulu arkadaşları her zaman yanımızda olmuşlardır ve kendilerine teşekkür ediyorum dedi. Güç Birliği Partisi Yüksek Haysiyet Divanı MYK Üyesi Ahmet İmrek, Anadolu Basın Birliğinin çalışmalarını takdir ediyoruz. Malatya’mızda çok önemli çalışmalar yaptıklarını görüyoruz ve takdir ediyoruz. Başkan İmrek, Dernek Başkanımız Zeki Dağ ve yönetim kurulu arkadaşlarının misafirperverliğinden dolayı tüm ekibimiz adına kendilerine teşekkür ediyorum dedi.

Elazığ il Başkanı Aslı Han, Partimizin Genel Başkan Danışmanı Muhsin Çekdemir, Genel Başkan Basın Danışmanı Cemile Günaydın, Basın Danışman Yardımcısı MYK Üyesi, Muhittin Çekdemir, Basın danışman yardımcısı ve Yeşilyurt ilçe Başkanı Buğra İmrek, Kale ilçe Başkanı Meryem İmrek, Malatya il kadın kolları başkanı Habibe Han, Yazıhan ilçe kadın kolları Başkanı, Emine Öztatar’la birlikte Anadolu Basın Birliği Malatya Şubesini Ziyaret ederek partimizin çalışmasıyla ilgili bazı açıklamalarda bulunduk. Başkan Aslı Han, Bizleri bugün burada misafir eden Dernek Başkanı Sayın Zeki Dağ’a ve yönetim kurulu arkadaşlarına çok teşekkür ediyorum dedi.

Güç Birliği Partisi Genel Başkanı Basın Danışmanı Cemile Günaydın, Bizler Güç Birliği Partisi heyeti olarak Malatya’da bulunmaktayız. Başkan Günaydın, Malatya güzel bir şehir ve bizlerde parti olarak vatandaşlarımızla birlikte olduk ve olmaya devam edeceğiz. Bizler Güç Birliği Partisi olarak bugün Anadolu Basın Birliği Derneği Malatya Şube Başkanı Sayın Zeki Dağ ve yönetim kurulu arkadaşlarını ziyaret ettik ve bu ziyaretimizde bizleri misafir eden tüm yönetim kurulu arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum dedi.

Güç Birliği Partisi Genel Başkan Danışmanı Muhsin Çekdemir, Anadolu Basın Birliği Derneğini Ziyaret ederek gündeme dair bazı açıklamalarda bulundu. Başkan Çekdemir, Dünyada yaşanan sıkıntılar maalesef bizim Ülkemizde de yaşanmaktadır. Son günlerde elektrik, Doğalgaz ve yiye akaryakıttaki artışlar vatandaşlarımızı zor durumda bırakmıştır. İnşallah bu sıkıntılar bir an önce biter ve vatandaşlarımızda bir nefes alırlar.

Çekdemir, Bizler Güç Birliği Partisi olarak Sayın Genel Başkanımız Ali Karnap’ın Talimatları doğrultusunda çalışmalarımıza devam ediyoruz dedi. Bizler parti olarak İllerimizi ve yine İlçeleri gezerek vatandaşlarımızla bir araya gelerek partimizin çalışmalarını ve politikamızı anlatıyoruz. 2023 Yılında yapılacak seçimlere parti olarak hazır olduğumuzu ve yine çalışmalarımız tam hızla devam ediyor dedi.

Güç Birliği Partisi Genel Başkan Danışmanı Muhsin Çekdemir, Bizler bugün Parti heyeti olarak Anadolu Basın Birliği Derneği Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ ve yönetim kurulu arkadaşlarını ziyaret ettik. Bu ziyaretimizde bizleri misafir eden Başkan Zeki Dağ Ve yönetim kurulu arkadaşlarına şahsım ve ekibim adına kendilerine teşekkür ediyorum ve çalışmalarında başarılar diliyorum dedi.

Anadolu Basın Birliği Genel Başkan Vekili ve Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ, Güç Birliği Partisi Genel Başkan Danışmanı Muhsin Çekdemir, Genel Başkan Basın Danışmanı Cemile Günaydın, Güç Birliği Partisi Yüksek Haysiyet Divanı MYK Üyesi Ahmet İmrek, Basın Danışman Yardımcısı MYK Üyesi Muhittin Çekdemir, Elazığ il Başkanı Aslı Han, Basın danışman yardımcısı ve Yeşilyurt ilçe Başkanı Buğra İmrek, Kale ilçe Başkanı Meryem İmrek, Malatya il kadın kolları başkanı Habibe Han, Yazıhan ilçe kadın kolları Başkanı Emine Öztatar’la birlikte derneğimizi ziyarete gelmişlerdir. Başkan Zeki Dağ, Bu anlamlı ziyaretlerinden dolayı şahsım ve yönetim kurulu arkadaşlarım adına kendilerine teşekkür ediyorum dedi.

Başkan Dağ, Ülkemizin birliği ve beraberliği için hep birlik içinde olmalıyız. Bu güzel Ülkemize hep birlikte sahip çıkmalıyız. Son günlerde ki ekonomik sıkıntılar ve yine Elektrik, Doğalgaz ve yine Akaryakıttaki yükselişler vatandaşlarımızı baya perişan etmiştir. Bildiğiniz üzere bu sıkıntılar sadece Ülkemizde değildir ve tüm dünyada yaşanmaktadır dedi. Rusya ve Ukrayna arsındaki savaş nedeniyle bazı sıkıntıların olduğunu görüyoruz ve bizlerde Ülke olarak biraz daha dikkatli olmalıyız ve her konuda tedbirlerimizi almalıyız dedi.

Anadolu Basın Birliği Genel Başkan Vekili ve Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ, Bu anlamlı ziyaretlerinden dolayı bizleri ziyaret eden Güç Birliği Partisi Genel Başkan Danışmanı Muhsin Çekdemir, Genel Başkan Basın Danışmanı Cemile Günaydın, Güç Birliği Partisi Yüksek Haysiyet Divanı MYK Üyesi Ahmet İmrek, Basın Danışman Yardımcısı MYK Üyesi Muhittin Çekdemir, Elazığ il Başkanı Aslı Han, Basın danışman yardımcısı ve Yeşilyurt ilçe Başkanı Buğra İmrek, Kale ilçe Başkanı Meryem İmrek, Malatya il kadın kolları başkanı Habibe Han, Yazıhan ilçe kadın kolları Başkanı Emine Öztatar, kardeşlerimize teşekkür ediyorum ve parti çalışmalarından başarılar diliyorum dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN