Zey Haberleri

Zey Haberleri

Milletvekili Abdurrahman Babacan Müjdeyi Verdi

AK Parti Malatya Milletvekili Prof. Dr. Abdurrahman Babacan Kuzey Kuşak Yolunun 15,3 Km lik etabının ihalesinin yapıldığını duyurdu.

Kuzey Kuşak Yolundaki Çalışmalarda Sona Gelindi

Malatya trafiğini rahatlatacak ve ulaşımda sürücülere büyük kolaylıklar sağlayacak olan Kuzey Kuşak Yolunda çalışmalar tamamlanma aşamasına getirildi. 

Yıldırımoğlu, Yargıtay Savcılığına Atandı

Malatya Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanı Olan Malatya Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Müzeyyen Yıldırımoğlu, Yargıtay Savcılığına Atandığı Öğrenildi.

Vali Yazıcı, Müzeyyen Ertürk Aile Sağlığı Merkezi'nin Açılış Törenine Katıldı

Vali Ersin Yazıcı, hayırsever iş kadını Müzeyyen Ertürk tarafından Battalgazi-Sarıcıoğlu Mahallesinde yaptırılan “Müzeyyen Ertürk Aile Sağlığı Merkezi” nin açılış törenine katıldı.

MHP MYK Üyesi Mesut Samanlı’dan Geçmiş Olsun Ziyareti

MHP MYK Üyesi Mesut Samanlı, Kuzey Irakta Teröristlerin Roketli saldırısı sonucu yaralanan Ümit Bozkurt'u evinde ziyaret. Kuzey ırakta ki Teröristlerin Roketli saldırısı sonucu yaralanan Ümit Bozkurt'u MHP MYK Üyesi Mesut Samanlı ve Çukurdere Mahalle Muhtarı Mehmet Fatih Gönültaş evinde ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti.

BBP İl Başkanı Karaman’dan Oda Başkanı Zeytinoğlu’na Büyük Tepki

Büyük Birlik Partisi Malatya İl Başkanı Abdulvahap Karaman, Geçtiğimiz günlerde Kocaeli Nokta gazetesi ve televizyonu tarafından yapılan son derece üzücü bir haberi öğrenmiş bulunmaktayız. Vatandaşlarımızı derinde üzmüştür.

Vali Hulusi Şahin Zeynel Abidin Türbesi Kültür Vakfını Ziyaret Etti.

Programa; Vali Hulusi Şahin, Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Battalgazi Kaymakamı Erkan Savar, Hz. İmam Zeynel Abidin Türbesi Kültür Vakfı Başkanı Celal Abbas Karaduman, Vakıf Dedesi Ali Ekber Karaduman, Muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.

Ağbaba, Herşeyin Fiyatı Artıyor Kayısı Yerinde Sayıyor

CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, TBMM Genel Kurulu’nda Malatya’nın sorunlarını dile getirdi. Kayısı üreticilerinin isyanını, Arslantepe Höyüğü’ndeki çalışmaların hızlandırılması gerektiğini, Ozan Anıtı’nı, Kuzey Çevreyolu ve Darende-Hacılar Şeyhli yoluyla ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Gürkan: Her Zaman Kıbrıs Halkıyla Beraber Olduk

İnönü Üniversitesi 2022-2023 Akademik Yılı açılış töreni kapsamında düzenlenecek olan  ‘Doğu Akdeniz’deki Gelişmeler Çerçevesinde Mavi Vatan Kıbrıs’ konulu konferans programına katılmak üzere Malatya’ya gelen Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı makamında ziyaret ederek, bir süre görüştü.

Şehit P. Ütğm. Serkan Erkuş için Mevlit Okutuldu

Kuzey Irak’ta Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde 23.09 2022 tarihinde bölücü terör örgütü unsurları ile çıkan çatışma sonucu şehit düşen P. Ütğm. Serkan Erkuş için Mevlit okutuldu.

Kültürel Değerler Sergisi Devam Ediyor

MAFSAD-Malatya Fotoğraf ve Sinema Sanatı Derneği tarafından hayata geçirilen “Kültürel Değerlerin Fotoğraf Yoluyla Aktarılması Projesi” kapsamında dördüncü fotoğraf sergisi Kuzey Makedonya’da açıldı.

Şehit Olan P. Uzm. Çvş. Halil Koç İçin Mevlit Okutuldu

Kuzey Irak’ta teröristlere yönelik düzenlenen Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde 03.08.2022 tarihinde el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu ağır yaralanarak,  08.08.2022 tarihinde Şehit olan P. Uzm. Çvş. Halil Koç için Mevlit okutuldu. 

Şehidimiz Fatih Kalkan İçin Mevlit Okutuldu

11 Eylül 2022 tarihinde Irak’ın Kuzeyinde devam eden Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde Bölücü Terör Örgütü ile yaşanan çatışma neticesinde şehit olan ve Osmaniye ilinde defnedilen Malatya nüfusuna kayıtlı Şehit P. Uzm. Çvş. Fatih Kalkan için Mevlid-i Şerif okutuldu.

Muharrem Zeyno Futbol Turnuvası Şampiyonu İnönü Üniversitesi

Malatya Büyükşehir Belediyesi ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edilen Muharrem Zeyno Futbol ve Mehmet Aslan Voleybol turnuvası sona erdi.

Tüfenkci, Kuzey Çevreyolu'nun Kendirli Geçiş Noktasını İnceledi

Ak Parti Malatya Milletvekili ve MKYK Üyesi Bülent Tüfenkci, Malatya AK Parti İl Başkan Yardımcısı Kahraman Kavuk ve Karayolları 8.Bölge Müdürü Yusuf Güneş ile birlikte Kendirli Mahallesini ziyaret etti.

Başkan Güder’den Zeynel Abidin Türbesi Vakfına Muharrem Ayı Ziyareti

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Muharrem ayı dolayısıyla Hz. İmam Zeynel Abidin Türbesi Kültür Vakfı Başkanı Celal Abbas Karaduman’ı ziyaret etti.

Muharrem Zeyno Adına Düzenlenen Kurumlar Arası Futbol Turnuvası Başladı

Malatya Büyükşehir Belediyesi ve Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edilen, geçtiğimiz günlerde vefat eden Muharrem Zeyno adına düzenlenen futbol turnuvası başladı.

Şehit Piyade Sözleşmeli Er Celal Tekedereli Dualarla Uğurlandı

Vali Hulusi Şahin, Kuzey Irak’ta teröristlere yönelik düzenlenen Pençe-Kilit Operasyonunda 4 silah arkadaşı ile birlikte şehit düşen Piyade Sözleşmeli Er Celal Tekedereli’nin cenaze törenine katıldı.

Kuzey Irak’ta 4 Askerimiz Şehit Oldu

Kuzey Irak’ta terör örgütüne yönelik gerçekleştirilen Pençe-Kilit Operasyonu’nda 4 Asker Şehit oldu. Şehit olan 4 askerden biri olan Malatyalı Piyade Sözleşmeli Er Celal Tekedereli’nin acı haberi ailesine ulaştı.

Zeynep Zafer’den 1 Haftada 3 Altın Madalya

Zaferspor Kulüp Sporcusu Aynı Zaman da Zafer Kulüp Başkanı Ali Zafer Kızı Zeynep Zafer 1 Hafta İçinde Peş Peşe 3 Birincilik Elde Eden Zeynep Zafer Tarih Yazdı.

Gürkan, Kırgız Cumhuriyeti Ankara Büyükelçisi, KKTC Ve Romanya’dan Gelen Heyet İle Bir Araya Geldi

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Malatya’da bulunan Kırgız Cumhuriyeti Ankara Büyükelçisi Kubanıçbek Ömüraliyev, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Gaziantep Konsolosu Fahri Uluer ile birlikte Romanya’dan gelen iş insanlarını ve gazetecilerle bir araya geldi.

Bakan Karaismailoğlu’ndan Başkan Gürkan’a Ziyaret

Bir dizi inceleme ve ziyaretlerle birlikte Kuzey Çevre Yolu’nun yapımı tamamlanan 1. Etabının açılışını gerçekleştirmek için Malatya’ya gelen Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Malatya Büyükşehir Belediyesini ziyaret etti.

Gürkan: Malatya’nın Trafik Sorunu Çözüme Kavuşturuluyor

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Kuzey Kuşak Yolu’nda yapılan çalışmaları yerinde inceleyerek çalışmalar hakkında ilgililerden bilgi aldı. Başkan Gürkan, “Malatya’nın trafik yükünü büyük oranda rahatlatacak olan Kuzey Kuşak yolundaki çalışmalar devam ediyor” dedi.