Zabıta Müdürlüğü Haberleri

Zabıta Müdürlüğü Haberleri

Başkan Çınar, Zabıta Müdürlüğü Personeli İle Minik Zabıtaları Ağırladı

Zabıtalar, Vatandaşımızın Sağlıklı, Huzur Ve Güven Ortamında Yaşamasının Güvencesidir.

Yeşilyurt Belediye Ekipleri, Yavuz Selim Mahallesindeki Çöp Evden 1 Kamyon Çöp Çıkardı

Yeşilyurt Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ile Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, biriktirilen çöpler nedeniyle çevre ve insan sağlığına zarar verecek bir görüntüye ulaşan TOKİ Yavuz Selim Mahallesinde ki bir evi baştan aşağıya temizleyerek dezenfekte etti. Evden bir kamyon çöp çıkartılırken, apartman sakinleri de rahat bir nefes aldı.

Battalgazi Belediyesi’nden Kdv İndirimi Denetimi

Battalgazi’de sorunsuz bir Ramazan ayı geçirmesini sağlamak için tüm tedbirleri alan Battalgazi Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, temizlik ürünlerinde KDV’nin yüzde 18’den yüzde 8’e düşürülmesiyle birlikte ilçe genelinde faaliyet gösteren yerel ve zincir marketlerde denetimlerini arttırdı.

Yeşilyurt Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’nden Ramazan Öncesi Denetim

Yeşilyurt Belediyesi Zabıta Müdürlüğü Ekipleri, Ramazan Ayı Öncesi İlçedeki Market, Fırın Ve Bakkallarda Fiyat Karşılaştırması, Tüketim Tarihi Ve Diğer Kurallara Uygunluk Konularındaki Denetimlerini Artırıp, Kdv Düşüşünün Ürün Fiyatlarına Yansıyıp Yansımadığını Kontrol Etti.

Yeşilyurt Belediyesinde KDV İndirim Denetimleri Artırıldı

Yeşilyurt Belediyesi Zabıta Müdürlüğü Ekipleri, Marketlerde Kdv İndirimlerini Denetledi

Kayıp Alzheimer Hastasını Battalgazi Zabıtaları Ailesine Teslim Etti

Battalgazi Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, dün akşam saatlerinde kaybolan 58 yaşındaki Alzheimer hastası İzzettin Köse’yi Hasanbey caddesinde bularak ailesine teslim etti. Babalarına kavuşan aile, sevinç gözyaşlarına hakim olamadı.

Battalgazi Belediyesi’nden Marketlere Fahiş Fiyat Denetimi

Battalgazi Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, döviz kurundaki düşüşün marketlerdeki fiyatlara yansıyıp yansımadığının tespiti için aralarında zincir marketlerin de olduğu Battalgazi’deki işletmelere yönelik denetimlerine hız verdi.

Battalgazi Belediyesi’nden Fırınlara Gramaj Ve Hijyen Denetimi

Battalgazi Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, vatandaşların sağlıklı ve kaliteli hizmet alabilmesi için ilçe genelindeki ekmek fırınlarında ruhsat, gramaj ve hijyen denetimlerini sürdürüyor.

Yeşilyurt Belediyesi Zabıta Müdürlüğü Ekiplerinden Örnek Davranış

“Hasan Ayaydın’a Kaybolan Cüzdanını Teslim Ettik”

Başkan Güder, “Kurallara Uyarsak Normal Hayata Dönüşümüz Hızlı Olacak”

İçişleri Bakanlığı genelgesi kapsamında Battalgazi Belediyesine bağlı Zabıta Müdürlüğü ekiplerinin gerçekleştirdiği maske, sosyal mesafe ve hijyen denetimlerine katılan Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, esnaflara uyarılarda bulunarak, “Kurallara uyarsak normal hayata dönüşümüz daha hızlı olacak” dedi.

Battalgazi Belediyesi’nden Gıda İmalathanelerine Denetim

Battalgazi Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri tarafından gıda denetimleri yapılmaya devam ediyor.

Başkan Gürkan, Zabıta Müdürlüğü Çalışanları İle Biraraya Geldi

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Zabıta Teşkilatı’nın 191.kuruluş yıl dönümü dolayısıyla Battalgazi Belediyesi Zabıta Müdürlüğü personeli ile bir araya geldi.

Adıyaman Belediyesi’nden Gece Mesaisi

Adıyaman Belediyesi Zabıta Müdürlüğü Trafik Ve Sinyalizasyon Ekipleri Tarafından Şehir Merkezindeki Yol Çizgileri Yenilendi.

Zabıta Ekipleri Bayram Öncesi Denetimlerini Sıklaştırdı

Adıyaman Belediyesi Zabıta Müdürlüğüne bağlı ekipler, yaklaşan Ramazan Bayramı öncesi şehir merkezindeki matador ve pastanelerde denetim yaptı.

Kaldırım İşgali Yapan Esnaf Uyarıldı

Halkın çözümünü istediği sorunların başında gelen kaldırım işgalleri için düğmeye basan Adıyaman Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, kaldırımları işgal eden esnafları uyardı.

Zabıta Müdürlüğü’nden Dönerci ve Tatlıcılara Sıkı Denetim

Adıyaman Belediyesi Zabıta Müdürlüğüne bağlı ekipler, Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü ile birlikte şehir merkezindeki tüm dönerci ve tatlıcıları denetledi.