Yasal Haberleri

Yasal Haberleri

Vali Şahin’den  “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü” Kutlama Masajı

10 Ocak 1961’de kabul edilen ve basın çalışanlarına önemli haklar ve yasal güvence sağlayan, “212 Sayılı Kanunda” yapılan düzenlemenin Resmi gazetede yayınlanışı dolayısıyla 10 Ocak, Çalışan Gazeteciler Günü olarak kutlanmaya başlanmıştır.

Başkan Yılmaz, Kredi Kartı Borçluları 4 Milyonu Geçti

İYİ Parti Malatya İl Başkanı Hakan Yılmaz, halkın büyük bir yoksullaşma içinde olduğunu, kredi kartı borcundan dolayı bankaların 4 milyon 125 bin vatandaşla ilgili yasal sürecinin devam ettiğini söyledi.

Başkan Böke, Muhasebe Mesleği Yasal Statüsüne Kavuşmuştur

33 yıl önce 13 Haziran 1989 tarihinde 20194 Sayılı Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe giren 3568 sayılı Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik ve Yeminli Mali Müşavirlik Kanunu ile Muhasebe Mesleği yasal statüsüne kavuşmuştur.

Başkan Çınar, Polis Haftası Nedeniyle Çeşitli Ziyaretlerde Bulundu

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “ Ülkemizin huzur ile asayişini sağlayan, milli birlik ve beraberliğimizin olmazsa olmaz parçası olan, gücünü yasalardan, desteğini halkımızdan alan, geçmişi şeref dolu kahraman Türk Polis Teşkilatımızın kuruluşunun 177. Yılını büyük bir onurla kutlamaktayız.” diye konuştu.

Çalık, Yasal Düzenlemede Kolaylaştırıcı Bir Usul Geliştirilsin İstiyoruz

AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Doğanşehirli tütün üreticilerinin sorunları ve taleplerini ilgili yerlere ilettiklerini ifade ederek, yasal düzenlemede kolaylaştırıcı bir usül geliştirilmesi için çalışmalara devam ettiklerini söyledi.

 Başkan Uçkan, Ekonomide Bıçak Kemiğe Dayandı

Gelecek Partisi İl Başkanı Dr. Ahmet Ercan Uçkan, piyasaların elektirik ve doğalgaz faturalarının şokunu yaşadığına dikkat çekerek, “Ekonomide bıçak kemiği dayandı” dedi.

Çalık, Döviz Kuru Düştükçe Muhalefetin Yüzü Düşüyor

AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açıkladığı finansal pakete yönelik kararların piyasaları, iş dünyasını ve vatandaşları mutlu ettiğini muhalefeti ise üzdüğünü söyledi.

Keskin, Şartsız, Koşulsuz Tam Çalışma İstiyoruz

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, esnaf camiası olarak 1 Haziran itibariyle şartsız, koşulsuz tam çalışma dönemine girmek istediklerini bildirerek, “Esnafın,  piyasaların ve ekonominin kapanmaya değil, tam açılmaya ihtiyacı var.” dedi.

Başkan Güder: “Mobbing İddiasında Bulunanlar Hakkında Gerekli Yasal İşlemler Başlatılmıştır”

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, son günlerde bazı basın-yayın organlarında yer alan ‘Mobbing’ iddiaları üzerine yazılı bir açıklama yaptı.

Vali Baruş'dan Polis Haftası Kutlama Mesajı

Türk Polis Teşkilatı, kurulduğu 1845’ten bugüne kadar 175 yıllık bilgi ve tecrübesiyle, hukuka ve yasalara bağlılıktan ayrılmadan, üstün bir vazife anlayışıyla görevini sürdürmektedir.

Samanlı'dan "Evde Kal" Mesajı

MHP Malatya il Başkanı Mesut Samanlı, Sağlık Bakanlığının corona virüse karşı aldığı kararlara uyulmasının yasal zorunluluk olduğunu belirterek, "Alınan tedbirlere uyulmaması, karşı konulması suç teşkil ediyor.

Ağbaba“Zorunlu Arabuluculuk Yasal Hak Gaspıdır”

Bu Yasa ‘Git Sürün Geri Mahkemeye Gel’ Yasasıdır

Bakanı Tüfenkci’den Gazeteciler ve Basın Bayramı Mesajı

Medya kuruluşlarının varlığı ve gazetecilik mesleği yerine getirdikleri siyasal, toplumsal, ekonomik ve kültürel işlevleriyle gelişmiş demokrasilerde vazgeçilmezdir.

Vadiyaman Projesinde İhale Tamam, Sıra Yasal Süreçte

Belediye Başkanı F. Hüsrev Kutlu’nun üzerinde hassasiyetle durduğu Vadiyaman Projesi’nin ihalesi yapıldı, şimdi yasal sürecin tamamlanması bekleniyor.

Ağbaba, Zorunlu Arabuluculuk Bir Dayatmadır

“Yasayla, Yasal Hak Aramayı Engelliyorlar”

Zafer, Malatya’da Konut Satışları Artı

Zafer, 16 Nisan referandum sonrası piyasalarda bir rahatlık oluğunu söyledi.

Büyükşehir’den İdlib İçin İlaç Yardımı

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından Suriye’deki kimyasal saldırıdan etkilenen İdlib Halkı için 168 bin TL değerinde ilaç yardımında bulunuldu.

Polat, İdlip’teki İnsanlık Dışı Saldırıyı Kınıyorum

Başkan Polat, Suriye’nin İdlip kentinde kimyasal silahlarla gerçekleşen insanlık dışı saldırıyı nefretle kınıyorum.

Canan Karatay Uyardı: Bana Kızmasınlar Ama...

PROFESÖR Canan Karatay, "Tabi ekmekte çok kimyasal madde var. Katkı maddesi var.

Bülent Tüfenkci’nin 5 Nisan Avukatlar Günü Mesajı

Toplumsal ve bireysel adaletin sağlanmasında önemli olan savunma hakkı, anayasal güvence altına alınmış en temel haklardandır.